A postcard from Berlin

2013-07-29 @ 17:51:00

Flänger runt lite här och var i sommar, har nästan inte varit hemma någonting, och just nu befinner jag mig i fina (obs: varma, svettiga) Berlin! Men imorgon är sista dagen och sedan tar vi nattåget hem till Göteborg, och då vill jag helst bara vara hemma ett tag och ta dagarna som dom kommer. Hörs förhoppningsvis snart igen, hejhej!

 

Summer days

2013-07-14 @ 18:17:00

Idag har jag sovit länge, ätit en god frukost och sedan varit på stan med Tilda, såå bra då vi inte har setts på en evighet (känns det som i all fall)! När jag kom hem klippte jag gräset och nu ikväll måste jag handla och packa inför imorgon, då åker jag upp till landet i en vecka! Vädret ser dock ut att bli dåligt (hoppas att smhi, yr och alla andra sajter har FEL), så den lilla färg jag fått under veckan lär väl försvinna, men det brukar bli mysigt i alla fall.
Kanske lägger jag upp något tidsinställt, men annars (som ni säkert förstått) blir det inte så mycket bloggning på sommaren. Nu ska jag försöka sätta igång med antingen lite packning eller äta något, hörs vi så hörs vi, hejsvejs!

 

Live, laugh, love

2013-07-13 @ 00:25:00
 
Hemma från Hönö och hönökonferensen, en så bra och fin och solig vecka! Att tälta har gått bra, svettigt på dagarna (fast jag är så himla tacksam för att vädret har varit så himla bra!) och iskallt på nätterna, kosthållningen har varit relativt bra (det enda jag kan säga om det är väl att, no more pasta för mig på ett tag haha, alltså har aldrig längtat så mycket efter potatis som i bilen på väg hem), och ungdomsbibelstudierna och natt-/ungdomsmötena har verkligen varit så bra de med! Känns som att man ser livet ur en lite ny vinkel efter varje möte, och man inser liksom vad som betyder något, och vad som inte gör det. 
Jag blev firad på min födelsedag med pizza och tårta och paket och ballonger och såpbubblor och Håkan på "allsång på skansen" (+ hans extra timme, alltså timing eller vad?!) och champagneglas fyllda med läsk, och viktigast av allt: mina underbara vänner (som hade ordnat allt detta)! Saknade förstås mina andra bästisar (som inte fick vara med för de var på landställen och campingar och allt vad det var) men man kan inte få allt! Tänker ibland på hur livet skulle vara utan bästa bästa kompisar, som man inte kan vara helt sig själv med. Och tänker typ att det skulle suga. Men i alla fall, den här veckan går inte att förklara om man inte varit där och känt känslan själv (gör det nästa sommar allesammans säger jag bara!!), men jag har levt, skrattat och älskat - det livet är till för! Pussar och kramar, njut av sommaren och allt vad det innebär! See you soon

Bara för att jag är ledig!!

2013-07-05 @ 22:29:17
 
Äääntligen! Jobbet är över, och även om det var med en klump i halsen jag kramade alla gosiga barn hejdå så är det så skönt att få vara ledig. Imorgon bär det av till Hönö med Maria och Lovisa, alltså jag är så taggad för det kommer bli feeett och vädret verkar vara på vår sida också, för en gångs skull! Nu ska jag börja packa (har tänkt göra det i snart fyra timmar, är så dålig när det kommer till att ta tag i just packning haha) och sedan ska jag väl försöka sova lite också, gotta do that too. Hoppas ni får en bra vecka kompisar, pussokraaam