Så himla sugen

2012-10-28 @ 08:32:18
 
Värt eller inte?

Rumi

2012-10-25 @ 18:04:28
 
Alldeles för länge sedan jag kollade in på Rumis blogg, har suttit i säkert en timme och kollat runt i hennes arkiv. Heelt sinnessjukt alltså. Tänker lite att en resa till London eller New York och lite sommar inte hade varit fel nu...
 

Korallreven & vintergatan

2012-10-25 @ 17:17:53
(alltså åh jag suger som inte orkar plocka fram kameran, har inte varit ute med den på hela hösten och nu börjar alla löven falla av träden, snyft)
 
Lördag: överraskningfest för nina som fyllde 15, mycket trevligt det!
 
Söndag: Rockkonsert i kyrkan och det var såå himla kul!
 
Måndag, tisdag, onsdag, torsdag: prov. och mer prov. och lite träning och kör och gott mellanmål och niornas dag och brev från systra mi i USA och lite fin himmel och utvecklingssamtal och tankar och glädje och nervösitet och sovmorgon och musik och ingen uppdatering på bloggen på grund av allt ovan↑
 
Ååh, behöver lite blogg-inspiration! Vad vill ni läsa om? 
 
Ps. Bara en skoldag kvar och sen är det höstlov!! Tycker jag att vi alla har gjort oss välförtjänta av, right?

Söndag

2012-10-21 @ 13:22:45
 
Tagga repetition i två timmar och sedan u2-konsert! 

Höstdrömmar

2012-10-17 @ 14:00:56
 
Sitter och lyssnar på Mumford and Sons och drömmer om Londonresor och kattungar, stickade tröjor och ett nyrenoverat rum, mysiga höstfikor i stan och fina fotografier. Är så himla sugen på att resa någonstans just nu, skulle vara helt underbart att åka till London på höstlovet. Ååh, min favoritstad verkligen! (Älskar Göteborg också förstås, men ja, det är ju liksom inte samma, för hemma är ju liksom alltid hemma). 
 
Idag har jag knappt några läxor, behöver bara räkna lite matte och skriva lite på slöjdprojektet (lite, lite bara), och det tänker jag fira med en promenad med kameran i högsta hugg (om det bara slutar blåsa lite och så då..), kanske baka något gott och läsa ur min bok. Och kolla på desperate houswives såklart, får jag inte glömma! Så skönt att ha en ledig eftermiddag, behöver verkligen det till att stressa ner mig lite. Hoppas ni får en bra onsdag!

Bra helg och sånt

2012-10-14 @ 19:42:49
Satte in mina dr martens (eller heter det martins? alla har börjat skriva olika så jag känner mig halvt förvirrad) med vattenpåsar i frysen i torsdags för att de skulle töja sig. Tog ut dem nyss och det som en gång var ett par skor är bara två stora isklumpar nu, både innuti och utanpå. Känner mig smått orolig...
 
Annars då...lägret har varit lika bra som alltid (glömde dock min kamera........) - lägereldar, lekar, godis, sovsäcksmys, bästa-människorna-i-världen, andakter, sång, mat och mer mat. Och igår somnade jag strax efter nio - halvt död. Nu på eftermiddagen har jag bara vilat och pysslat lite med mitt fotoalbum och så var jag på musikal i kyrkan där barnkörerna sjöng, så underbart söta de är allihopa! Men nu måste jag sluta kolla bloggar och hayday och allt annat som distraherar och plugga HEMKUNSKAP. Otroligt kul. Måndag imorgon också. Blääää.
Godnatt!

Lover of the light

2012-10-11 @ 17:29:00
(instagrambilder............hehee)
 
Hej här sitter jag och är mysig med min tekopp!..typ. Vem säger att hemkunskapsprov inte kan vara kul liksom? Jo, jaaag. Det är fysiskt omöjligt att tycka det är kul att sitta och skriva fakta om "Fiskar från Vietnam" eller "Sojan som förgiftar". Intressant att veta om hur maten påverkar vår miljö, jo, det är det faktiskt. Men att sitta och och skriva sida upp och ner om det är mindre roligt.
Hade i alla fall engelskaprov idag och det gick hyfsat bra så det känns himlans skönt att det är gjort! Bara två veckor kvar till höstlovet nu också, och så är det fredag imorgon, wehåå! Och ett till och som är bra är att jag ska på läger över helgen med kyrkan, älskar våra läger och alla människor där så grymt mycket, bara helt underbart ska det bli! Hoppas på att lära känna alla nya konfirmander lite bättre också.
Resten av dagen hade jag tänkt tillbringa åt hemkunskapsplugg, en promenad i det fina höstvädret (hade tänkt gå ut och springa meen...) och så MÅSTE jag boka biljetter till Breaking Dawn part 2!! Viktigt det.
Annat ni kan göra är att lyssna på denna låten och så får ni ha en fortsatt bra torsdag!
 
ps. Om ni vill följa mig på instagram är det bara att söka på eiralinnea så hittar ni mig där.

Vill ha

2012-10-08 @ 20:01:00
 
Tar en liten lång paus i engelskapluggandet och börjar kolla runt på kläder, vilket aldrig slutar bra. Hittar alldeles för mycket saker jag vill ha och som plånboken inte tillåter...
Men i alla fall. Uggs. Är det fint eller bara jättefult? Har liksom en hatkärlek till uggs (eller uggs-liknande skor). De ser ju så himla gossiga ut på vintern, verkar jättesköna och allt, men å andra sidan tycker jag det är jättefult. Kan det vara värt att köpa ett par Hey Dudes↑ (skor som inte kostar 2000) och prova en vinter? Ååh..måste fundera. Vad tycker ni?

Nytt

2012-10-04 @ 18:29:31
 
Ny favorit i garderoben som jag köpte i lördags! Stilren, snygg och enkel. Nu är det bara vinterskor och vinterjacka som ska inhandlas, några tips?! Känner mig hetl vilsen på den fronten...

Whispers in the dark

2012-10-03 @ 16:04:01
 
Sitter hemma och lyssnar på Mumford & Sons känner mig sådär ledsenglad ni vet? Gick förbi min systers gamla lägenhet igår kväll, och det kändes så himla vemodigt att gå där utanför och kolla upp i de svarta, tomma fönsterrutorna och veta att hon befinner sig på andra sidan atlanten. Samtidigt som jag är så glad för hennes skull. Och så är jag glad för att mina bilder kom hem i brevlådan idag, ovan ser ni några av dem, och åh vad jag ska pyssla! Samlar på mina fina sommarminnen i ett album, det är så mysigt! Men jag känner mig ändå så ledsen på något sätt, vet inte för vad eller varför. Allt känns bara så...åh. Kan inte sätta ord på det. 
Annat jag ska göra idag: sjunga, plugga och gå en promenad med Amanda. Ha en bra onsdag!