En fin outfit till sommaren

2011-03-31 @ 20:17:08


hejsan!
igår slutade jag vid ett, och när jag då äntligen hade tid att blogga i sisådär 3 timmar, så funkade det SJÄLVKLART INTE att logga in på mitt konto. men nu är jag här igen! idag har jag fikat med dessa två fina tjejor, låtit musklerna pumpa lite, duschat, lagat mat och nu ligger jag ihopkrupen under mitt underbara täcke. jag var helt utmattad imorse då jag sovit riktigt dåligt. tre timmars sömn om jag minns rätt..? nu är jag i alla fall i säng i tid och kan kolla på lite vampire diaries och the oc innan jag somnar. skratta inte åt mitt tv serie-beroende. det är en fas i livet..

Rostfritt

2011-03-29 @ 17:27:07



jeans - cheap monday, blus - my sisssters, skor - palladium, jacka - mammas gammelgamla

I höstas hittade jag denna gamla jackan i källaren. Men den har inte fått komma till användning - förräns idag då. Tyckte den var rätt så fin. NU ska jag och tilda ta tag i denna dagen med att plugga och kanske baka något gott. Får se hur det blir! Plugg är i alla fall ett som är säkert..

En god frukost

2011-03-28 @ 20:36:44


Hallihallå!
Ovan ser ni gårdagens frukost/lunch. Havregrynsgröt med kanel & socker, en god ostfralla och nyttig smoothie. Perfekt innan/efter träning eller som rejäl frukost. Nu har jag förövrigt nyss ätit och pluggat engelska. Kvar på min lista är att plugga lite till, titta på ett avsnitt av the oc och sedan sova i tid. Imorgon blir det design/hantverk, som jag har som "val" i skolan, så då ska jag fortsätta med min spetskjol. Blir nog fint till sommaren! VI hörs väl när vi hörs!

Tre svar

2011-03-27 @ 21:07:49
vart byxdressen i det här inlägget kommer ifrån.
accessorize.

vart shortsen i det här inlägget kommer ifrån.
stylebymarina.com.

vad jag var utklädd till på maskeraden.
jag var stålmannen såklart!

Sub of the weekend

2011-03-27 @ 12:50:01






Igår kom jag hem alldeles för sent in på natten, men det var det värt! Jag hjälpte anna att plocka ihop resterna av en riktigt bra kväll. Maskerad är ordet! Kärlek till er.
Vaknade vid tolv och nu ligger jag fortfarande här i sängen och degar. Ska fixa mig en nyttig och rejäl brunch efter gårdagens onyttigheter, ta en promenad och sedan spela min första match med dam-juniorerna. Snacka om nervöst! Efter det ska jag till kyrkan och kolla på när småkörerna har konsert. Fin söndag med andra ord!

New shiiiiet

2011-03-26 @ 14:51:25





lite nya grejor som har inhandlats under veckan. mina nya palladium (!!!) som jag älskar SÅHÄR mycket! de köpte jag för 700 :- inne på yoko yap. svarta byxor från h&m och så den fina ringen jag vann i tovas tävling!

Godaste våfflan

2011-03-26 @ 14:40:48


Tre enkla sommaroutfits

2011-03-25 @ 15:37:38


FREDAG! och våffeldagen! riktigt bra om ni frågar mig. just nu står jag och tilda och hastar i köket mellan just smet och våffeljärn. senare ska jag iväg och träna, men fram tills dess så ska jag bara ta det lugnt och fira att helgen är här. hoppas ni får en bra dag gott folk!

Blandade känslor

2011-03-24 @ 21:21:15


hallå!
idag har det varit solsken mest hela dagen, men ändå inte varmt på grund av den jäklans blåsten. jag och tilda var i alla fall en sväng till stan och jag köpte bl.a. present till en riktigt fin tjej vid namn Anna. glömde och gratta henne här igår så idag får du ett stort GRATTIS I EFTERSKOTT! lever på min lycka denna kväll, men jag ska nu lägga mig och gråta en skvätt framför oc innan jag somnar. imorgon är ni fredag också, hörrni! tagg inför helg! fred ut.

pspsps. så är det tilda som har tagit den fina vårbilden ovan!

Happiness in a box

2011-03-24 @ 19:52:44


Gissa vad jag har köpt och gissa om jag är GLAD?!?!??!?!

10 sanningar om mig själv

2011-03-24 @ 12:01:39
1. jag älskar att äta jordnötssmör direkt ur burken. samma med nutella. muuums!
2. jag har alltid - vart jag än går - med mig en nagelfil.
3. när jag börjar titta på tv så är det typ omöjligt att få kontakt med mig.
4. om jag har sovmorgon slutar det ändå alltid med att jag stressar de sista minuterna.
5. jag tvingas alltid springa till spårvagnen.
6. jag tycker att det är sjukt läskigt att vara hemma själv om det är mörkt, vågar knappt se mig om.
7. jag gråter till nästan varje avsnitt av oc. 
8. jag tycker det är onödigt att städa mitt rum eftersom det blir stökigt igen efter någon timme.
9. jag tycker att filmjölk är äckligt.
10. jag skulle inte klara mig utan min kalender.

WE<3IT

2011-03-23 @ 10:56:37




jag längtar efter varma eftermiddagar och picknik i gräset. jag längtar efter att håret blir ruffsigt av saltvatten. jag längtar efter en sol som värmer och pudrar huden lätt brun. jag längtar efter sena nattpromenader under ljus himmel. jag längtar efter morgondopp när solen just gått upp. jag längtar efter att få gå barfota på het asgfalt. jag. längtar. till. sommaren.

Trött med slitet hår

2011-03-21 @ 21:17:26



vill bara säga att jag är okej. inget sorgligt eller hemskt har hänt på senaste. fast ibland kan ju det man gått igenom under livet vara nog. men iaf, jag är bara inne i en av livets alla mörka stunder. gråter för minsta lilla grej och lyssnar bara på sorglig musik. det är skönt att släppa ut allt ibland, och genom tårar är det enklast. MEN ni behöver inte oroa er. mest när jag är själv blir jag sådär ledsen. annars är jag go och glad som vanligt! ville bara göra detta klart för er. och som ni kanske förstår kommer jag inte blogga så mycket i detta läge. när jag orkar och har tid. NU blir det lite smoothie och soffhäng med min syster. puss

Om jag bara kunde

2011-03-20 @ 21:06:33
tårar rinner. det känns som att de borde ta slut snart. vid sådana här tillfällen är det som att allt tynger ner mig. det vill ta mig till ett mörker jag så länge har kämpat emot. och att bara släppa allt är en lättnad, samtidigt som jag bara dras längre och längre ner. försvinner. jag kan inte kämpa emot det längre. jag låter mig dras med. jag vill, men jag orkar inte ens försöka. jag vill bara få slut på smärtan.

Ibland är det skönt att bara gråta..

2011-03-19 @ 12:56:09
..för allt och ingenting.

Just some casual clothes

2011-03-18 @ 10:14:35

jeans & väska - lindex
glassisar, nagellack och tröja - h&m
skor - palladium
ringar & skinnjacka - topshop

(kvaliten blir sådär med dessa collage, men det är en annan sak..)

It's about him trying to catch the moon

2011-03-17 @ 23:07:42


ph: me.

jag är helt slut. ligger och kollar på scrubs medans jag typ halvsover. förresten får ni gärna hjälpa mig med vårskorna, för nu kan man kommentera inlägget igen. imorgon är det studiedag. awesome! pussgodnatt!

Vårskor // Lite hjälp tack !

2011-03-16 @ 15:37:00


ska ju köpa ett par palladium i vår, och nu har jag kört fast lite med vilken färg jag ska ha?! de vita är ju snygga och passar till allt, men det är dock väldigt opraktiskt för en lermaja som jag. de gråa ska jag försöka hitta någonstans, ljusa men blir ändå inte smutsiga direkt. de andra två är ju också snygga. passar dock inte till allt för mycket.. vad tycker ni? med tanke på färg/användbarhet/hur praktiska de är. behöver verkligen hjälp!??!?!?!!

Luften bor i mina steg

2011-03-15 @ 22:28:25


ph: me.

solen har stått på himlen hela dagen, jag har varit ute och tränat, desperate houswives är igång igen, har för en gång skull läxor denna veckan som man kan räkna på en hand och jag är på så himla gott humör! Behöver jag ens nämna att detta är en av de bästa dagarna på länge?!

Lace and crochet

2011-03-15 @ 15:49:55




ph1: we<3it, ph2: angelicablick. kläder från h&m conscious collection och topshop.

började med en kjol i spets idag på slöjden. får bara hålla tummarna på att den blir lika fin som jag tänkt mig! kommer bli perfekt till solblekt hår och brunbrända ben i sommar. kan inte längta mer!


Följ min blogg via bloglovin

Söndag

2011-03-13 @ 16:51:12




Hejsan!
Igår tränade jag, städade, träffade lite släkt och på kvällen var det inflyttningsfest hos ellen. Det låter antagligen inte som en väldigt intensiv dag, men det var det. I förmiddags spelade jag match, och sedan jag kom hem har jag bara legat som en död fisk på sängen. Nu måste jag gå och köpa mig ett limstift så att jag kan bli klar med 'boken om mig' någon gång. Får peppa mig själv lite nu..! puss

Lite frankrike

2011-03-11 @ 17:01:17



Fick nyss reda på resultatet för mitt franska-prov idag. 85/93, bättre än väntat så jag känner mig lite lagom nöjd just nu.
Förresten så vill jag baka macarons någon dag. Inte dag då. Det ser inte ens gott ut. Men ändå, för sakens skull. Jag måste ha testat. Kanske blir av i helgen? Men som sagt, inte idag då.

Men jag säger ingenting om du sover

2011-03-11 @ 16:21:54






åh, tänk er att vakna upp till allt detta fina! ljust och öppet i jordnära färger. vill ha, vill ha, vill ha!

vädret har varit lite halvt deprimerande dessa tre dagar, men nu börjar solen kika fram lite igen. är ändå på gott humör eftersom franskaprovet är avklarat och för att det äntligen är helg! ikväll träffar jag tjejorna som vanligt och sedan ska jag gå och lägga mig i tid också, har inte fått sova allt för mycket denna veckan. hoppas ni har/får en fin fredag!

Tre pix från igår

2011-03-09 @ 19:45:20



shot and edit by me.

Hallå!
Igår sken solen. Jag hade stora förhoppningar på vår. Eller jag trodde att det redan var vår iprincip. Men glöm sånt skitsnack. Idag har snöslask vräkt ner från himlen och jag känner mig lika hopplös som för en vecka sedan. Vi får bara hålla tummarna på att det smälter bort lika fort som det kom! Nu ska jag, trots vädret, ta en promenad och rensa tankarna inför en kväll inhållande endast och bara plugg. Upptäckte nyss att träningen var inställd nämligen. Vi hörs när jag har ett liv igen. puss

Angående videoinlägg

2011-03-08 @ 14:37:39
Vet ju att en av era många önskningar var att jag skulle videoblogga. Provade några videoinlägg i min gamla blogg men det blev aldrig riktigt bra, haha. Men vad tycker ni? Ska jag prova igen? Känns ju lite tvek måste jag säga, jag låter ju som en jäkla bebis..men ja, upp till er nu!

6 Mars 2011

2011-03-06 @ 21:09:13
Go kväll!
Min helg har varit en av de bästa och fullspäckade på länge. Imorse gick jag upp tidigt för att spela match igen, åkte sedan direkt hem och slängde i mig lite käk innan jag sprang iväg till kyrkan. Där var det rep i fyra timmar innan konserten med Stefan Andersson. Åh, jag skulle kunna skryta hela kvällen om denna konserten. (Visste inte att det fick plats så mycket folk i våran lilla kyrka ens..!) SÅ bra! Men det ska jag inte. Skryta alltså. För nu ska jag sova efter dessa tre intensiva dagarna. God natt folket!



två små detaler från mitt rum, fotade av tilda.

Jag vill gå klädd i detta

2011-03-05 @ 19:23:14

byxor, nagellack, väska och linne - h&m
skor - palladium
solglasögon - rayban
ringar - lindex
baseballjacka - topshop

Idag åkte jag och tilda in till stan för att köpa bok, tillbehör och lite pysselgrejor till 'boken om mig'. Vet inte om jag har nämnt att vi i skolan skriver en bok i svenskan som innehåller fem olika kapitel om en själv. Sedan ska man sätta in foton och pyssla iordning det till en finfin bok. Om ni inte visste detta så vet ni det nu iaf. Och idag har solen hälsat på oss här i göteborg också. Så underbart! Jag har stora förhoppningar på våren nu, varav collaget ovan.

Nu ska jag springa iväg till tilda & tova, blir antagligen en relativt lugn kväll eftersom jag kom hem alldeles för sent igår, och gick upp alldeles för tidigt imorse. Och imorgon blir det fullt upp igen. Hörs när jag har tid, puss.

Jag bröt det i 12 timmar

2011-03-05 @ 11:47:39


Fullt upp med livet. Det är så det ligger till just nu. Igår efter skolan stressade jag och ellen i oss varsin macka innan vi stressade iväg för att möta upp klara för att sedan jobba fyra stressiga timmar på ica. Efter det slängde jag och ellen på oss festkläderna och gick direkt till emma. Där bjöds det på go mat, go tårta och gott häng. Då bröts mitt godisförbud också. Åh, godis kan smaka ljuvligt ibland! Men nu har jag det fram till påsk igen. Kom hem i natten och gick till sängs direkt (nåja, kanske inte direkt direkt) för att nu imorse gå upp sju och spela match mot ärkerivalerna partille. Nu ska jag vila, duscha, äta och sedan åka in till stan. puss

My man

2011-03-03 @ 17:39:16


Much to soon

2011-03-03 @ 13:28:25


Alo!
Är hemma efter en kort skoldag. Och ska strax iväg dit igen för att plugga franska. Men först ska jag ladda upp med knäck-glass och fixa lite på den timmen som är kvar. När skolan är slut (verkligen slut) ska jag åka in till stan med ellen och köpa present till emma som ska ha en födelsedagsfest hemma hos sig på fredag. Mycket trevligt. Later!

Tea and muffin

2011-03-01 @ 21:11:00
Kom hem från skolan strax innan två, umgicks med tilda en stund och gick sedan iväg på kör-rep. Kom hem vid sju igen och käkade mammas underbara vegetariska lasange. Hann sedan plugga in alla franskaglosor inför provet. Nyss avnjöt jag en stor kopp chai-te och mina mumsiga muffins och nu ska jag krypa ner i sängen framför ett avsnitt av OC. Uppdateringen blir sådär såna här fullproppade dagar. Det ska bli bättre så håll ut! puss

Idag vill jag

2011-03-01 @ 15:38:03

vara ägare av ett par vita palladium.


ha långt hår.


att det ovan ska vara mitt.


vara kär.


att det ska vara sommar.