Trötter

2010-10-31 @ 21:50:29
Oh god, det är tur att ni inte ser mig nu..höhö. Nej men jag ser ut som en skrothög, måste sova nu. Det har varit en lång dag. Är för jäkla trött. Ska bara kolla min mail och mina 55 inlägg på bloglovin. Sedan ska jag krypa ner i sängen. pussgodnatt på er, ni ska veta att ni är underbara läsare! ♥

Update. Nu när jag kollar mailen ser jag att min lärare skickat hem franskaresultaten på provet. 106/118. 20 poäng över medel. Ja, jag är faktiskt nöjd!


Jääklar. Snygg. från lookbook.nu

Så kan det gå

2010-10-31 @ 21:21:04
Grönt, gult, blått, rosa...suddigt, allt snurrar, svetten rinner, benen viker sig. Ja, så kändes det när jag höll på att svimma idag på konserten. Himla läskigt..! Vätskebrist och tusentals med strålkastare som lyser på en är ingen bra kombination. Jag var tvungen att sätta mig en lång stund och andas. Liite pinsamt?
Men förutom det, vilken konsert!!! Verkligen helt magiskt. När man står där och bara får sjunga ut till alla glömmer man hur jäkla jobbiga alla 2384739292 rep har varit. Och hur svårt det var att lära in alla texter utantill. Då lever man i nuet, i sången.



Bilder från i fredags.

Kärlekens tid

2010-10-31 @ 14:54:24
Förlust idag, så vi går inte vidare i SM. Synd, men nu ska jag se framåt! Dags att sticka iväg till konserten - kärlekens tid. Underbart! Måste bara slänga i mig en bit mat. Vi hörs antagligen ikväll, ingen skola imorgon ju (Y) Lov och allt! xoxo

Jackets

2010-10-31 @ 13:09:00

Lite snygga och "moderiktiga" jackor jag kikat på. De två översta, bomberjackan och den lurviga, är från monki, pälsjackorna från bikbok, skinnjackan (till höger) från cubus och den med päls innuti från topshop. Go for it!

Som inte är säker men aldrig tvivlar

2010-10-30 @ 19:45:59
Hejsan finingar!
Hur har ni det? Själv sitter jag & tilda och degar med chipsen i högsta hugg framför tv:n. Härliga lördag! Beställde hem lite thaimat förut idag som belöning för att jag städat hela huset, höhö. Nej, men pengar får jag i alla fall! Alltid lika bra med incash. Vi hörs imorgon med något enstaka tidsinställt inlägg. Spelar ju SM och sedan blir det konsert. Himla bra (dock stressig) dag. Hugs!

Paus i städandet

2010-10-30 @ 15:58:16
Jag bestämde mig för att ta tag i mig själv och sätta igång städandet tillslut. So unlike me. Nu tar jag en paus för att ladda med lite energi, men är snart back on track igen. När jag är klar med städningen blir det till att ringa tilda, men vill mest ha en slappkväll så jag hoppas hon inte har altför livliga planer. Å andra sidan behöver jag rycka upp mig lite, har såsat inomhus hela dagen. Aja, vi hörs när vi hörs. xoxo


New

2010-10-30 @ 14:03:32




Detta fick jag av min syster i torsdags. Ett superfint linne, en grymt snygg plånbok och ett smycke. Love. ♥

Lördag

2010-10-30 @ 13:55:55
Hejsan!
Jag ligger just nu här nedbäddad sängen och lyssnar på håkan med fruktansvärt ont i magen. Steg upp vid halv nio imorse för att sticka iväg på kör-rep. från tio till ett. Och gårkvällen blev aningen sen, så inte undra på att jag är trött. Tanken var att få städat hela huset idag för att tjäna lite pengar, men det är tvek om jag orkar det alltså..dock behöver jag pengarna, så jag får väl ligga här och väga alternativet en stund. Hörs!



Onyttig fredags-kväll.

När jag hör musiken från tusen båtar påväg här ifrån

2010-10-29 @ 19:53:15
Go kväll på er!
Har precis fixat och donat i mitt rum så att det inte ser ut som världens bombnedslag längre. Strax kommer tilda hit, det är dags att ladda för fredagsmys! Ska passa på att gratta henne på namnsdagen också. Det är ju viola-dagen! Men men, nu ska jag inte sitta här och tjöta längre, hörs!




Den stora tårtan från igår och en tjuvkik på min nya plånbok. Berättar mer ikväll/imorgon.

Outfits by Ebba

2010-10-29 @ 19:24:32



Älskar dessa outfits från ebbas blogg. Hon bär underbart fina kläder och blev bl.a. veckans blogg på blogg.se förra veckan. Insp. till tusen!

Thumbs up

2010-10-29 @ 16:26:06
..för att det är fredag & för att det är lov! Så skönt att gå hem från skolan och veta att man inte kommer tillbaka dit på ett tag. Igår kom ju min fina syster hem från Kina, och hon hade med sig lite presenter till mig! Underbar syster man har? Jo, jag måste ge henne lite credit. Eller till alla i min familj egentligen. Och alla mina vänner. Ni är bäst! Låg och tänkte på det igår natt när jag inte kunde somna. Hur lyckligt lottad jag är. Nu ska jag försöka få lite jultidningar utdelade. Hörs!


Mitt absolut nyttiga mellanmål.

Question

2010-10-29 @ 11:23:05
Du har så fina t-shirts men coola tryck på kan du inte välja ut dina favoriter och säga vart du köpt dom? :D

Svar: för det första, tack så mycket! Klart jag kan, ska tidsinställa ett inlägg om det som publiceras under lovet när jag är bortrest. Håll utkik!

You've been hanging with the unloved kids

2010-10-28 @ 18:03:10
Hej finigar! ♥
Igår hade jag som sagt mycket att göra, och idag har jag också fått en del uträttat. Ikväll kommer min kära syster hem, så vi ska väl fixa något antar jag..höhö. Imorse var klassen på något museum, själv tyckte jag inte att jag lärde mig ett skit? På eftermiddagen var det dags för franska-prov.  Så skönt att det är över! Verkligen, en tyngd är flyttad från mina axlar. Nu ska jag fixa någon god mat, hörs senare eller imorgon.


Det finns en första plats som inte går att nå.

2010-10-28 @ 12:40:55
Hade mycket, mycket att göra igår. Så det blev inte mycket till bloggning. Idag kommer det nog bli ungefär samma, har en lång to-do lista uppskriven på datorn. Tyvärr. ska försöka uppdatera bättre. Kommer i alla fall bjuda på gårdagens outfit senare, men i eftermiddag ska jag bl.a. på marknad med tilda. Hörs!


Får bli en naturbild, har slut på bilder :)

Candles

2010-10-27 @ 08:01:23
Godmorgon!
Gud, vad skönt, inatt har jag verkligen sovit ut. Det behövdes kan man säga. Börjar inte förän om en timme, så jag hinner ligga kvar här och halvsova en stund till. Idag ska jag börja göra iordning några tidsinställda inlägg som kan publiceras medans jag är bortrest i tyskland under lovet. Tänk att det snart är november?! Veckorna bara rullar iväg. Men det ska bli ett skönt och välbehövligt lov om tre dagar.





Det var sista gången han såg henne

2010-10-26 @ 22:07:50
Mamma kom nyss upp med en smoothie som jag sitter och surplar på just nu. Nyss slutade desperate houswives och nu börjar cougar town. Har fått lite, lite franska gjort nu på kvällstimmen men annars mest tv. Längtar efter min kära syster som kommer på torsdag!
Nu ska jag återgå till tv-tittandet. puss!


Håkans nya - LP.

Oh my god..!

2010-10-26 @ 20:13:54

Alltså, sjukt bra?! Det är fina vän hilma som lirar gitarr och sjunger som jag spelade in i söndags. Bara väntar på att en talangjaktsgubbe ska hitta detta klipp på youtube. Helt sjukt! r-r-ryser.

Bikbok -

2010-10-26 @ 20:08:22

Hittade detta collage med kläder från bikbok på fridas blogg för ett tag sedan. Sparade det för att blogga om, men det har aldrig blivit av riktigt. men här kommer det! Satte för lite grejer som jag inte gillar, inte jag helt enkelt. Men resten är störtsnyggt!

Jag är pojken i glasögon hon var kär i en gång

2010-10-26 @ 19:57:18
Är helt slut, kom nyss hem från kören och sitter just nu och käkar soppa. Har stått upp i två timmar och sjungit, i väntan på en paus som aldrig kom eftersom vi "inte hade tid". Vi jobbar stenhårt för kärleksmässan på söndag, det kommer bli så himla fint! Pluggade franska från halv tre-halv fem förut idag. Jobbigt.. är också nyklippt, bara mina schletna toppar fick åka av, men jag känner mig allt lite korthårig..! Lyssnar på håkans nya album - kan ej sluta. himla bra texter! ska försöka få fram lite roliga inlägg nu. hugs!

26/10

2010-10-26 @ 13:00:22
Hejsan alla fina!
Ingen bra upd. igår men så är det vissa dagar. Hade mycket plugg att göra och var inte på humör. Just nu sitter jag i skolan, rast innan sista lektionen. Idag ska jag klippa mig, kör repetion och ska få franska gjort. men vi hörs när jag kommer hem senare!


latte hos ellen i lördags.

Sometimes everything is wrong, but hold on

2010-10-25 @ 21:34:21
Orkar inte. Orkar orkar inte. Det är bara så mycket just nu. Försöker få plugg gjort, men det fastnar inte hjärnan. Lyssnar på massa sorgliga låtar och man kan inte låta bli att gråta, varför?! Varför nu. Har franskaprov på torsdag och har massor att göra. Och just nu orkar jag ingenting, jag måste egentligen få sova. Men jag hinner inte. Så himla mycket. Och jag orkar inte.

Skype

2010-10-25 @ 14:57:09
Hejsan!
Det har varit en skön dag i skolan. Har bara suttit vid datorerna och "utbildat" oss hela dagen. slutade en timme tidigare också. Underbara måndag! Just nu sitter jag och äter mellis och pratar med alla på skype. Snart träffas vi väl mer där än i verkligheten, höhö. I eftermiddag blir det träning, hörs senare!

You think you have to much of this life, hang on

2010-10-24 @ 22:22:19
Hejsan finingar!
Kröp nyss ner i sängen och ligger just nu här och kollar bloglovin & lyssnar på musik. Jag behöver bloggtips så om ni har något smaskigt att bjuda på så får ni gärna kommentera nedan. Imorgon blir inte våran tidigaste dag som vanligt, utan vi har lite sovmorgon tills nio. Eftersom att det blir utdelning av datorer till resten av klassen så kommer hela förmiddagen tillbringas åt det. Skönt! Men nu ska jag strax stänga av allt och få lite sömn i mig. Puss!




Fina låtar allihop.




Only mine

2010-10-24 @ 16:56:07










Några underbara bilder från igår! Älskar er!

24/10

2010-10-24 @ 16:21:01
Ciao!
Dagens match blev en vinst med 6-2, en vinst som satt bra i kroppen. Dock inget riktigt bra spel för min del, gick inge bra för mig igår på träningen heller. Men man har ju sina dagar. När jag kom stoppade jag mig lite mat och nu sitter jag här och redigerar massa bilder. Underbart med slappdagar! Strax ska jag slå en signal till tilda, hörs!


Sunday morning

2010-10-24 @ 10:22:52
God morgon!
Gårdagen/kvällen var perfekt - mys med mina tjejor. Berättar mer senare, för nu bär det iväg mot match! så vi hörs i eftermiddag. Hugs!

btw: roligt att statestiken är på topp och håller sig där! Ni ska bara veta hur kul det känns att blogga då, när många läser! Keep going :)


Det är något med denna bild som togs igår. jag kan inte riktigt sätta fingret på vad..men något är det. Något bra.

Bildlöst

2010-10-23 @ 20:18:10
Hejsan finingar!
Sitter just nu och väntar på att min mamma ska komma hem så att vi kan sno ihp den där pizzan någon gång..har planerat inprincip hela min kväll, så jag känner lite halvt panik just nu. Regnet har öst ner hela dagen, vilket det gör fortfarande. Himla skitväder rent ut sagt!
Ja, nu kommer morsan min hem! Vi hörs imorgon, puss.

Power

2010-10-23 @ 15:29:06

Imorse

Fruktansvärt blöt och kall träning. När jag cyklade hem så brann fingrarna, fast av kyla. När jag var hemma så hade de ingen känsel kvar. Så jag tappade upp ett hett bad och låg där i en halvtimme innan jag drog på mig myskläder och morgonrock. Vrålhungrog gjorde jag iordning lite köttbullar och pasta, och nu ligger jag här nerbäddad i sängen. Är helt slut i kroppen, att springa upp och ner för trappan var till och med ansträngande, så nu ska jag gå för en powernap. Hörs!

Crocker pep

2010-10-23 @ 11:23:00


Igår på stan köpte jag bara svart, svart och åter svart. svarta lite tjockare tights, svarta inneskor, svarta vantar, och en cykelhjälm - haha! Och dessa undebrart snygga crocker-jeansen från JC. De sitter helt perfekt. JC har alltid varit den perfekta jeansaffären för mig..

(tidsinställt inlägg, måste ju se om det funkar.)

New in

2010-10-23 @ 09:42:03


Fick denna fina ring av tilda när hon kom hem från egypten. Underbar, älskar den!

God morgon!
Är helt seg efter gårkvällen och väcktes när telefonen ringde vid nio. och jag hann inte ens svara..men vem är så dum att den ringer klockan nio en lördag? Åh! Jag som ville sova ut idag. Menmen, nu ligger jag och är aktiv på facebook här i min varma säng, som jag inte kommer kliva ur förrän jag måste. dvs till träningen..

Friday night

2010-10-22 @ 23:52:45





Solbränd & fin.

Jag och tilda spenderade kvällen i min säng (som tillfälligt gjordes om till en soffa) framför mamma mia med chips & godis som sällskap. En bäst fredagskväll! Nu är jag så trött att jag knappt orkar hålla ögonen öppna och huvudvärken bultar i huvudet. Ska klunka i mig en hink vatten och sedan ska jag sova, godnatt!

Fick köpt lite saker idag på stan, men mest sånt-man-behöver-grejer. Återkommer om det imorgon.

Inte helt fel

2010-10-22 @ 13:18:00
Så skön dag! Fredag och allt!
Började vid nio med film och sedan diskuterade vi lite frågor, lunch, tipspromenad och sedan slutade vi vid halv ett. Underbart! I eftermiddag ska jag åka in till stan med mammi, men det dröjer ett tag tills dess. Hoppas kunna komma hem med ett par svarta jeans bl.a, men då krävs det att dem sitter perfekt. Nu ska jag slå en signal till tilda. pussar.

btw; nu kan man tidsinställa inlägg på blogg.se(!!!) Helt perfekt!


Fin text.

Outside my window

2010-10-22 @ 07:57:32
Morgon på er!
Vaknade tidigt imorse och kunde inte somna om, trots att vi har sovmorgon till nio. Så nu ligger jag är i sängen och myser. Idag är det någon slags temadag i skolan - FN mot internet-mobbning. Så vi ska typ kolla på film, diskutera och sånt. Skönt och roligt med såna här dagar! :) Det är fortfarande storm ute, och vaknade av att det haglade senhårt mot fönstret. Äsch!


Storm

2010-10-21 @ 21:23:02
Det är storm ute just nu. Regnar, blåser och haglar. Snart blåser väl hela huset iväg?!
Har precis kollat klart på vampiare diaries, aah! Så spännande! Missade Grey's anatomy igår så jag funderar på att göra mig iordning, krypa ner under täcket och slå på kanal5play. Tror det blir så. Vi hörs kanske inte imorgon eftersom tilda kommer hem inatt så då vill jag spendera så mycket tid det går med henne + att jag ska in till stan imorgon med mamma och kolla kläder. Hugs!


Skolfoto 2010

2010-10-21 @ 18:31:43

När jag öppnade brevlådan så låg där ett tjockt kuvert, så jag sprang in och slet upp allt. Ni vet hur man blir, right? Jag måste säga att jag är nöjd både på enfotona & klassfotot. En liten revanch från förra året, höhö.

Yesterday

2010-10-21 @ 17:35:22
Igårkväll...ÅH! VAD JAG ÅNGRAR ATT INTE KAMERAN FICK FÖLJA MED!
Alltså, så himla mysigt. Allt! Vi åt skaldjur och jag åt bl.a. krabba för första gången, kalasgott! Sedan bjöds det på chokladtårta med grädde och frukt. Vi åkte färjan hem sent och det var så fint när man såg mot hisingen och allt bara lyste. om jag hade tagit med kameran hade det funnits några riktigt fina bilder på min dator, men nu..inget. Fan vad besviken jag blir på mig själv.




Parts of my room.

Handmade

2010-10-21 @ 17:07:36
Hejsan!
Det har varit en liten crazydag med humörförändringar, saker som dykt upp mm. Nu på eftermiddagen när jag precis kommit hem, slängt mig på sängen och musiken strömmade ur högtalarna så ringde telefonen. Du har väl inte glömt fotograferingen idag? WHAAT! Så jag fick springa iväg till bussen, åka bort till redbergsplatsen för att ta några snabba foton och sedan bar det hem igen. Onödigt? JA. Men nu sitter jag här i vilket fall och har precis ätit ett sent mellanmål. Ska nog ta och vira in mig i en filt, det är dökallt ju!



Gjorde detta i slöjden. fint.

Palladiumboots.com

2010-10-21 @ 09:33:29





Palladiumskor är helt galet snyggt!
Vet att tilda lade in de översta, militärgröna, på sin blogg och skrev att de bara fanns i herr-storlek (minst storlek. 40), men nu har dem lagt in lite nya modeller på dam-sidan och då har de kommit in där! Alla dessa ni ser är mina absoluta favoriter.

För dig ska jag göra det tusen gånger om

2010-10-20 @ 15:46:37
Hejsan!
Ska iväg till skärgården ikväll för min farbror fyller år, så hinner inte blogga. Sorry, så blir det vissa dagar! Blev förresten klar med mitt bronsarmband idag också :) Himla fint, ska visa er någon dag! Men nu, kör för hela slanten. Hörs imorgon. Hugs!

Nej det är ingen vanlig dag..!

2010-10-20 @ 08:35:45



Grattis min älskade nina på födelsedagen! Du är en helt underbar vän som alltid lyssnar och härlig att vara och snacka med! Så du förtjänar mer än ett grattis på födelsedagen! Älskar dig!

Godmorgon!
Jag sitter just nu och väntar på att nina ska knacka på dörren, vi ska nämligen ha tårtkalas här hos mig! Eller ja, det vet ju inte hon, utan det blir en överraskning! Har bakat tårtan som ni ser på bilden, hur gott?! ;) Åh, nu är hon på ingång, måste tända ljusen. Hörs i eftermiddag!

(hehe, det skulle stått "grattis" på tårtan..)

Desperate houswives

2010-10-19 @ 21:01:03
Nu sitter jag och väntar på att DH ska starta, så vi hörs imorgon!
Puss

Smått & gott från h&m

2010-10-19 @ 19:06:34

Några favoriter.

Grymt.

2010-10-19 @ 15:01:53





Galet snyggt från topp till tå.

Onödigt inlägg

2010-10-19 @ 14:53:52
Hejsan!
Har precis kollat på gamla avsnitt av Grey's anatomy och ska strax få i mig lite mellis. Tisdagar är en slappisdag, men också till för alla läxor. Har en liten hög som väntar på mig på skrivordet, med bl.a. franska, engelska, so & svenska. Aja, nog om det. Har iof inte mycket mer att säga. Kisses and hugs!


Åh

2010-10-19 @ 07:19:15
Igår morse sa jag till mamma "vilken fin höst det är och har varit, det har inte regnat en enda gång". Det skulle såklart ändra på sig. När jag klev ut ur skolbyggnaden så vräkte det ner och jag var dränkt när jag till slut kom innanför dörren hemma. Nu är himlen lika grå som asfalten och regnet öser ner dygnet runt. Vad fan hände?


Underbara my.

Men jag har samma trasor går och röker samma marlboro

2010-10-18 @ 19:44:03
Har just satt tänderna i världens godaste muffins! Made by me såklart, höhö. Kom hem från en lyckad träning för en stund sedan och ska strax gå och mysa ner mig i soffan med äppelpaj och glass. Skönt när man inte har sen träning och måste gå och lägga sig så fort man kommer hem. Så nu har jag lite kvällstid över. Dock måste jag få gjort lite skolarbete också..! men nu - bloglovin.


Jag & tilda vid fyra-års ålder. Miss u!

Got two tickets and a dream

2010-10-18 @ 15:53:54
Hejsan alla goa!
Har precis käkat lite mellis och sitter och redigerar bilder och lyssnar på musik. Min dator är mitt nya liv. Typ. Igårkväll skickade jag in jultidningsordern, jäkligt värt att sälja för 466:- och få två biobiljetter, en julstjärna och 100:- i fickan. Don't you think? Nöjd är jag i alla fall, sakerna kommer inom tre veckor. Om ungefär en timme sätter träningen igång, så jag ska strax packa ihop mina saker och dra. Hörs ikväll!


Smygtitt på dagens outfit.

Morning

2010-10-18 @ 07:21:34
Godmorgon!
Jag sitter just nu och lyssnar på radio och kollar bloglovin. Idag ska jag till doktorn, eftersom det är något fel med min rygg..lite småläskigt sådär! Men jag missar bara lektionerna innan lunch, alla utom den första. Så jag måste ändå släpa mig upp nu vid sju. Ny vecka, nya tag. Nu ska jag slänga i mig lite frukost. Hörs!


You've got someone to blame

2010-10-17 @ 19:28:24
Hej gullungar!
Kom hem från matchen för en stund sedan, med en förlust i bakfickan. Mamma håller på att göra pitabröd med någon fyllning som vi ska käka sedan, mums! Sitter just nu och pluggar franska och lyssnar på musik. Det är väl det söndagen är till för? Att ta det lugnt. Ja, hela denna helgen har varit minst sagt lugn. Skönt med såna dagar ibland! Men nu är det bara att ladda för en ny vecka med vardagen i behåll. Man får ju stå ut, om två veckor är det lov och då åker jag till mysiga tyskland!



Tagga, tagga, tagga!

2010-10-17 @ 14:30:49
Åt nyss lite köttbullar & pasta. Så NU är det dags att packa ihop mina saker och dra iväg på match. Ska bli toppen, behöver röra lite mig så det är bara och tagga! När jag kommer hem blir det kvällsmys med familjen. Om jag inte bloggar så hörs vi imorgon! Kisses and hugs.

It will be time for that to

2010-10-17 @ 13:42:16


Tar en paus i franska-pluggandet. Jag pluggar franska. På en söndag. Jag vet. Men det är lika bra att få arbetet gjort. Kommer dock inte hinna med allt under dagen. Men nu ska jag ta ett lunch-break, hörs!

Söndag

2010-10-17 @ 10:18:10



Godmorgon!
Ligger med musik i lurarna och morgonmyser här i sängen. Så härligt att ha en egen dator! Idag ska det då taggas inför innebandymatch!!! Let's win. Har också lite andra saker jag måste uträtta. Min mage vibrerar av hunger just nu, så det blir frulle nästa. hear from u later.

HåkanHellström..♥

2010-10-16 @ 16:06:12
Hejsan!
ligger just nu på min mysiga nybäddade säng och lyssnar på håkans nya skiva och slappar. Skulle träffat nina nu på eftermiddagen, men hon hann inte så jag ska försöka få lite saker avprickade på min to-do lista. Ikväll är jag och mammsen bjudna på middag hos några goda vänner så jag kanske ska baka något och ta med? Har ju faktiskt inte mycket att göra de närmsta tre timmarna...


Idag, just idag, för sju år sedan

2010-10-16 @ 13:51:06
Idag är det sju år sedan du lämnade min värld. Jag kommer ihåg det, trots att jag var liten. Hur mamma samlade oss alla tre syskon i min systers rum och berättade det. Att du var borta, att du inte fanns mer. Åkte iväg till graven i förmiddags, och jag känner det precis som min mamma sa. "Tänk att en så obetydlig liten människa bland alla på jorden, kan lämna ett sådant stort tomrum bakom sig." Jag tänker inte på dig ofta längre. Jag gråter inte lika ofta över dig längre. Men idag så ägnar jag dig alla mina tankar & tårar. Jag älskar dig. pappa.

Länge sedan ett bloggtips? Here is one!

2010-10-16 @ 08:53:04



|sannaknows.se|

Ser underbart bra ut och giver massor av insperation. Inte den bästa uppdateringen, men vad spelar det för roll när man har bloglovin?

This or that?

2010-10-15 @ 22:55:39
Fick bara för mig att jag vill färga håret. Antingen helt galet blond eller rödbrunt. Det känns inte som att jag skulle passa i något av det, men det krävs en förändring då jag sett likadan ut i alla år. Men jag vill inte fastna i den onda cirkeln, ni vet. Färga, utväxt, färga, utväxt, slitet, färga osv osv..! Tror också min mamma håller med mig på den punkten. Just nu ska jag nog lägga fokus på att få håret långt & icke-slitet. Sedan kanske färgning dyker upp på kartan..



Capes

2010-10-15 @ 16:19:53

Bikbok 399:- & Weekday 600:-

Vill väldigt, väldigt gärna ha en poncho. Men mina pengar rann ut ur plånboken vid köpet av min systemkamera. Den från bikbok är lite billigare och finns även i svart och vitt, så kanske ska lägga lite av min tid på tjat på mamsen.
Just nu ska jag stänga av min dator som varit på i ett x antal timmar, och så ska jag och nina vara lite sociala för fösta gången idag. Hörs senare. Hugs!

Favorites

2010-10-15 @ 15:08:30

Hårinpackning & 3in1 daily scrub mot finnar, pormaskar m.m - finns att köpa på t.ex Ica.

DKNY- & adidas-parfym - åhléns.

Läppbalsam & naturligt läppglans - h&m.

Nail repair & neutralt nagellack - h&m/åhléns/kicks osv. Nagelstärkande - apoteket

Tog mig tiden hade inget att göra igår, så jag provade att fota några produkt-foton. Alla dessa är mina absloluta favoritprodukter.

Thank you for the music

2010-10-15 @ 14:26:58


Hittade denna fina tröja när jag städade vardagsrummet igår. Tror min mormor stickat att den en gång i tiden, gillar mönstret starkt. Mysig är den också, bar den idag till ett par tights och knästrumpor. Simpelt.

Har precis ätit lite mellis och ligger här med musik i lurarna. Musik är livet & man blir glad. Jag är glad.

Livet leker ibland

2010-10-15 @ 13:39:33
Hä-ä-ärligaste fredagen i mitt liv! Slutade halv tolv efter att ha gått en liten datakurs och då fick jag & nina med oss datorerna hem (två veckor innan alla andran får sina!!!) och nu sitter vi och lyssnar på musik och är osociala. Tänk att man kan vara så glad?! Har lite dåligt samvete, egentligen är det inte sånt här jag ska vara överlycklig för. Eller jo det är klart men..tänk att jag typ blir gladare för det här än andra saker, viktigare saker. Konstigt, men så är det. Ny kamera & ny dator, WHAAT?! Kan inte beskriva känslan riktigt. Liksom.


Mitt mysiga rum igår efter att jag städat. Går i färgerna rött & vitt. Vill göra en totalförändring. Gillar brunt & vitt nu.

Cute cat

2010-10-14 @ 17:13:44
Sitter och tröst-äter chokladmuffins som jag bakade idag efter skolan. Måste ta tag i allt det där tråkiga, det som har stått som anteckning på mobilen x antal veckor. Dammsuga rummet, få sålt lite fryspåsar, fylla i lite papper och göra plats för min dator som jag får imorgon! OH MY GOD! Längtar! Ny kamera & ny dator. Liten omstart sådär. Lovar er att det blir lite roligare uppd. då. Eller nej, jag har ju bestämt att inte lova sådana saker. Men om vi säger såhär. Jag hoppas på bättre & roligare uppdatering då! nu ska jag dra mig upp till rummet. Kisses & Hugs!




Photographed by me
with nikon D60 - unedited

Kom hem, annars kommer jag dit.

2010-10-14 @ 16:53:35
Hejsan!
Inatt åkte tilda till egypten. Och just nu sitter jag här och tycker synd om mig själv. Inte det att jag är avundsjuk (det också iof) men utan för att jag saknar henne något så enormt. Nina skulle på piano förut, så då gick jag hem själv från skolan, något jag inte gjort på ett par år. Känns helt tomt. Och jag kan slå vad om att jag inte skrattat ens en tredjedel av vad jag brukar. Hon förgyller min dag. Så just nu känner jag mig..halv. ja, halv. Det är precis så jag känner mig.
Ni ska bara veta att ni är bäst. Skulle aldrig klara mig utan er!

Bronze

2010-10-13 @ 16:42:27
Detta armband snackade jag om förut, för er som inte visste :)
150:- på weekday, hot stuff.
Jag tillverkar ett sånt här i slöjden med färgen ungefär som på bilden, fast innuti.

Skärpa

2010-10-13 @ 16:38:16
God eftermiddag mina kära!
Veckorna bara rinner i väg känns det som. Om två dagar får jag min bärbara dator och då kommer helgen ännu en gång. Dagarna blir kallare och kallare och frosten lägger sig över hustaken på mornarna. Hade träslöjd som sista lektion idag och jag håller på med ett bronsarmband, liknande de på weekday ni vet? Eller inte liknande, typ kopierat. Men i vilket fall, ikväll blir det träning och nu ska jag gå ut en sväng. Hörs ikväll, maybe!
Photographed by me
with nikon D60 - unedited

I skolan

2010-10-13 @ 11:36:13
Ciao! Sitter just nu i skolan och bloggar från mobilen. Kostar inga pengar eftersom jag har gratis internet! Asgött. Ska strax äta lunch och allt sånt. Är hungrig som få. Hörs i eftermiddag. Hugs!

12/10

2010-10-12 @ 20:04:25
Roligt att sätta in lite kantarellpaj i ugnen, och sedan hitta en bränd svart klump där. Nej, inte ett dugg. Skarpade i mig lite i alla fall, men usch! Så nu ska jag göra iordning ett rejält kvällsfika och sedan sätta mig i soffan och plugga. DH kommer ikväll också, perfekt! Sår vi hörs antagligen imorgon, inte lika stressig dag som vanligt eftersom kör-repet kördes idag, så jag ska nog hinna med att slänga in ett eller annat inlägg. Hugs!



Topshop. Man får väl lov att dröma?

Min, bara MIN!

2010-10-12 @ 19:07:53
Sa jag inte att oktober skulle bli en bra månad?! Det är i vilket fall en jäkligt bra månad, som just förbättrades med 100000000 snäpp! Guess what? Jag har köpt en systemkamera! Kan ni förstå? En nikon D60 på blocket för 3000 :-, hämtade den i eftermiddags. Funkar som ny, och jag kan inte beskriva känslan när jag håller i den!!! Helt underbart! Har ju knegat som en gris för denna, snålat osv. men nu är den äntligen min! Tog lite testbilder innan kören förut. Helt felfritt. Min bara min!






Hand in hand we walk together, trough the world in every weather

2010-10-12 @ 14:38:38
Hejsan!
Skön dag har det varit. Började med slöjd, svenska & franska, sedan håltimme i två- och en halv timme, film på so:n och slutade halv två. Riktigt härligt med såna här dagar! Nu ska jag slå en signal till min broder och kolla om han kan hämta upp en sak med mig. Ikväll blir det extra rep med alla körer. så underbart fint! hörs senare, pussar.

Topmodel

2010-10-11 @ 20:30:18
Nu ska jag släpa min sega rumpa upp till soffan och kolla på topmodel + plugga i pauserna. Är ganska rejält trött också så det blir till att gå och lägga mig i tid. Vi hörs imorgon då jag förhoppningsvis har inhandlat något nytt..! Vad kanske ni får veta då. Fan, det skulle ju bli världens surprise, men jag kunde inte hålla mig. Hugs!

Bland höstlöven

2010-10-11 @ 20:23:15

Go for it!

2010-10-11 @ 19:33:11
Hann inte kolla bloglovin innan jag stack på träning förut, så nu väntar 95832763646 inlägg på mig. Kommer inte orka läsa allt, men bläddra igenom får jag allt göra. Kylan lägger sig även över göteborg såhär i oktober och jag hittar inte min pälsmössa. PANIK! Vet inte om jag kommer klara vintern utan min mysis?!
Aja, nog om det. Nu ska jag kolla bloglovin, göra färdigt ett svenska-häfte och käka. Ha en bra kväll!
|fridagrahn.com|
Frida lade ut dessa två bilder och skrev hot or not? Enligt mig är huvud-smycket asballt. Alla borde satsa på det. Go for it! säger jag bara.

I'm alive

2010-10-11 @ 15:56:53
Jag är ledsen att jag inte bloggat ett piss under helgen, men jag har gjort så himla mycket! I lördags efter träningen fick jag, sanna & tilda vara med om ett riktigt äventyr när vi plockade björnbär..hehe. På kvällen var jag + familjen bjudna på middag. Jag drog till tilda en stund sen och kom inte hem förrän sent. På söndagen spelade jag match vid elva och sedan, för att dra in pengar till laget, stod vi i sporthallens cafée. På eftermiddagen städade jag mitt rum, var ute och fotade med kompisar, åt äppelpaj med vaniljsås och kollade på ondskan med familjen. Myshelg!


Höst. Fler bilder kommer!

Snabb hälsning

2010-10-09 @ 11:07:50
God morgon!
Satte in en liten rosabandet grej på bloggen nyss. Hur ni gör det, läs här.
Om en timme startar träningen, så nu ska jag upp och borsta tränderna, klä på mig osv. Vi hörs senare!

Men jag såg ingenting, bara dig, bara dig och vi skrattade..

2010-10-08 @ 20:52:00
Nu ska jag sätta mig framför idol med pizzan i knäet och vänta på att mina kära vänner ska slå mig en signal. Lat? Ja. vi hörs. Huuugs!

Klädcollage number five - vintermys

2010-10-08 @ 19:55:55
Åh gud vad jag älskar alla plagg ovan!
Ganska mycket stickat som ni ser. Mysigt & plagg som håller värmen under vintern.
Med ett par vanliga svarta tights från h&m, stickad tröja & tisha från monki, halsduk från ginatricot, armband från bikbok, högre knästrumpor från topshop & hunters från asos.com, är du redo att möta vinter- rusket!

Friday night

2010-10-08 @ 19:48:08
Kom nyss hem från valhallabadet och hade tänkt att proppa i mig lite pizza nu. Underbara fredag, äntligen är den här! Veckan har ändå gått förvånansvärt fort med tanke på alla läxor, träningar och sånt. Men nu, nu är det bara att ladda inför helgen! Kan också tala om att jag får min dator om en vecka exakt. How great?! Humöret är på topp, jag vet knappt vart jag ska ta vägen! Ni får ha en kalaskväll, pussar.

I am me

2010-10-08 @ 08:11:13
Waky, waky!
Är inte pigg. Kan man lugnt säga. Somnade för sent igår och även om jag sov som en sten och inte ens vaknade när väckarklockan ringde imorse så är jag seg. Idag så har jag inget planerat..eller jo, ska kanske åka och bada med nina & tilda. Om jag orkar dvs. Aja, nu ska jag återgå till att äta frukost och sedan är det skola. pussar.


Självutlösare.

The stars in the sky, shining so brigth

2010-10-07 @ 18:05:28
Hellu!
Jag har spenderat mestadels av eftermiddagen framför tv:n och käkat. Slappt eller vad?
Har lite bråttom, ska iväg på match nu, och jag är inte säker på att vi hörs senare. Kommer rätt sent vettni. Men jag bloggar imorgon, promiise!
Hugs!


Vaknar jag en morgon, som att jag drömt

2010-10-06 @ 21:48:55
Godkväll alla fina läsare!
Jag sitter just nu med kvällsfikat i knät och kollar på säsongspremiären av Grey's anatomy. Så bra! Har det mesta plugget färdigt och är på gott humör. Love those day's. Mycket fina låtar sjöng vi idag på kören..nästan så att man börjar lipa. Nej, nu ska jag återgå till tv-tittandet. Kisses & Hugs.

Från helsingborg. Himla fin stad de där.

WOW

2010-10-06 @ 14:31:56
Nu vart det avklarat!
Måste duscha, även om jag har träning ikväll. Sedan ska jag käka lite mellis och efter det drar jag till underbara kören! Vi sjunger fina låtar och jag längtar till onsdagseftermiddagarna trots att det är min mest hektiska dag i veckan. Har aldrig riktigt gillat onsdagar förut, men nu..nu är dem BÄST! Känns väldigt roligt faktiskt. Menmen, nu blir det duschen som gäller! Hugs.
UNDERBART SNYGGA SARA!

Slut på bilder..

2010-10-05 @ 20:48:49
Pust!
Har suttit i två timmar bland papper och pennor, tangentbord och word. men nu, nu är jag entligen klar..! Så jag ska unna mig lite varm choklad och sätta mig framför desperate housewives. Gött mos. Eller något..
Dagen har varit super, och nu väntar soffan på mig. pussss


Look trough your fingers and you will find a lot.

2010-10-05 @ 19:38:56
Tjosan!
Idag har jag varit nyttig. Jag & tilda gick ut för en springtur på drygt fem km, eftersom det är den längden som gäller imorgon på skoljoggen. Sedan tog jag en snabb dusch, slängde i mig lite veg. lasange och nu sitter jag här och pluggar. Duktiga jag. I skolan jobbar jag och 6 st andra sköna tjejor på en låt och idag innan & efter lunchen gick det kanon. Har inte riktigt kommit underfund med namnet än, men det kommer väl..! Nu blir det mer study & sedan DH.

Blow it off. It all.

2010-10-05 @ 13:53:07
Alltså. Jag klarar inte att inte blogga. Det spritter i fingrarna och jag måste få skriva av mig. Liksom. Igårkväll satt jag efter träningen med näsan i min bokrecension samtidigt som jag kollade på rush hour. Fick också tillbaka mina två prov i skolan, MVG på både engelska & so- provet!!! Sjukt! Men glad är jag. Slutade tjugo över ett idag också, en underbar dag.
Jag kommer inte hålla er allt för uppdaterade ändå..bara så ni vet.

Kanelbullens dag

2010-10-04 @ 15:44:29
Hello fellows.
Har inte kunnat blogga så hemskt mycket på senaste tiden och har nu bestämt mig för att lägga bloggen åt sidan ett tag. Inte länge, bara någon dag sådär, men jag känner bara att det är för mycket annat i mitt liv just nu. bloggandet ser jag ju som en hobby, så den kommer i andra hand. Vi hörs inom kort i vilket fall. pussar.



Från i lördags.

3/9

2010-10-03 @ 19:24:44
Nu är jag hemma från dagens strapatser. Spelade match som vi vann med 14-2 och sedan drog jag direkt och kollade på elitserien iksu-pixbo med molly & elin. Vi skulle varit ett helt gäng som skulle gått, men många drog sig ur. Det var i vilket fall jätteroligt, till och med bussresan, höhö.
Igårkväll lagade jag & ellen tacos, köpte tonvis med godis och kollade på film. Remember Me. Fan vad jag bölade. SÅ BRA! Sorglig början och sorgligt slut. Vid halv tolv gick vi en promenad här i krokarna, mysigt vare. Nu ska jag börja skissa, mäta och allt sånt för jackan. Ni får ha en bra kväll!
Bild från london 09.

During october

2010-10-02 @ 16:12:58
Oktober kommer bli en kalasbra månad kan jag tala om för er. Det kommer hända en massa saker, och jag kan abslolut inte vänta! Har gjort en liten (ännu en) lista för er att ta en titt på. blir exalterad så fort jag kollar på den.

♥ vi får våra skoldatorer (!!!)
♥ jag spelar SM i innebandy (!!!)
♥ min syster åker till kina, och jag har skrivit en viss lista på saker att ta med hem..(!!!)
♥ i kören ska vi ha en stor konsert där vi ska sjunga massa musikal-låtar (!!!)
♥ min jacka kommer (antagligen) bli klar (!!!)
♥ jag åker till tyskland med mammsen (!!!)
♥ jag säljer ju lotter för fotbollen och fryspåsar för klassen men också lite annat till min egen förtjänst, så jag kommer få min "lön" för detta. (!!!)

Sounds good?
Dessutom börjar ju en massa bra på tv också, så håll med mig. Oktober kan inte bli något annat än bra.


Hur fina höstbilder som helst, fotade av Isabella.

Take a look and get inspired

2010-10-02 @ 16:12:31
Hejsan!
Musiken står på högsta volym, pizzan ligger i ugnen & dammsugaren är framme. Det är väl bara dags att börja städa antar jag..! Ska bara käka pizza och sedan sparkar jag igång dagen. Vann med 2-1 mot näset idag, riktigt härligt jobbat. Ikväll ska ellen komma hit och då ska vi laga tacos, kolla film, snacka & ha det allmänt mysigt. hörs om ett tag..!






Insp.

Finns i sjön.

2010-10-02 @ 10:22:28
God morgon!
Igår spenderade jag kvällen med tilda & sanna. Vi kollade idol, käkade oss feta och spelade kort. Väldigt bra slut på en väldigt dålig fredag. Idag ska jag spela match i mitten på dagen men ska också få lite annat gjort har jag tänkt. Saker som att..
• städa
• gå med återvinningen
• försöka få sålt lite lotter + fryspåsar
• läsa
• mäta skissa på jackan
..står på min lista just nu. Om en liten stund ska jag fixa mig en stadig frukost som ska hålla sig i två timmar. dvs gröt, mackor, frukt osv osv..

Not the best friday

2010-10-01 @ 17:26:58
Hejsan!
Är trött och schleten, lite på sådär halvdåligt humör också. Kan bero på att jag gick runt i två timmar med en inskärande tung påse i handen och inte fick sålt ett skit. Så nu är jag röd och svullen. Så kan det bli. Men nu ska jag kolla på kenza & tyra show och mysa. pussar.

Just here in town

2010-10-01 @ 07:54:04
God morgon!
Idag är det fredag, alltså en av de bästa dagarna på veckan..! I eftermiddag ska jag + några till dela ut reklamblad för att tjäna pengar till klassen. Tråkigt, I know. Men efter det ska vi åka till valhalla och relaxa lite och bli redo inför helgen liksom. Höhö. Typ. Nej men nu ska jag äta klart min frukost, göra mig iordning och sedan dra till tilda. hörs! pussar.



Photopraphed by me yesterday.

Motiv

2010-10-01 @ 07:39:48
Fem favoriter från gårdagens fotorunda. Den första och den fjärde är mina absoluta. Vilken gillar ni mest?