Januari genom telefonen

2013-01-31 @ 17:28:47
eiralinnea@instagram
 
Avslutar årets första månad med en liten summering i bilder↑ Åh, januari har verkligen varit såå bra! Det kan variera så mycket, förra året kommer jag ihåg att jag var ganska nere i januari, men i år har allt bara varit så himla bra! Alla läger, kompisar, musik osv, livet har varit på topp helt enkelt! Så nu tycker jag att vi håller tummarna för att resten av 2013 blir lika bra, okej? 

Hey mickey you're so fine

2013-01-30 @ 16:20:52
 
1. Leopardmönstrade vans. Sjuuukt snygga, måste absolut leta upp ett par när jag åker till USA i vår!
 
2. En liten diskret tatuering i form av ett hjärta är såå fint.
 
3. Den spegeln! Och garderoben, fräscht och fint och gärna några snygga kläder hängandes där också.
 
4. Amanda Seyfrieds hår, skulle verkligen inte tacka nej till det..! Den färgen alltså (för att inte tala om kvalitén?!). Om jag går till frisören och färgar håret ska det absolut se ur så här.

Dagen innan

2013-01-26 @ 23:03:12
 
Hey friends! Sitter i skrivande stund i mitt nystädade rum (hej kvällsenergi), lyssnar på Håkan och taggar inför morgondagen. Kvart över sex imorgon bitti rullar nämligen bussarna med alla niondeklassare iväg mot Branäs för skidåkning och mys i tre dagar! Tror det kommer bli sjukt bra, till vår stuga har det handlats onyttig mat i mängder (nutella, crunchy, big pack oboy, kakor osv...man får ju passa på) och efter att i alla år sålt korv, fryspåsar, kolor med mera så känns det ju ganska välförtjänt att äntligen komma iväg på vår klassresa! 
Annars idag har jag inte gjort värst mycket - pluggat, packat, städat och nu ikväll kom Mathilda hit. Vi åt hämtmat, bakade och hade sedan lite film-maraton i form av Kalle och Chokladfilmen och Ice Age 3, bra kväll! Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i mina nytvättade lakan, vi hörs väl framåt onsdag-torsdag igen, wehåå!

Words

2013-01-25 @ 16:09:04
 
 

5 km senare

2013-01-24 @ 19:07:00
 
Sitter och pluggar franska i väntan på att middagen ska bli färdig, helt sjukt hur mycket läxor vi har fått nu de senaste dagarna! På de två veckor som kommer ska vi ha 2 prov + 3 nationella prov, 2 inlämningar (vi kan få en tredje som ska lämnas in sista veckan), 1 redovisning och läxförhör som vanligt i franska och engelska (text, glosor, övningar, grammatik gäller båda språken) och no. KUL LIV man inte kommer ha fram till sportlovet. Känner mig i alla fall lite duktig som var ute och sprang idag, jag behöver verkligen få upp konditionen igen efter alla dessa förkylningar, och även om det inte går lika fort som vanligt måste man ju börja någonstans, right?
Efter att jag bockat av dagens läxschema hade jag tänkt ta igen första Top Model Sverige-avsnittet som jag missade i måndags (kommer säkert missa massa fler innan säsongen är över, är så dålig på att följa program jag vill se halv-mycket haha) innan jag somnar. Kanske en liten smoothie eller fruktsallad till det också? Har blivit så himla svag för frukt, har ätit fruktsallad varje kväll den här veckan och druckit smoothie till mellanmål nästan varje dag, sjukt bra ersättning för sockerbehovet också! Haha nu låter det som att jag är värsta healthy men det är jag ju inte...
Aja, sov så gott peps!

Spring preview

2013-01-24 @ 14:10:28
 

Uppsnärjd i det blå

2013-01-21 @ 20:36:42
 
Måndagar som de alltid borde vara! Jag hade nästan inga läxor som behövde göras idag, gjorde klart det mesta i skolan, såå himla skönt! Plus att det finns tid för en massa annat då, som att krypa ner under täcket och lyssna på håkan hellström i en timme, skriva några rader, dagdrömma, gott mellanmål och matlagning. Hade tänkt gå en promenad också, men det var ingen som ville gå med mig, och så är det sviinkallt ute...
Glömde att säga det (hade tänkt göra det i torsdags kväll men hade massvis med plugg att göra klart innan helgen och en väska som skulle packas, så det blev inte av), att jag var i Stockholm med kyrkan under fredag-söndag! Åh, alla där är ju verkligen helt underbara, min andra familj ♥ Så, helgen var superbra (måste dock tjäna in lite sömn nu), och imorgon är det tisdag igen vilket innebär att jag är i kyrkan hela eftermiddagen och sedan får jag ÄNTLIGEN träna igen efter 7 veckors förkylning fram och tillbaka, längtar efter att få inviga min nya klubba och få upp flåset lite! Och mitt hår bara växer och växer (därav första bilden...inge fin men ville att ni skulle se lite haha). Ska klippa mig snarast. Men det är i alla fall en glad tjej som går och lägger sig ikväll, taggad för en ny vecka osv! Puss och kram

Kvällsbak

2013-01-16 @ 21:30:35
 

White wednesday

2013-01-16 @ 19:23:35
 
Idag har jag spelat handboll på gympan, spräckt mina jeans lite mer, skrattat av trötthet, velat ha en brownie så himla gärna (men inte brytit mitt inte-äta-köpta-sötsaker-under-veckodagarna-löfte), druckit smoothie med banan och körsbär som har legat i frysen i hur många år som helst, haft no-läxförhör, haft första kör-övningen för året, rostat bröd för första gången på evigheter, skrattat lite mer och nu ska jag baka något gott och plugga franska och svenska resten av kvällen. En helt vanlig onsdag helt enkelt!

Lite snö, lite plugg, lite håkan

2013-01-14 @ 17:09:50
 
Så här spenderar jag min måndag, med plugg och musik och lite gott mellanmål såklart! Planerar att bli klar med hemkunskapsfrågorna, jobba lite med svenskan och läsa på NO:n innan kvällen, och sedan blir det antagligen en liten vinterpromenad med Maria. Bara 145 dagar kvar (bara och bara i och för sig...men den som väntar på något gott..!) till Håkan på slottsskogsvallen idag också, längtar så sjukt mycket! Aja, nu ska jag tillbaka till att sitta med näsan i läxböckerna. Här kan ni lyssna lite om ni känner för det också, hajhaj!

Sunday

2013-01-13 @ 13:36:29
 
Började dagen med en nyttig frukost fylld med vitaminer i ett försök att bota min förkylning, har varit hemma de två senaste dagarna och bara gjort ingenting, så himla tråkigt! Lite synd att jag missade/missar BK:s filmfestival den här helgen också, vill så gärna gå på det idag, men nu på eftermiddagen är vi bortbjudna på lunch/middag hos några familjekompisar, känner mig lagom pigg för det... Men det brukar alltid bli trevligt när man väl är där! Så nu ska jag plugga lite och sedan hjälpa mamma att dra ihop någon god efterrätt. Ha en bra söndag!

10 januari

2013-01-10 @ 18:41:00
Ligger i soffan med halsont och snuva och är helt matt i kroppen och huvudet. Jag som nyss hade blivit frisk och allt! Klart att ännu en förkylning ska slå till just nu när jag nyss kommit igång med träningen igen och skolan rivstartat med hur mycket läxor som helst...
Så jag har spenderat eftermiddagen med plugg, grey's anatomy och te i massor. Nu ska jag strax äta (är så himla hungrig just nu, har börjat bli så himla hungrig hela tiden verkligen, fast kan ändå inte äta så mycket innan jag blir proppmätt...vad är det för system liksom?) och sedan ska jag läsa lite ur 'Simon och ekarna' som vi har i läxa. Håll tummarna på att jag är frisk till imorgon är ni snälla!

Wednesday, January 9th

2013-01-09 @ 16:13:00
 
feliciamasalla.tumblr.com // thewayitis.tumblr.com

dagens

2013-01-08 @ 16:05:00
 
/ kofta & byxor - h&m / t-shirt - secondhand / skor - dr martens / 
 
Första dagen i skolan är avklarad, dock utan mercy of any kind alltså...vi har redan fått läxor i alla ämnen vi hade idag utom matte, alltså: svenska, engelska, franska och hemkunskap. Så, det är det jag kommer hålla på med resten av eftermiddagen. Har i alla fall något att se fram emot ikväll, då är det hockey i skandinavium med Mathilda som gäller, Luleå - Frölunda, kommer bli fett! Ha en fortsatt bra tisdag!

2hand shopping

2013-01-06 @ 22:47:00
 
Är så himla trött just nu så jag vet inte ens varför jag sitter här och skriver, men ville mest bara visa mina fina second hand-fynd jag gjorde igår på Östhjälpen! För en jeansjacka, ett par skor, en t-shirt och en svart blus (med sammetsdetaljer och lite blingbling) behövde jag bara betala 150 spänn, heelt sjukt bra! Second hand kan vara det bästa ibland alltså. Men nu måste jag hålla igen med mitt barnbidrag resten av månaden, ska ha råd med stockholmsresan jag åker iväg på med kyrkan nästa helg, plus ett nytt skolutökningskort för mitt går ut idag..! Får städa och greja lite här hemma så jag tjänar in lite pengar helt enkelt. Några av er taggar skola imorgon antar jag? Själv börjar jag på tisdag, men har världens ångest ändå. Nu ska det väljas gymnasium och nationella prov ska göras, och så längtar jag till sommaren så himla mycket, orkar inte att en hel termin ligger framför mig tills dess...(haha, den positiva energin flödar känner jag). Aja, nu ska jag göra mig iordning och sedan sova, sova, sova, godnatt!

Pimp my calendar

2013-01-04 @ 18:05:00
 
Var inne på matinas blogg igår och när jag fick syn på den här blev jag så himla sugen på att göra en egen! Har ju en kalender som jag köpte i höstas som jag aldrig orkat byta framsida/baksida på, men igår kväll tog jag fram sax och lim och alla mina redan lästa mode-magasin som bara ligger i bokhyllan och skräpar - och ovan ser ni resultatet! Gjorde fyra olika sidor, en framsida, en baksida på framsidan, en baksida och en framsida på baksidan  (om ni förstår vad jag menar?). Blev i alla fall väldans nöjd, pyssla är bästa jullovs-nöjet!
  

We've had the time of our lives

2013-01-02 @ 23:54:00
 
Hejhej 2013! Kom hem från sälen igår kväll och kände mig helt tom (ni vet när man har haft det så underbart så det känns som att livet hemma plötsligt suger?). De senaste 6 dagarna har verkligen varit de BÄSTA i mitt liv!! Var så glad och lycklig över alla fina vänner, skidåkning och de skönaste ledarna! Verkligen helt sjukt bra. Nyårsafton firades med trerätters-middag, öppen scen, finkläder, underhållning från ledarna, fackeltåg till kyrkan, nedräkning inför tolvslaget, tusen kramar, fyverkerier och dansa dansa (inte pausa) i några timmar in på natten. Somnade vid fyra-halv fem och sov ganska precis tre timmar innan Alfred väckte oss med sin ukelele. På bilderna skymtar ni snö (underbara snö som tycktes vara överallt), soluppgång, hotta babes på nyår, min nyårsklänning, fackeltåget, jag och nina på väg ut, nypistade backar och skidåkning. Som sagt, de bästa dagarna i mitt liv. Taggar redan nästa år!
Om ni vill se fler fina bilder från nyår kan ni klicka er in på Fridas blogg och skrolla ner en bit, hon agerade fotograf under kvällen och gjorde det dessutom micket, micket bra! Nu ligger jag på en madrass hemma hos tilda och ska sörja att limalägret är över en stund till innan jag somnar. Godnatt!