olyckan i stockholm

2012-01-31 @ 23:03:56

gammal bild

tjena mittbena!
ska jag ta och berätta lite om min stockholmsresa? vi gick runt på stan, hade musik-café, sjöng, umgicks med massor av goa människor osv. resan var bäst helt enkelt. förutom en händelse som blev lite jobbig.
kortfattat: vi var på väg hem från stockholm centrum med vår buss och åkte in i en tunnel, där alla bilar verkade stå stilla lite alltför länge. sedan ser vi hur rök börjar sprida sig i hela tunneln, och markus hör på nyheterna att alla ska utrymma tunneln för att en bil står och brinner. efter en stund kommer även personal som säger att vi måste utrymma tunneln så fort vi kan. alla får lite smått panik och skyndar sig ut ur bussen och in i den fruktansvärt illaluktande röken och börjar gå mot nödutgången, och genom den kommer vi sedan in i nästa tunnel och ut. brandkåren och polisen kommer nästan direkt och ingen kom till skada som tur var! det låter kanske inte alls hemskt, och just då var väl mest spännande, men på kvällen var de flesta i chock och det var riktigt jobbigt. trots det var resan såå rolig och man kom verkligen närmre alla! jag älskar min konfirmationsgrupp♥

you hold everyone of us

2012-01-30 @ 22:25:47














home sweet home

2012-01-29 @ 21:26:58

weheartit

är hemma från stockholm och trött som aldrig förr. berättar allt om resan imorgon för nu ska jag lägga mig och lyssna på musik och långsamt låta john blund väva in mig i sitt nät av drömmar. eller något sånt. godnatt kompizar

stockholm över helgen

2012-01-27 @ 12:30:00


JUST NU sitter jag antagligen (om allt går som planerat) på bussen på väg till huvudstaden. ska vara där hela helgen med min konfagrupp, woopwoop. excited!

mina nya pjucks

2012-01-26 @ 23:20:31


har gått runt i 2hand affärer så länge detta året utan att hitta några vinterskor jag velat ha, och jag har aldrig riktigt behövt några heller för den delen. men nu kom ju vintern till slut, och något måste man ju ha på fötterna! 100:- fick jag ge för dessa kängor inne på emmaus idag, fynd fynd fynd. de är väl inte århundradets snyggaste, men de heter duga! jag har ju lite förkärlek till slitna, rejäla, klumpiga kängor med tjock sula, och dessa sitter som gjutna! vad mer kan man begära? tack gode gud för begagnat.

N E X T

2012-01-26 @ 16:00:43


åh. jag blir så trött av att vakna till mörker på morgonen och verkligen inte ha någon som helst aning om vad jag ska sätta på mig. jag går mest runt med svarta jeans och en tröja + en tjock jacka =BOOOORING. vintern är härlig, visst, men man kan ju inte låta bli att längta till våren och sommaren! lite i alla fall...

monday

2012-01-23 @ 18:59:46
jag känner så här. det är måndag. jag slutade kvart över fyra idag (halvt på eget initiativ men ändå) och jag fryser. än värre (eller bättre egentligen kanske) ska jag ut på dom hala fotbollsplanerna och träna. antagligen blir det styrketräning och JAG ÄR INTE STARK. hur kommer det sig att måndagar alltid är så här?

the city keeps on going, we just keep on growing

2012-01-21 @ 20:55:00


ÄNTLIGEN har jag förstått mig på polyvore. det var på tiden. fick ju förstås lite tips från denna tjejen (nej jag är inte bra på att klura ut saker bara sådär) som är riktigt duktig på sånt!
jag dör lite på tröjan också. kostar 550:- hos modekungen, men jag känner inte riktigt att jag bara kan dra fram de pengarna ur fickan just nu eftersom att jag sparar mina pengar till ett par dr martens. blir dock lite arg på mig själv för att jag aldrig tar tag i att köpa min drömskor, jag har ju pengarna och allt! mycket tänk och lite verkstad helt enkelt. ibland är jag för dum.

veckan som gått

2012-01-20 @ 22:43:08





jag har tonat mitt hår brunt, kollat på solnedgången när den gråblå himlen blir rosa, ätit american pancakes (som jag förövrigt äter var och varannan dag numera) och bytt överkast, gardiner och blommor i rummet för att skapa lite vårkänsla. jag har pluggat sent in på kvällarna, tränat och umgåtts med kompisar. jag har haft harry potter-maraton med massor av gött folk och bara tjockat mig typ hela eftermiddagen/kvällen. lite så har min vecka varit, och på måndag ska jag försöka komma igång med bloggningen for real. ha d!

min lördag

2012-01-14 @ 11:34:43



idag kommer jag bara ta det lugnt och ta dagen som den kommer. göra iordning lite chai tea och läsa massor av bra bäcker. det finns ju förstås lite andra inte-lika-roliga saker jag måste göra idag också. till exempel städa mitt rum och gå iväg med återvinningen, men sånt måste ju också göras. en prio hade ju varit att åka iväg till diverse secondhand-affärer och loppisar, men jag tror inte att jag orkar med det riktigt, får se lite! som sagt, jag ska ta dagen som jag kommer.

godgodgod natt

2012-01-12 @ 22:24:35
världens roligaste dag i skolan och en sjukt bra innebandyträning nu på kvällen! jag trivs så jäkla i mitt innebandylag att det nästan är lite skrämmande, inget vara förevigt, eller hur? men just nu tänker jag bara njuta så mycket det bara går! förutom att jag har fått feber (let's keep this a secret to my mother, right?) har nog detta varit den gladaste dagen på länge.

2012 wishes

2012-01-11 @ 21:29:04









































!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

the lion king

2012-01-09 @ 12:55:22






har jobbat ca 20 timmar denna helgen (ica och gothia), igår var jag helt slut och när jag kom hem vid tre gick jag och lade mig direkt. därför känns det mer än helt okej att snart åka in och se Lejonkungen 3D på bio med nina. BÄSTA FILMEN ♥

Q/A

2012-01-08 @ 21:34:39


Svar;
När jag redigerar mina bilder gör jag det verkligen enkelt för mig. Jag använder mig av picnik.com där redigeringarna redan är klara att användas! just på denna bilden använde jag mig av en "effekt" som heter CinemaScope, och sedan drog jag ner färgen till ca 50%. Redigeringen passar inte till alla bilder, så man får testa sig fram en del för att få fram det resultat man vill ha, men det är grymt enkelt ändå hehe..! hoppas du fick svar på din fråga, kram!

Jag brukar inte svara på kommentarer i mina inlägg längre, för det är mycket lättare att svara i kommentarsrutan (till er som inte har bloggar förstås), så detta var endast ett undantag! Kom ihåg det nu, alla ni som säger att jag "aldrig svarar på frågor" osv, att hålla utkik i inläggets kommentarsfält om ni vill ha svar!

att bära till vardags

2012-01-07 @ 15:00:00


leggings, over-knee socks, en skjorta, hoddie, bomberjacka, en färgstark mössa och låga primeboots. MUMS

jag är med och har hand om en av gothia cup innebandy-hallarna idag, från 6.00-23.30, så ni kommer inte höra något mer från mig idag..!

mirakelinpackning

2012-01-04 @ 20:59:04


1/2 banan
1/2 avokado
1 msk olivolja

Mosa allting och massera in i fuktigt hår/hårbotten, låt sitta i 30 minuter och skölj sedan ur. Tvätta sedan håret med schampo. Upprepa en gång i veckan i fem veckor.

yes, denna hårinpackningen snorde jag ihop igårkväll, ska tydligen vara bra för torr hårbotten och det behöver jag verkligen då min hårbotten är snustorr. nu är det bara att upprepa detta i ca 5 veckor och sedan vänta på resultat!

we've got to act before it's too late

2012-01-02 @ 13:03:18



blus - topshop
jeans - cheap monday
ryggsäck - fjällräven
armband - h&m
ringar - indiska

bilder från jul/nyår

2012-01-02 @ 12:01:32

@instagram

min nyårsafton var rrriktigt bra! jag firade med tilda och sanna, raketer, tomtebloss, god middag, chokladmousse, creme brulee, pommac, finkläder och massor med godis. life is good! känner mig iaf riktigt taggad inför 2012, året ska toppa 2011 med hästlängder, och jag känner på mig att det kommer bli grymt! här kommer det klassiska "listan" så läs om ni orkar, annars, HA ETT BÄST 2012!

Har 2011 varit bra?
ja, senaste halvåret har varit riktigt bra iaf.


Höll du några av dina nyårs löften?

jag tror inte ens jag hade några förra året..


Tror du 2012 kommer bli lika bra?
BÄTTRE!

Har du förlorat någon kompis detta år?

inte direkt.


Vad spenderade du mest pengar på?

kläder.

Finns det någonting du ångrar med 2011?

ja det tror jag.


Blev du kär i år?

nja..


De bästa nya människorna du träffade?

Elin!!!


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
antagligen massa saker haha..

Dog någon som stod dig nära?

Nej.


Vilka länder besökte du?
Frankrike, Danmark 3x

Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012?
Tror inte det.

Vad var din största framgång 2011?

ingen aning!

 

Största misstaget?

Vet inte.


Har du varit sjuk eller skadat dig?

Har stukat foten och varit fökyld (feber, ont i halsen, snorig) typ 10000 gånger detta året men annars nej..


Gjorde någonting dig riktigt glad?

massor av små fina grejer!


Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och.

Hur tillbringade du julen?
Hemma hos oss med släkten från mammas sida!

Favoritprogram på TV?

The Vampire Diaries.


Favorit serie?

Samma↑


Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Hatar är väl att ta i..

Bästa boken du läste i år?
Vampire Academy (hela serien) är så sjukt bra!

Något du önskade dig och fick?
julklapp? typ ganska mycket.


Något du önskade dig men inte fick?
Jadå.


Årets bästa film?
??????????????? har sett för många bra filmer..


Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Var med familjen, åt räkmacka på heaven 23, gick på liseberg och träffade tilda, hilma och tova har jag för mig!


Finns det någonting som skulle ha gjort ditt år ännu bättre?
Ja, absolut!


Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Har väl ingen speciell stil men ah..


Vad fick dig att må bra?

mina underbara vänner som finns där no matter what!

HAPPY NEW YEAR

2012-01-01 @ 14:36:40