There's you and me, and all the other people

2012-12-29 @ 15:25:00
 

Nu köööör vi!

2012-12-26 @ 21:16:01
 
Imorgon 7.30 lämnar bussen göteborg för att åka norrut mot snö och kyligare temperaturer! Skidresa i 6 dagar, är så sjukt taggad, kommer bli fett! Nu ska jag packa ner det sista, ta en dusch, kolla något avsnitt av grey's anatomy (är beroende av det nu istället för desperate housewives..) och sedan sova. När vi hörs nästa gång är det januari 2013, ett nytt år och min sista termin i nian, tiden går helt sinnessjukt fort! Gott nytt år och ha det bäst friendos!
 
ps. under tiden kan ni ju alltid lyssna på min senaste spotify-lista, somnar till den vaarje kväll...

New Year's Dress

2012-12-26 @ 15:13:35
 
Denna klänning köpte jag förra veckan för 149:- inne på h&m, dock gör den sig inte alls bra på bild sådär rakt upp och ner... Men den är superfin på, en fodralklänning med lite transparenta delar, har dock inte bestämt mig för om jag ska använda den som klänning och ha tights till, eller vika upp den till en topp istället och ha svarta jeans till, vad tycker ni? Köpte i varje fall ett halsband att ha till idag, visar någon annan dag! 

Christmas gifts

2012-12-25 @ 20:40:05
 
Hade en jättebra julafton, alltså ååh det är verkligen min favoritdag på året! Ovan ser ni mina julklappar (förlåt för skitbilden), men som vanligt drar jag dem snabbt nedan också:
 
Turkosa termobyxor
Morgonrock
Jeansskjorta med spetsdetaljer
Iphoneskal
Vantar
Yankee Candle Vanilla Satin
Pengar
Rouge
Plånbok
Ullstrumpor
Muminmugg
Innebandyklubba
Godis

Wanted

2012-12-22 @ 19:55:00
 
Har blivit smått kär i vita t-shirts med svart tryck i form av någon text. Perfekt till vardags med ett par jeans och boots. Dessa kommer från avanna och kostar 269:-/st!

Coat

2012-12-18 @ 15:06:14
 
Är så himla sugen på en kappa, så snyggt! De flesta kostar dock strax över tusen-lappen och det känns ju rätt så ovärt..men ska kolla på secondhand, myrorna brukar ha en del fina, förhoppningsvis inte alltför dyra. Vet inte riktigt hur mycket jag är beredd att lägga...

17 december

2012-12-17 @ 22:32:53
 
Ovan ser ni mitt och mathildas mästerverk, haha...kaos i köket när glasyren tog slut och nonstopen inte räckte till, men jaa, det ser ju i alla fall ut att smaka bra!

Idag hade vi simprov med klassen, det var så himla jobbigt att simma med min hosta, men det gick i alla fall. Efter simningen åkte jag in till stan med nina och tilda och fick köpt de sista julklapparna, så himla skönt! Det här med julklappsinköpen har mest blivit stressigt i år och jag har inte alls hunnit strosa runt på stan, andas in juldofterna och njuta av all fin julbelysning som jag brukar... Har suttit hemma och funderat ut mina julklappar, sedan bara åkt in och fått det "överstökat". Så himla tråkigt, men har helt enkelt inte haft tid, trots det att alla läxor är över för i år (underbart!) och att jag borde ha all tid i världen. 
I varje fall, resten av eftermiddagen/kvällen har jag bakat lite julgodis och kolakakor till morgondagens klassdag, vi kör julklappsspel och äter kakor, och detta året är det ju sista gången någonsin vi gör det med klassen, lite vemodigt faktiskt...
Men nu ska jag lyssna på lite markus krunegård och sedan sova, godnatt folket!

Trött men glad

2012-12-16 @ 22:48:04
 
Ååh, är så himla trött men har haft en superhelg! I fredags träffade jag min fina vänner klara, ebba, nina och linnéa, vi gjorde iordning te och kakor och vindruvor och så satt vi bara och snackade om massa viktigt tills sent in på kvällen, och när jag var tvungen att komma hem fortsatte vi via telefonerna, sms-talk i typ en timme. Somnade vid två men vaknade redan halv tio på lördag morgon, en dag på stan med nina och maria var inplanerad. Mötte dem i stan strax efter tolv, så gick vi och kikade i affärer och tog en två timmar lång fika, och jag fick till och med handlat lite julklappar! På kvällen beställde vi pizza och låg framför tv:n och degade, åkte hem vid elva och somnade strax efter det. 
Idag var det inte lika fullt upp, jag och mamma gick och köpte gran och sedan bakade (läs: köpte och dekorerade) jag ett pepparkakshus med mathilda, blev nog det fulaste jag sett haha, men det gör inget för det var mysigt ändå! Julkänslorna börjar infinna sig trots att snön håller på att smälta, och då går det ju inte att vara annat än glad! Nu ska jag varva ner med lite honungsvatten och sedan sova, imorgon väntar simning (om hostan tillåter) och kanske lite mer julklappsshopping. Godnatt!

Four

2012-12-16 @ 12:01:53

New Year's Eve

2012-12-14 @ 11:07:47
 
Följer trenden och ger er lite tips på plagg att bära nu till jul/nyår. Budget på dessa, priserna ligger mellan 200-400 om jag inte minns fel, kommer från nelly, monki, vero moda och ginatricot. Ska åka på ett skidläger över nyår med massor av ungdomar och då vill man ju gärna klä upp sig lite..(tror det kommer bli fett!!) Hade gärna velat köpa bara en enkel svart klänning istället för en med glitter och hela köret, och då istället klä upp den med några smycken, smink och lockigt hår. Är annars lite sugen på den här klänningen, fint med volangerna och så kostar den bara 259 kr, stor + i kanten. Hade tänkt ta en sväng på stan med Nina och Maria på lördag, så får väl se till att spana lite då!

DIY

2012-12-13 @ 18:12:41
 
Har varit hemma hela dagen idag på grund av min hosta som aldrig vill försvinna, ringde till vårdcentralen och det ända som hjälper är tydligen att vila och inte utöva några fysiskt ansträngande aktiviteter..Så har mest legat hemma och kollat på tv och druckit ljummet te (tydligen ska det hjälpa mot hostan), inga större ansträngningar alltså.
Men när jag satt och kollade runt efter nyårsklänningar blev jag så himla sugen på en fodralkjol, så jag letade fram ett gammalt sammetsplagg här hemma och tog fram symaskinen, och efter många om och men fick jag fram en någorlunda kjol! Min symaskin krånglar så himla mycket i början, innan den kommit igång, så vissa sömmar blev ju totalt misslyckade...men är ändå nöjd, och det är inte alls svårt att göra en egen! Passar fint till både vardags och fest, beroende på hur man matchar den. 
Nu ska jag sätta på det allra sista desperate housewives-avsnittet (ååh att det är över alltså!! så himla sorgligt...) och försöka gå och lägga mig tidigt ikväll! 
 

12-12-12

2012-12-12 @ 15:31:30

Önskelista 2012

2012-12-07 @ 15:41:30
 
 

God only knows what I'd be without you

2012-12-06 @ 17:10:53
 
Jag i min favorittröja med brors mössa som jag börjat använda dag ut och dag in, espresso house chai tea och hur det ser ut utanför fönstret just nu. 
Sitter och dricker chai te och skriver på min novell som aldrig vill bli färdig (så himla dålig ändå så det är väl skitsamma) samtidigt som jag kollar på scrubs och funderar över min önskelista. Imorgon har jag novellinlämning och matteprov, men det är det sista jag gör för terminen innan jag går ut på prao i en vecka och sedan är det jullov, så det gör mig inget att jag måste plugga resten av kvällen! Hade sista bildlektionen i mitt liv idag också (chansen är vääldigt liten att jag väljer till det på gymnasiet), känns så himla konstigt att jag redan börjar ha "den sista lektionen någonsin". Och så kan jag ju inte sluta le åt all snö som har kommit till Göteborg denna veckan, lycka!
 
Ps. här kan ni lyssna på veckans favoritlåt.

1 december

2012-12-01 @ 21:14:29
 
Startade favoritmånaden med full rulle - har varit på öppet hus på Schillerska, gått en runda på stan och köpt årets första julklapp, spelat match mot Kungälv (förlust med 6-4, men ändå grymt jobbat av alla tjejor) och nu väntar hemmakväll med te nummer 1 ur min te-adventskalender, clementin, vinterchoklad och tända ljus. Och så hade jag tänkt slå på Sunes Jul, för det är ju verkligen det bästa någonsin (ingen jul utan Sune)! 
Och en fågel viskade även i mitt öra att min kusin premiärspelar i SSL (svenska superligan i innebandy) imorgon, så det är något värt att hålla tummarna för! 
Annat som väntar imorgon för min del är att plocka fram adventsljusstakarna här hemma, städa rummet, byta till mitt julöverkast och mina julfiltar och ha adventskonsert på kvällen. Ååh, december är ju bästa månaden!