Busy life!

2013-06-30 @ 18:37:30
Hejhejhej vänner!
SORRY för att det gått så lång tid sedan vi hördes sist, men har helt enkelt inte haft tid - eller snarare inte velat lägga tiden på att hänga vid vår väldigt sega dator, men nu har det skett en uppdatering! I torsdags åkte jag och mamma iväg och köpte mig en ny dator, weey!! Så förhoppningsvis slipper det gå tre veckor mellan inläggen hehe. Meen har inte haft tid heller för den delen, mitt sommarlov har inte riktigt börjat än då jag sommarjobbar i tre veckor på ett dagis, och det är inte bara gulligt utan också rätt slitigt så på eftermiddagarna (som bara bjuder på regn och gråa moln) orkar jag knappt socialisera mig alls, haha. 
Annat som har hänt sedan sist då, jag har gått ut nian och gråtit gaanska så mycket, haft bal, kommit in på mitt förstahandsval på gymnasiet, firat midsommar på koster med Tilda & Nina, tagit första havsdoppet, varit en heldag på Liseberg (haha alltså, the place where you turn into a kid again) i spöregn, suttit barnvakt (svar jaaa, jag är trött på barn nu), tränat och klagat på vädret. Men på fredag har jag jobbat klart mina tre veckor och på lördag åker jag till Hönö och tältar med mina kompisar och då får väl vädret vara som det är, tänker ändå bara ha det bra och njuta av ledighet, längtaaar! 
Vet inte hur mycket bloggande det kommer bli nu i sommar, det märker vi, but for now ska jag sätta på ett till avsnitt av one tree hill och fortsätta på den där önskelistan som måste bli klar idag (mammas krav). Eller sa jag fortsätta? Menar börja på den. Börja på önskelistan ska jag göra...

Chicago part one

2013-06-13 @ 21:27:46
 

Chicago-shopping

2013-06-10 @ 21:12:12
 
Köpte faktiskt inte så mycket som jag trodde att jag skulle göra, hittade inga fina bikinis (de från VS var en stor besvikelse, mycket finare på hemsidan) och inte heller några snygga jeans, men det är ganska gött för nu har jag typ 1/3 av mina shoppingpengar kvar som jag kan göra vad jag vill med här hemma istället! Alltid bra inför sommaren. Men är ändå nöjd weey

Hemma igen!

2013-06-09 @ 17:02:47
 
Alltså finns det något bättre än att komma hem till sin egen säng? Har saknat en säng som inte knarrar när man vänder på sig så himla mycket. Och min el-tandborse, den har jag också saknat. Och mina vänner såklart, dem får jag inte glömma. Annars har jag inte saknat så mycket faktiskt, livet på andra sidan atlanten har varit gaanska så bra! Och nu känns de där två månaderna tills min syster kommer hem igen inte så långa faktiskt. Ovan ser ni lite bilder från telefonen från resan, men ni ska få se mer bilder från kameran så fort jag orkat lägga in dem på datorn och redigerat dem osv, men just nu ligger jag hemma och är sjuk - mitt huvud känns som en snorklump (åh vad äckligt det lät men det är så det känns) och jag orkar inte resa mig ur sängen. Måste bli frisk till imorgon för nu är det sista veckan i skolan och det vill jag inte missa!! Strax kommer Tilda och Nina hit och ska ge mig lite energiii, hejdå kram på er vi hörs snart igen!