borta med vinden

2011-06-25 @ 20:26:40
halloj alla sjömänn!
har varit ute vid havet hela dagen ute hos våra kusiner. god mat, glass, jordgubbar, sol och bad stod på schemat och det blev till och med mitt första havs-bad! för i år kanske jag ska tillägga. jag och mamma har pratat semester till augusti också, och det som låter mest lockande är väl kroatien, polen, tyskland, england & london eller kanske en underbar vecka längst ner i södra sverige, längs med skånes stränder. inget är spikat än, men allt ovan låter iof rätt gött i mina öron. aja, nu måste jag börja packa tills imorgon. TAGGA SPORTSCAMP!!!

och jag har plockat sju olika sortes blommor bara för att få se dig i natt

2011-06-24 @ 18:28:29








photographed and edited by me - from this week.

har varit ute i skogen och promenerat hela dagen, och nu blir det, som alltid på midsommar, regn och god mat. så jag ville väl mest bara hälsa glad midsommar, precis som alla andra!

snabb uppis

2011-06-23 @ 20:21:27


självutlösare från sommarstugan.

hej gosingar!
idag har jag tillbringat dagen tillsammans med hilma. vi lunchade inne i stan på DEN BÄSTA THAIRESTAURANGEN, gick runt och kollade i affärer och bara snackade. köpte bla ett par nya fotbollsdojjor. riktigt bra dag! nu ska jag dra iväg till nina och skratta så mycket som jag brukar med henne. pusspårompen

I've always wonder how it would be if we never met

2011-06-23 @ 11:40:01





så många broar jag bränt, ingen tog mig riktigt över dig

2011-06-21 @ 20:10:39


ph1: by me ph2: webcambild

vad skönt! var min första tanke när jag steg innanför dörren för någon timme sedan. det har varit en jättemysig vecka med mina två underbara som står ut med mig trots ditt och datt, är så glad att ni finns ♥, men ändå är det alltid en skön känsla att komma hem. som sagt, hur bra vecka som helst, förutom vädret då. det har då bara regnat och regnat, igår var enda gången vi kunde njuta av solsken och ligga ute på bryggan en bra stund. hade ju varit trevligt med lite vackert väder så att säga. jajaja, allt blir inte alltid som man tänkt sig, men det blev iaf en bra start på en bra sommar!

old passion becomes new fashion

2011-06-18 @ 15:00:00


|tidsinställt|

köpte denna väskan inne på emmaus i måndags, blev kär direkt när jag såg den! har letat efter en bra väska alldeles förlänge, och fick bara ge 200:- för denna. men, man måste ju kyssa många grodor innan man hittar sin prins!

resten av outfiten: shortsen har jag klippt själv (från början 2hand), det ribbade linnet är från ullared, strumporna med spetskant är köpta på lindex + palladiumskor.

summer is waiting for you around the corner

2011-06-15 @ 23:25:45


från idag - by me.

idag har jag klippt gräset, handlat, dragit ut en tand, ätit jordgubbar med choklad, spelat match, umgåtts med tilda & sanna, och just nu håller jag på och packar resväskan. INFÖR IMORGON! tilda och nina hänger med mig till landet i sisådär fem dagar. ååh, vad jag är taggad! haha, nästan lite övertagg. men kul ska det bli iaf! ni själva hör av mig mer framåt tisdag-onsdag. nu MÅSTE jag packa klart eftersom klockan är mycket och tåget går tidigt imorgon! ha det bäst kompisar.

water for elephants

2011-06-14 @ 21:59:14




var nyss och såg denna på bio. aah, ni skulle bara veta hur bra den var. bästa på en väldigt lång tid.

vi är inte såna som i slutet får varann

2011-06-14 @ 15:35:01






mina två favoritlåtar av håkan genom tiderna. älskaa

jag tänker aldrig på dig, bara ikväll

2011-06-14 @ 14:34:04


photo and edit by me.

tjo alla goa gubbar.
hade en väldigt fin dag igår med en runda i second hand-butiker, glass & häng med nina, träning och senare på kvällen träffade jag tilda, tova & hilma. vi gick runt i sommar-regnet här i knutarna med varsin godispåse i högsta hugg! mycket mysigt. imorse var jag uppe med tuppen och jag, tilda & nina sprang 6 km! jo, man måste ju skryta lite nu, inte varje dag det händer precis. just nu bjuds det på kladdkaka hos tilda, så det är dit jag flyr. puss på er ni är bäst!!

i natt finns ingen väg tillbaks

2011-06-12 @ 13:02:32



tjabbatjena!
ååh, vilken underbar eftermiddag/kväll det blev igår! först städade jag (ÄNTLIGEN säger jag bara) mitt rum, innan jag och nina gjorde iordning en liten picknick och gick upp på mitt favoritberg. där bara satt vi och åt, snackade, skrattade och myste. sedan bar det hemmåt för lite middag och direkt efter det cyklade vi upp till tjärnet och tog ett kvällsdopp. kvällen avslutades med chokladtårta framför mamma mia. precis så här ska sommaren vara!

little grey riding hood II

2011-06-11 @ 20:20:10


little grey riding hood

2011-06-11 @ 19:48:03


EN KRONA fick jag ge för denna på en loppis idag. typogram skrattretande billigt! mycket finare på, visar er strax. skön är den också.

från veckan

2011-06-10 @ 10:57:57






ph1: thaifood, ph2: webcambild, ph3: loka likes L.A., ph4: vanilj- och melondrink,
ph5: skolavslutningsklänning, ph6: ben & jerry's.


gick (mer stapplade kanske man ska säga) upp ur sängen vid halv sex imorse för att fira min syster, gick och lade mig en timme, gick ut och sprang vid åtta, badade i tjärnet, åt gröt och tårta, läste, och nu är jag tillbaka i sängen igen med musik i högtalarna. ganska så effektiv morgon med tanke på att klockan bara är elva. kvar att göra är att borsta tänderna, städa, handla och lite sådana nödvändigheter. jajaja, sommarlov är det i alla fall! (vilket kanske inte märks med tanke på allt jag ska göra idag..men ändå). pusselipussplus

I am your joy

2011-06-09 @ 16:24:26








|weheartitbilder|

SOMMARLOV! detta som man har längtat efter så jäkla länge! behöver inte sätta min fot i skolan förrän om sisådär 10 veckor. ååh, vad jag redo för alla lata dagar då man kan göra allt och ingenting. bring 'em in!

om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt

2011-06-08 @ 08:36:19


ph: carromeller

i måndags var det ju picknickfestivalen här i kålltorp! var tyvärr borta i jonsered hela dagen (vilket var jättemysigt ändå), så jag hade gett upp allt hopp om att kunna gå när jag cyklade iväg till träningen på kvällen. MEN jag kände att jag inte bara kunde missa en sådan här grej, det är ju trots allt bara en gång om året, så senare på kvällen drog jag med mig tilda & nina och en full picknick-korg ner till festivalen och så hängde vi där tills den slutade. det var såå mycket folk! bästa tjejorna på bästa kvällen ♥

vanilj- och melondrink

2011-06-07 @ 19:10:37


är bara tvungen att bjuda på ett litet recept som jag & tilda improviserade oss till i helgen. hur gott som helst verkligen!

ingredienser:
några bitar vattenmelon
ca 2 dl vaniljglass (med äkta vanilj)
ca 1 dl vaniljyoghurt
ca 1/2 dl äppeljuice
några isbitar

mixa allting och servera i höga glas!

river en vacker dröm

2011-06-06 @ 17:59:03



SURT att jag inte var på håkan i lördags. kunde ju inte, spelade cup, och så var de med det. jag fick helt enkelt nöja mig med några videos från syrrans telefon och denna tröjan som mamma kom hem med. jag kommer bära den med stolthet typ hela sommaren. eller nej förresten. typ hela livet. fred ut

when there is nothing left to burn, you have to set yourself on fire

2011-06-03 @ 15:02:09
känns rätt så ovärt att sitta inne när det är typ 30 grader ute och bara massa sol. inte ett moln på himlen är det heller. men gossip girl har blivit min nya drog. så nu alltså: gg & smoothie. muuuums

pspspsps. LYSSNA på låtarna nedan. om ni inte redan gjort det vill säga.

bästa musiken när man pressar

2011-06-03 @ 14:41:33






I'm not sorry there's nothing to say

2011-06-02 @ 17:58:50



tjeeenarrreee!
sitter här och bara sitter. som emmy skrev. tyckte det var perfekt att beskriva detta tillfället som. gör absolut ingenting helt enkelt. förutom att lite musik står och spelar utan att jag egentligen lyssnar. har spelat cup hela dagen som fortsätter resten av helgen. så ni kommer väl lite sådär lagom mycket av mig de kommande dagarna. nu ska jag väl ringa någon eller så ska jag inte det. får seeee