Ur aerodynamisk synvinkel borde inte humlan kunna flyga, men det vet inte humlan, så det den flyger vidare ändå.

2012-07-30 @ 11:55:40
 
Kom hem från landet i torsdags, men har inte orkat sätta mig vid datorn utan har mest hängt med kompisar och haft det allmänt bra! Efter tio dagar med familjen och dåligt väder kände jag att det var det som behövdes.
Imorse åkte jag med till flygplatsen för att vinka av systra mi som ska bo i USA i ett år nu, heelt sjukt. Tror inte jag har fattat att jag inte kommer träffa henne på ett helt år än, det känns bara så konstigt..! Och på tal om ingenting är det bara tre veckor och två dagar tills skolan börjar igen. Sommarlovsångest, hej!

Happy Birthday

2012-07-23 @ 19:50:19
 
Grattis Paul Wesley, världens snyggaste man någonsin, på födelsedagen! Dör för att han är så snygg.

Enkelt

2012-07-19 @ 15:43:00
 
Kollade runt lite i saras arkiv och insåg vilken klockren kombo hon fått till! En tubkjol i någon stark färg alt. mönstrad, ett enkelt slappt linne, skinnjacka och boots. Perfektion i all sin enkelhet.
 
| kjol - alexander wang | jacka & linne - h&m | dr martens |

The countryside

2012-07-18 @ 17:27:39
Sitter just nu på landet vid mormors otroligt sega dator och internet och allt vad det är. Vilket i och för sig är ganska skönt - äälskar att bara bada (önskar att jag kunder skriva till 'sola', men solen verkar inte vilja visa sig särskilt mycket) och spela kort och läsa och lösa korsord och kolla på dåliga deckare på kvällarna och göra allt det där man aldrig gör annars. Har föreberett något tidsinställt inlägg för er (allt för er skull!), men annars får ni har det gött så hörs vi om en vecka igen!

New

2012-07-16 @ 20:25:02
 
Inatt kom bästa Nina hem (wohoooo!!) från Kroatien efter 2 veckors sol och bad, så dagen tillbringades med henne och Tilda på stan. Fika på Le petit Café och rännandes in och ut ur affärer har resulterat i att jag just nu ligger ganska slutkörd på sängen och äter godis (har börjat misstänka att min familj och mina vänner försöker göra mig tjock - fick massa toblerone av min syster på födelsedagen och nu choklad och godis av nina från kroatien. inte för att jag klagar..). 
I vilket fall så lämnade jag tillbaka mina shorts och fick istället med mig en gosig, vit, V-ringad kofta från gina. Perfekt till shorts och bruna ben!

Abraham Lincoln Vampire Hunter

2012-07-16 @ 10:45:39
 
Såg denna i förrgår kväll på bio. ÅH VA BRA DEN VAR! Alla 15+ gå och se denna säger jag bara.
 

The people who don't appreciate you the way you are, they are not your people

2012-07-13 @ 22:45:54
 
Har haft det såå bra på hönökonferensen dessa fyra dagar! Åh, det är så himla himla fint på nattmötena! Sitter just nu och följer det på webb-tv:n här hemma. Även om dessa sommarlovsveckor som har varit, har varit grymt bra med massa gött häng, så är det rätt skönt att det bara är tre dagar tills jag åker till landet och bara kan umgås med mormor och mamma - och med mig själv - det behöver man också ibland! Imorgon ska jag se om jag kan väcka liv några endorfiner i kroppen genom lite konditionsträning, det var ett tag sedan nu...

10 juli

2012-07-10 @ 11:32:22
 
Ååååååh, bästa presenterna! Är så nöjd, dör lite! Tacktacktack
 
Om någon timme åker jag till Hönö och med lite kåmpizar och stannar där tills på lördag. Det ser ut som att det ska bli regn hela veckan, men förhoppningsvis är det lite bättre ute på öarna...jag menar, hur gött är det att tälta i spöregn?

Nej det är ingen vanlig dag för det är min födelsedag hurra hurra hurra

2012-07-09 @ 22:21:11
 
15 bast, energidricka, byxmyndighet, straffmyndighet, 15års-film osv osv. Väcktes tre i natt av födelsedagssång och kondomer på bussen hem från Prag. Sov halva dagen, men eftemiddagen har varit himlans bra!

Prag

2012-07-01 @ 14:07:26
 
Om tre timmar sitter jag bussen på väg mot Prag tillsammans med mina innebandybrudar! TAGGAAAA