Plans

2010-09-30 @ 20:02:53
Åh! Detta har varit en toppendag! Måste dock känna lite medlidande för nina, hennes dag har inte precis varit underbar. Men i vilket fall, jag har fått en perfekt idé. Ska fixa och trixa med min skinnjacka..! Det kommer dock ta ett litet tag, men ni kommer få se resultatet om några veckor. Så fort den är klar alltså. Fotade lite idag också och fick in lie fina motiv. Nu blir det idol, hörs imorgon pluttigummor!

30 september

2010-09-30 @ 16:47:55
Hejsan!
Slutade skolan för någon timme sedan och just nu sitter jag klistrad framför topmodel. Ikväll börjar kenza & tyra show, får ni absolut inte missa! So- & engelska provet som varit under denna vecka har gått bra och vi får veta svaren på måndag. can't wait. snart ska jag och tilda gå ut och ta en promenad. Småkyligt men friskt. catch u later guys!


insp. from angelicablick.se

Tv-tider att hålla koll på!

2010-09-30 @ 16:32:55

Kenza och Tyra show!
Start ikväll klockan 21.00 på kenzaochtyrashow.se.


Desperate Houswives!
Start tisdag 5:e oktober 21.00 på kanal5.


Cougar town!
Start timmen innan DH på tisdag 5:e oktober kanal5.


Grey's anatomy!
Start onsdag 6:e oktober 21.00 på kanal5.


Vampire diaries!
Start tordag 14:e oktober 20.00 på tv6.

Lite bra tider att hålla koll på såhär i slutet av september-början av oktober!

This is it..!

2010-09-29 @ 15:39:05


Ser ni jackan?!??!!!? Skulle allt bra vilja att den var min.. 500 pix på h&m.

Onsdagsmorgon

2010-09-29 @ 08:42:59
God morgon!
Idag är det onsdag. Onsdag är lika med full rulle hela dagen..! Så det kommer inte bli värst mycket uppd. Ska strax pallra mig iväg till tilda och sedan till skolan. Onsdagen är en verkligt lång dag. Skola, sång, träning, plugg, sova. Typ. Men iaf så får ni ha en bra dag! pussar.


Bildbrist, så ger er ett modetips istället. 200:- /st  Monki.

Two of us

2010-09-28 @ 21:38:48
Under kvällen har jag pluggat inför engelska provet som kommer under morgondagen, lagat mat och bakat. Jag, nina & tilda bestämde oss för att ha en tjockiskväll så vi sprang iväg och köpte chips, bakade havreflarn och dunsade ner i soffan framför idol. Myys. Underbara vännerna. Idag har jag varit trött, höll på att somna på franskalektionen. Inte så i brist på intresse utan bara..trött. Sovatrött. Så om ett tag ska jag göra mig iordning för att krypa ner i sängen med en god bok. godnatt på er!


tagen från loweo. Från höstmarknaden i borås som alla tycks ha varit på. Kolla bilden och ni förstår varför..

It's a cold, cold day

2010-09-28 @ 14:50:26
Hejsan!
Gårdagen såg ungefär på detta sätt. Skola, plugg, träning (dubbelpass), plugg, sova. Så då kanske ni förstår varför uppdateringen inte varit på topp precis, hehe. Nu ska jag stoppa i mig lite mellanmål och sånt. hörs senare! pussar.
Idag användes min pälsmössa för första gången. Kallt.

Klädcollage number four - party

2010-09-26 @ 21:33:53


Jag började med ett uppklädd/fest-collage med kläder som jag verkligen, verkligen gillar. Att gå klädd såhär är verkligen skitnsyggt, men ändå ganska enkelt. Med ett par skinnshorts från bikbok, armband & ring från forever21.com, skor från skopunkten, spetstopp, skjorta & linne från monki.
Använder aldrig klackskor, tycker det är alldeles för obekvämt, men det finns förmodligen folk som läser bloggen som gör det. Annars funker ju även coverse till.
Håll utkik efter nästa collage som kommer bli vinter/mys och det kommer fler efter det kan jag lova!

Biomys

2010-09-26 @ 21:23:39
Under kvällen idag har jag bara gömt mig i biomörkret med två av mina underbaraste vänner. Vi stressade som satan för att hinna till spårvagnen, sedan för att hinna till insläppte och tillsist satt vi med andan i halsen i biosalongen och bara njut. Filmen var (som väntat) väldigt bra. I boken beskrivs mer saker och så, men så är det ju oftast. Men till alla ser som har tänkt se den, läs boken först! Men jag älskar handlingen i filmen & boken, så självklar. Nu ska jag strax gå och lägga mig eftersom att jag är trött som satan. Men vi hörs under morgondagen! pussgodnatt på er.

Lillavitsippa.devote.se

2010-09-26 @ 12:36:23







Insp.

26/9

2010-09-26 @ 11:14:00
Hello goreous!
Hur har ni det såhär på morgonkvisten? Själv har jag precis ätit tårta, borstat tänderna och gjort alla dagliga morgonrutiner, ni vet, haha. I eftermiddag ska jag spela match och under kvällen ska jag försöka komma iväg på bio med nina & tilda. Tusen gånger starkare hade premiär i förrgår och det är en film jag verkligen vill se. Har läst boken ganska nyligen också och den är riktigt, riktigt bra. Nu ska jag kolla blogglovin och ta igen lite av den upd. som inte kom igår. pussar.

25/9

2010-09-25 @ 11:07:41
God morgon på er!
Vi åt nyss frukost nu ligger ihopkrupna i våra sängar igen. Mysigt kan jag lova! Om en timme blir det träning för min del och efter det skulle jag gått på bio med nina & tilda, men vi ska tyvärr fira min broder som fyller 18. Så antagligen går vi imorgon, om alla kan?
Aja, nu ska jag byta om och lite annat morgonfix. pussar.


Random picture from april, photographed by nina -

A big yellow taxi

2010-09-24 @ 23:15:23

Nu är det dags för mig att säga godnatt och tacka för en go fredagskväll. Tilda nattar här vilket är kalas! Imorgon har jag även fotbollsträning så då blir det till att röra på fläsket, haha. Aja, inget mer babbel nu, dags att krypa i säng. pussar.

Fotad av tilda (LÄNK!)

Knited

2010-09-24 @ 20:34:11

Från vänster:
1. Ginatricot
2. Weekday
3. Monki
4. Monki
5. Ginatricot
6. Bikbok
7. Bikbok

Koftor jag bara vill ha. Den militärgröna från weekday är en klar favvis. Det är en kofta jag bara måste ha.

Three pics

2010-09-24 @ 20:22:43
Hejsan!
Gud så härligt att helgen är här! Jag känner verkligen lättnad efter denna dag. Nu är humöret på topp och jag ska strax slå mig ner och käka lite paj & glass. Sedan parkerar vi oss på mitt rum/framför tv:n och äter lite godis och myser såhär i höstkvällen. Mysigt blir det, it's all I need. Kan passa på att tala om att min mormor kom hit idag, den lilla tanten min :) så jag ska be henne laga mina favvo-jeans så att dem blir klara för användning!

Tårar värmer

2010-09-24 @ 08:21:39
God morgon.
Idag är det fredag. Då är det meningen att man ska vara glad, men jag vaknade på helt fel sida imorse. Har inte fått mycket till sömn denna natt heller så jag känner att allt skiter sig. Det första jag gjorde imorse var att jag fick värsta känslostormen så jag har gråtit ner mitt ansikte för ett tag nu.. och i skolan väntar en mardrömsdag + att vi har gympa vilket jag verkligen inte orkar med. huvudverk har jag också. Så nu måste jag rycka upp mig och få fart på dagen!


Jag är morgonfotograf.

Stress

2010-09-23 @ 22:27:01
Förlåt, förlåt, fötlåt. för alla svordomar förut. Fick lite ryck innan jag visste att min bror hållt på med någon grej och flyttat från olika hårddiskar fram och tillbaka och sånt jag inte förstår mig på (de ligger alltså någon anna stans just nu). Men nu har jag lugnat ner mig en bit, hehe. Mitt liv går åt till skolarbete just nu. Hela kvällen har suttit med näsan nere i läxböckerna. fick i alla fall högsta betyg på min svenska redovisning idag vilket lyfter mig en liten bit så att jag fortfarande kan gå med huvudet högt efter att jag kommer få tillbaka mitt NO-prov med en stor NOLLA i hörnet. No-provet imorgon alltså. Inte min starka sida. Men nu ska jag försöka varva ner lite och kanske slå på tv:n en stund...nej, förresten. Jag behöver sömn.

Fotade av Lina Flodins.

Arg.

2010-09-23 @ 17:33:16
helvetes jävla skit fucking röv jävla fan in helvetes jävla pisskit fan helvete fucking jävla bror man har. så jävla förbannad är jag. alla mina bilder som funnits på denna dator är borta. den jäveln. jag skulle nästa - men bara nästan - kunnat döda någon nu. förlåt, så ska man inte säga. men jag är arg. förbannad. helvetes jävla skit fucking röv jävla fan in helvetes jävla pisskit fan helvete fucking jävla bror man har. säger jag bara.

Tilda gästbloggar

2010-09-23 @ 17:23:58
Hello allesammans! Nu sitter jag hemma hos Eira, kom hit för ungefär en halvtimma sedan. Snart ska vi dra oss upåt mot övervåningen för att göra läxorna, vi har 897789 stycken läxor denna veckan som eira redan har sagt.
puusar från Tilda!

Jag.

Your choice

2010-09-22 @ 08:51:43
Är sugen på att fixa ännu ett klädcollage som dyker upp ibland, ni vet? Förra gången blev ju "inriktningen" budget, och nu när det börjar närma sig igen tycker jag ni ska få välja. Så det är bara att sätta igång! Vill du se en fest-outfit på nästa collage, eller har du en helt egen idé? Det är bara att kommentera!

Morning sun, why don't you come?

2010-09-22 @ 08:33:08
Hejsan!
Satt uppe igårkväll och pluggade, därav inte mycket till bloggning. På radion babblar dem om att det ska bli fint väder i göteborg idag, men allt jag ser är..grått, grått, grått! Så jag slängde på mig ett par slitna jeans, ett svart linne och en svart lång cardigan i vilket fall. Sitter här och fryser, skulle hemskt gärna krypa ner under täcket igen..! Men det funkar ju tyvärr inte, ska vara på plats i skolan om 30 min. Segt.


Photographed & edited by me -

New from zara

2010-09-21 @ 20:06:20




Köpte dessa efterlängtade skinnbyxor inne på zara idag. Har länge letat efter ett par billiga och bra, så nu slog jag till. Är som alltid liite osäker på om jag ska spara dem..vad tycker ni?

Bildlöst

2010-09-21 @ 15:40:30
Slutade kvart i två idag, och sedan dess har jag suttit och slappat i soffan mest hela tiden + ätit onyttigt mellanmål. Men nu ska jag ut och bränna lite fett, jag ska alltså åka in till stan. Haha, skämt åsido men går man riktigt länge på stan kan man faktiskt känna lite träningsvärk ibland ;) Okej nog om det, vi hörs ikväll! pussar.

För och emot

2010-09-20 @ 21:30:28
Nu har jag jobbat med redovisning i vilket som könns som en evighet, och det är dags för mig att krypa till kojs. Imorgon väntar en ganska kort skoldag, men som sedan förlängs här-hemma med mer pluggande. Ska nog klara av det, eller vad säger ni?

btw: alla ni som sitter och skickar små elaka kommentarer, ni kan bara dra åt h*lvete. Jag har aldrig bett er att läsa min blogg och tycker bara synd om er som inte har något bättre liv än att sitta och hacka på andra. Har ni verkligen inget annat för er på dagarna?
Jag hoppas ni andra trogna läsare kan skilja på elaka kommentarer och åsikter, för åsikter har jag inget emot! Fina läsare är ni ♥


En randombild från Håkans konsert 09 -

Army

2010-09-20 @ 21:21:02
Grymt snygg tjej. Grymt snygg jacka. Myblomquist.se' är en ganska nyfunnen blogg men jag gillar den till tusen! Give that jacket to me. Från märket Only på ett pris av 599 :-.

Plugg, plugg & åter plugg

2010-09-20 @ 19:48:56
Kom nyss innanför dörren efter en innebandyträning (hade en jäkla tur att jag inte valde fotbollen en dag som denna, då innebandyn är inne) och strax ska jag stoppa i mig lite käk. Sedan blir det plugg. Har enmassa skitläxor under denna veckan. Vad sägs om en liten:
♦ engelskaläxa på 3 sidor text + 40 glosor
♦ franskaläxa på text + diagnos
♦ No-prov
♦ Svenskaredovisning
♦ Bokrecension
Mysigt va? Skulle inte tro det. Aja, det är bara att börja beta av högen. Hoppas ni får en bra kväll, för det kommer jag ha. Eller inte.

I put my hands up in the air sometimes

2010-09-20 @ 16:01:57
Hejsan!
Igårkväll satt jag & familjen samlade framför tv:n för att följa valvakan. Räkor, bröd, grönsaker m.m gjorde oss sällskap. Vart riktigt mysigt att gå och lägga sig sedan och somna till ljudet från tv:n och pratet & skrattet från vardagsrummet. Idag börjades skoldagen med gymnastik och jag kan passa på och tala om att jag satte ett nytt rekord runt tjärnet, grymt eller vad?! Slog det gamla med 40s :)
Om en stund blir det träningsdags, så vi hörs framåt kvällen! pussar.
Tagen från Ninas blogg. FET LÄNK
Hon tar underbara bilder, så om ni inte redan gjort det, kolla in hennes blogg!

Sockerkaka

2010-09-19 @ 17:57:43



Sitter just nu och äter sockerkaka som jag & tilda bakat. Kalasbra blev det!

Klädcollage number three - budget

2010-09-19 @ 14:57:21


Körde på ett budgetcollage denna gång + lite mer vintriga kläder.
Leggings & pälsmössa från h&m 99:- /st, längre topp från ginaT 149:-, skinnjacka med päls också från h&m 299:-, koftan är från bikbok 399:-, skor - skopunkten 399:-, vantar & halsduk från ginatricot 79:- & 129 :-.
Tillsamans kostar hela kalaset 1652:-, det kallar jag budget.

Fikapaus

2010-09-19 @ 14:15:25
Tog precis en liten paus mitt i allt och gjorde gjorde iordning lite mackor, varm choklad och en bulle. Regnet öser ner (hur många gånger har jag inte sagt det denna veckan?!) som vanligt och himlen är grå. Piiiissss. Kollade på lite gamla vinterbilder förut och kände att julafton & snö just nu ligger mig nära till hjärtat. Höst i alla ära, men regn - nej tack! Nu ska jag slita mig från datorn för nu kom tilda. pussar.


Bjussar på en nyvaken bebisbild på mig. :)

Söndag 19 september

2010-09-19 @ 11:45:38
God morgon!
Idag är det söndag, vilket känns sådär i förhållande till att gårdagen bara rusade iväg. När jag kom hem igår kväll parkerade jag mig framför tv:n med en skål glass i handen till Notting Hill. Ganska mysig film + att jag aldrig sett den förut. Nu ska jag i varje fall följa med mamman min till återvinningsstationen och sedan vet jag inte vad som dyker upp! pussar.

The winner takes it all

2010-09-18 @ 20:41:35
Hejsan!
Just nu sitter jag här med tilda & tova och vi ska strax sätta igång en film och mysa i soffan. Idag har vi varit uppe vid skatås och kollat qviding cup. Riktigt trevligt, förutom ännu en regnskur som spolade oss alla blöta. Men så äre, man känner att hösten närmar sig ordentligt. Ni får ha en bra kväll! pussar.


En av alla dessa gorgeous pics på kate.

Hot or not?

2010-09-18 @ 11:48:34

Vad tycker ni? Är den att hissa eller dissa? 99 :- på h&ms Herravdelning. Själv tycker jag den är ganska snygg, och jag råkar veta att vi har en sådan här hemma..! Fast svart utanpå. Hur gosig som helst - så för mig blir det en hiss!

Fresh start

2010-09-18 @ 11:46:01
Hejsan!
Igår kväll kom tilda & nina över och vi bestämde oss raskt för att inte titta på film då ingen av oss kände för det, och satt bara och snackade. Vid halv elva drog de hem, och då kröp jag faktiskt i säng på direkten (!) och somnade bums. Vaknade halv sju imorse av att regnet smattrade stenhårt mot rutan. somnade såklart om igen men springturen jag hade tänkt mig ställdes in och körde lite styrka inomhus istället. Tog en dusch, åt frukost och gjorde till och med en liten städningsinsats härhemma. Bra start på dagen!


Ur insp. mappen.

Dags att plocka fram fredagsmyset

2010-09-17 @ 20:15:14
Nu ska jag äta lite bananasplit som min kreativa syster gjort. Sedan ska jag antagligen pallra mig iväg till nina, så jag bloggar inget mer ikväll. Ni får ha en bra fredagskväll så hörs vi som vanligt imorgon. Glöm ej att rösta på header (!!!)  pussar.




Vote

2010-09-17 @ 18:00:06
Håller på att fixa med en ny design (lika enkel som den jag har) och nu behöver jag er hjälp med att välja header. Mina favoriter är de två sista, but it's up to you. Se till och börja rösta!





Håll utkik

2010-09-17 @ 17:55:12

Hejsan!
Kom nyss hem från att ha trippat runt på stan och kikat i affärer efter en sådan här jacka. Såg att sara hade inhandlat en igår, och dem va jäkligt mycket snyggare på,  eller vad tycker ni? Hittade (JA, DE FINNS I BUTIK NU!!) flera stycken...men tyvärr vart den minsta storleken 40. Fast den var ganksa mysig ändå, och inte stor, så funderar på att slå till. Eller så blir det skinnbyxorna från zara. Eller både och. Eller inget alls.

Photoshoot

2010-09-17 @ 15:34:34
Hejsan!
Idag hade vi "skolvalet" på våran skola. Tänker dock inte berätta vad jag röstade på eftersom jag hört att man bör hålla det hemligt, hehe. Jag hjälpte till med att räkna alla röster och kan berätta att miljöpartiet vann stort. (om det nu inte skedde någon jäkligt stor förändring den sista kvarten efter att jag hade gått.) Nu ska jag åka in till stan med nina & tilda och ikväll blir myspys med dessa två underbara! pussar.






some pics from thuesday - edited by me.

Found

2010-09-17 @ 08:13:57



|intriguemenow.blogspot.com| (länk)

Hittade mig in till denna bloggen häromdagen. Älskar bilderna ovan - både västen och jackan är underbar. bloggtips !!!!!!!

New

2010-09-17 @ 08:06:10
Godmorgon!
Har precis käkat frukost och sitter just nu och kollar bloglovin.
Satte ihop ett insperationscollage igår som kom till att bli mitt skrivbordsunderlägg, en riktigt bra start direkt när man loggar in. perfa.
Ikväll blir det antagligen bio med några kompisar, men får se om det blir av..! nu ska jag göra randomthings på datorn och sedan släpa mig iväg till skolan! pussar.

Insperation

2010-09-15 @ 22:00:48





|lookbook.nu|
Alla dessa bilder är sjukt underbara. Outfiten tagen i motljuset på den första, hängslena och det slappa linnet på den andra, jackan på den tredje..(!!!) Ja, helt awsome. Insperation till tusen!

Spöregn

2010-09-15 @ 21:34:53
Tränade fotboll i tonvis med regn. Både händer & fötter var russin innan jag ens hoppat in i duschen. Vad mer kan jag säga? Jag hatar regn. Satte på hett te och parkerade mig framför tv:n. Nu när jag är varm igen låter jag faktiskt mig själv tänka tanken om att regn faktiskt är ganska mysigt. Eller ja, kan vara.


Dessa favvosar invigdes idag!

Premiär

2010-09-15 @ 15:35:22
Idag invigde jag mina nya kängor, och kände (med lättnad) att det var alldeles för tidigt. Vädret är däremot inte toppen precis. Regnet öser ner utanför. Och i det här vädret ska jag ut och spela fotboll. It sucks. Har också lite smått panik över en sak - skolfoto imorgon. Det  känns som att garderoben är tom, vet absolut inte vad jag ska ha på mig?! Jag kommer antagligen låna något av min syster, det slutar oftast så.

Update 15.38: Storm.


14/9

2010-09-14 @ 18:45:38
Jag & tilda har nyss fotat lite sköna bilder. Nu ska jag äta paj. Ikväll blir det idol. Gud vad jag ändrar ämne hela tiden. Kan bero på att jag inte har ett endaste dugg att berätta. Ingen blogglust heller. pussar.

Early

2010-09-14 @ 12:04:07
Hejsan!
Friidrottsdagen blev inställd idag på grund av regn, regn och åter regn. Tråkigt, hade faktiskt sett fram emot det. Men det förstås, inget ont som inte för något gott med sig. Vi åt matsäcken i klassrummet, kollade på film och slutade halv tolv. Sitter just nu hos nina och ska träffa mandis senare idag. hörs!
Bild från i fredags fotad av nina.

Bytt är bytt

2010-09-13 @ 20:52:32
Som ni nog sett så bytte jag snabbt header och profilbild innan jag stack förut. Var bara så jäkla trött på den andra så jag rafsade ihop något snabbt. Ni känner igen headerbilden antar jag, och är säkert trötta på den med, men jag stod inte ut med den andra längre. Nu ska jag dricka en kopp kvällste och sedan gå och lägga mig. Friidrottsdag imorgon. puss & kram.

Don't forget, don't forget, don't forget. "so did you bring it?" "shiiiiiit...

2010-09-13 @ 15:59:58
Hejsan!
Sitter just nu och äter kladdkaka direkt ur formen. Så jäkla gott! Träning om en timme. So I've got to pack my things and get out of here. Fan vad jag inte orkar. Men jag måste orka. Shiit.
Vi hörs kanske ikväll men blogglusten är off just nu så får se. psus.


Snodd från tildas blogg. (ni hittar den under länkar.)

13/9

2010-09-13 @ 07:34:57
God morgon!
Slänger bara in ett snabbare än snabbast inlägg, om 10 minuter ska jag dra till skolan för gymnastik. Lite jobbigt såhär på morgontimmen, men också en fräsch & bra start på dagen. Har dock väldigt ont i magen och vet ej vad det kan vara. Jobbigt kan jag tala om. Men ni får ha en bra dag allihopa! pussar.


Photographed by me and unedited -

Somliga ljus brinner aldrig ut

2010-09-12 @ 21:35:31
Nu ska jag strax dra mig från datorn upp till sängen. Måndagar är den tidigaste dagen på veckan och alltså då också den segaste. Har även fått besöksrekord idag, det är toppen! ni får ha en bra kväll, puss.



Två favoritbilder fotade av mig under dagen. Oredigerade -

Hur fint?

2010-09-12 @ 19:56:32
Fotade lite idag & igår. Satte nyss ihop dessa två små collage med några av de bästa bilderna. Dropparna som speglar sig och alla livfulla färger. Verkligen vackert.



Photographed by me - unedited.

Cleaning nonstop.

2010-09-12 @ 16:19:55
Pust!
Har storstädat mitt rum. Dammtorkat varje liten vrå, dammsugit, skakat lakan, rensat ut papper och shit osv osv. Det låg damm över hela golvet, skrivbordet, sminkbordet, bokhyllan..ja allt var täckt. Men nu, nu är det rent & fint. Kan inte minnas när jag städade mitt rum sist. 1-2 månader sedan? Har i alla fall inte gjort det sedan skolan börjat. Men nu är det gjort. Skönt. Ska ut och fota med ellen nu. catch u later guys!

Simpely best

2010-09-11 @ 23:01:03
Denna helgen har varit feaking awsome! Mycket har hänt kan man säga. Helt klart. Nu är det bara att lägga all energi på talangträningen imorgon. Kan ju passa på och berätta att jag fyndade en superfin & skön kofta på loppisen idag för 10 :-, I'll show you sometime. Men inte ikväll. Kom hem från en härlig kväll hos anna + brudar. så nu är jag stuptrött, ska strax sova. många pussar.


Update 23.24:
Bjussar på lite bilder från denna kväll.







10/6

2010-09-10 @ 16:50:02
Just nu sitter jag hos ellen och vi ska snart iväg och handla tacos. Det blir nog en sväng till discot i alla fall ikväll, någon timme eller två. Men sedan blir det film & godis. Men vi hörs antagligen inte mer ikväll så ni får ha det toppen!

Hur snygg?!

2010-09-10 @ 08:15:42

|fashiontoast.comÄlskar toppen! Nej jag ändrar mig. Älskar outfiten!

Ny design?

2010-09-10 @ 08:11:05
God morgon!
Har fått lite önskemål om ny design de senaste. Kan förstå att ni är trötta på den gamla men jag vet inte riktigt vad jag ska ändra på? Isf headern, för jag vill behålla min design enkel & stilren. Men lite förslag skulle inte skada.
Nu sitter jag och äter frukost, skola om en halvtimme. Ikväll blir det stan & sedan myys med flickorna! pussar.

Weekend

2010-09-09 @ 19:01:00
Hejsan!
Det har varit en toppendag idag. Började halv tio, hade svenska & lunch + no och sedan drog klassen till fritidsgården för att dem skulle informera om discot imorgon kväll. Som jag btw inte ska gå på, har annat kul för mig. Hela min helg är planerad. Imorgon kväll ska jag, nina & molly sova hos ellen. 2 kilo godis och film kommer kvällen bestå av. Och enmassa snack såklart. Lördagen börjar med loppis, fotbollsmatch och sedan måste jag snabbt hem och duscha innan jag drar till bästa annas tjejmiddag. Kommer träffa massa nya ansikten, blir nog jätteroligt! Och sedan på söndagen är det talangträning för fotbollen. Toppenhelg va? Kommer bli bäst!
Sitter just nu och lyssnar på oskar linnros. Helt underbar.


Två bilder från gårdagen.

Kate Moss

2010-09-09 @ 09:13:01
God morgon!
Har nyss ätit fukost, mamsen bjöd på nybakat bröd så här på morgonkvisten. Riktigt gott! Idag är det sovmorgon till halv tio, matten blev inställd p.g.a tack vare att niorna fått sina skoldatorer (om cirkus en månad är det vår tur!) och våran mattelärare ska instalera, informera osv.
Nu är det dags att göra sig iordning, vi hörs i eftermiddag. pussar.


Bjussar på en gorgeous bild från insperationsmappen.

8/9

2010-09-08 @ 15:53:29
Hejsan!
Ska strax iväg till sången med nina & efter det blir det träning. Hörs ikväll eller imorgon. pussar.


bild från klassresan fotad av tilda -

Nytillkomlingar

2010-09-08 @ 08:43:52


Ett par röda och ett par svarta converse.
Awsome! Fick dessa i förrgår och idag åker de svarta på vill jag lova!

Kors och tvärs

2010-09-08 @ 08:43:24
God morgon!
Just nu sitter jag och äter frukost och kollar bloglovin. Slutar kvart i två (istället för tjugo över tre) idag eftersom det är håltimme sista lektionen. Härligt må jag säga! Igår inhandlades en t-shirt, ett halsband & en stor burrig halsduk på second hand. Klippte av ärmarna på t-shirten och det blev väl helt okej antar jag. Fick i alla fall hela rubbet för 50 :-




Köpte korset för 5 :- och fäste det sedan på en längre guldkedja jag hade hemma. Superfint.

Success

2010-09-07 @ 19:59:45
Har inte hunnit blogga, jag & tildisen åkte in till stan och trippade runt i 2hand affärer. Nu ska jag bänka mig framför tv:n och äta soppa - dagens middag. Ni får ha en bra kväll, jag återkommer imorgon med inköp m.m.

Idol 2010

2010-09-07 @ 15:56:48
Idag är det premiär för Idol 2010, jag kommer sitta som klistrad framför tv:n ikväll klockan åtta. Det roligaste är ju att se audition, sedan är det inget kul längre. Vad tycker ni?


Four

2010-09-07 @ 15:09:46


Fyra korta snyggingar från bikbok. Gillar allihopa starkt, men den vita flaggtoppen är en favorit.

There's so many ways to love you

2010-09-07 @ 15:09:39

Hejsan!
Just nu sitter jag hos tilda och vi ska strax käka mellis. Slutade tidigt idag, dvs två, och har inga aktiviteter planerade för eftermiddagen. Så det blir nog lite foto, slappis och sedan måste jag visa er två fantastiska ting jag fick igår. pussar.

Wonderful

2010-09-06 @ 20:38:39

Störtälskar denna outfiten tilda bär. Bandanan är som pricken över i't. Helt inlove.

Take me away, a secret place..

2010-09-06 @ 20:12:45
Hejsan!
Sitter här och spanar skinnjackor med päls. Om ni vet någon affär som har/kommer få in, så hojta gärna till. Har någon en aning om när "isabella jacket" på monki släpps i butik? Är sådär halvt förälskad i den. Ska försöka få till lite engelska plugg innan kvällen är slut + att mamma har bakat, så kvällsfika blir det allt! Nu blir det till att checka bloglovin, facebook, mailen osv.




800 :-  Monki.

6/9

2010-09-06 @ 16:06:14
Sitter just nu och med tidspressen innebandyträning om en timme i bakhuvudet. Skoldagen gick fort, slut på håltimmar m.m. Är helt seg i kroppen, men träningen ska nog gå bra. har inte mycket till ord kvar. pussar.


/angelicablick.se/   ääälskar jackan!

What's the story, morning glory

2010-09-05 @ 20:44:48
Hejsan!
Ska strax ersätta datorn med franska boken, dags för lite pluggning så här i kvällstimmen. Ska gå och lägga mig i tid idag också, sover alldeles för lite och det känns. Imorgon börjar vi tidigt, ingen sovmorgon här inte, måste gå upp vid kvart i sju. Segt. Ni får ha en brallanbra kalaskväll, pussar.


Bild från klassresan, (från vänster: joel, jag, ellen, william & david), NI ÄR UNDERBARA!

New lovers in my shoe collection

2010-09-05 @ 20:29:29



Älskar de översta! De är supersköna & luddiga innuti + att de är dösnygga! De andra är också snygga, men slår mig inte lika hårt. Normala, svarta boots som kommer få ersätta mina gamla sletna vad-man-nu-ska-kalla-dem.

Galet snygg

2010-09-05 @ 10:32:05


Tycker denna bodyn är så jäkla snygg. Ginatricot har verkligen hittat rätt bland alla sina avskyvärda baseball-kläder. 249 :- för denna drömmen.

5/9

2010-09-05 @ 10:31:14
God morgon!
Satt uppe hela kvällen igår med tilda som sällskap. Tova vart också här en liten stund. Vi kollade en film som gick på tv och åt lite lagom med godis. Blev dock inte så mycket för mig, har ätit way to much under de tre dagar som gått. Nu sitter jag och äter frukostm kollar bloglovin m.m. Blir antatgligen stan/allum idag med tilda, nya dojjor på g! Har redan kollat ut dem. Hoppas verkligen de finns kvar i min storlek, annars vet jag inte var jag tar vägen. pussar.





399 :- & 349 :- Skopunkten



Lördags mys

2010-09-04 @ 18:41:16
Har ingenting planerat för denna kväll, bara slapp framför tv:n som gäller. Om inget annat dyker upp dvs. Kanske smar någon kompis om jag orkar, men antagligen kommer jag få sitta i min ensamhet ikväll. Lät jag dyster? Haha, i så fall inget menat med det. Har varken fått städning eller plugg gjort, skjuter på det igen. Jaja, så äre. Nu ska jag inte sitta här och fördriva tiden mer. Hej så länge!

Klädcollage number two

2010-09-04 @ 18:14:42


På fötterna ett par dr.martens från asos, sedan höga shorts från nelly, en vit body (alt. grå t-shirt instoppad) från bikok, kofta & väska - monki, en lite annorlunda (men skitsnygg) fransjacka från h&m och även ringen kommer där ifrån.

Skulle gärna trampa omkring så här en lite varmare höstdag. MUMS!

Bloggar jag gillar, outfits jag älskar.

2010-09-04 @ 17:27:53






4/9

2010-09-04 @ 16:55:21
Ciao.
Fryser. Ordentligt.
Kom ut från duschen för cirkus en timme sedan och har käkat lite. Gårdagskvällen blev väldigt lyckad, vi kollade på film, åt tårta, körde charader m.m. Jag & emma drog hem redan vid elva (resten stannade) eftersom vi båda var trötta som få. Somnade snabbt igår och vaknade sent idag. Skönt att få sova ut. Mamma påpekade för 10000000ade gången att mitt rum behöver städas. Har mycket som behövs göras egentligen. Plugga franska, städa packa upp osv. Booring.

http://1.bp.blogspot.com/_Y2NAH4AVtps/R3MEEhchT5I/AAAAAAAABCA/MZCFTuW7dcY/s320/bettyboop3.gif

Friday night

2010-09-03 @ 17:14:19
Tog mig en kopp te förut och slängde mig på soffan, fastnade mellan top model & one tree hill. Now I have to pack up my stuffs and get redy. Jag ska på middag hos elin och träffa alla brudarna. Blir nog toppen, lite sliten & trött bara. Känner mig tjock, har inte ätit så här mycket onyttigt förut. Nej men nu ska jag ta och göra mig iordning, ha en bra fredags kväll. pussar.

Home, sweet home.

2010-09-03 @ 15:09:22
Hejsan!
Steg precis in genom dörren. Har så mycket minnen i bakfickan så att den snart sprängs. Vädret har varit lyckat. Vi har spelat beach-volleyboll, grillat om kvällarna, svallrat, käkat godis, spelat kort, haft sångtävling (då kan jag passa på att berätta att min grupp vann, vi var de nya spice girls), badat & bastat, hängt i varandras stugor om natten, åkt trampbåt osv osv. Finns massor att berätta. Jag är iaf riktigt nöjd med dagarna som har gått, det har varit så jäkla bra!
UNDERBART!









Trötta gosisar.