I hope my smile can distract you

2012-04-30 @ 09:34:53






God morgon!
Jag har varit sådär jobbigt sjuk några dagar och därför inte orkat göra något annat än att ligga i sängen och kollat på tv-serier dagarna i ända. Men nu är jag på gång igen! Har fortfarande världens rethosta, men det går väl över..TAGGA innebandycup idag också, äntligen! Och ikväll ska det firas valborg med vännerna också, bästa. Nu ska jag ta en morgonpromenad bort till bageriet och köpa frallor. Vi hörs när vi hörs!

ps. nya favoritlåten

detta skulle inte vara fel att gå runt i

2012-04-26 @ 22:03:26


I would believe in him if I could, but now I'm stuck in between and I don't know wich way to go.

2012-04-25 @ 19:00:45

 

(bild 2 lånade jag från den här underbara tjejen)

 

Hopptjolahej!

Just nu sitter jag här och pausar lite från allt franska-pluggande, prov nästa vecka..ohyeah. Funderar på att ta fram gitarren lite, hade varit så himla bra om jag kunde lära mig lite nya fina låtar (även fast jag är sååå dålig på gitarr, fick D i musik..hallå liksom? fast det är ju så kul att spela). Fasar också lite för att Ebba ska ringa och dra med mig ut på en 8 km lång springtur. BLÄÄÄÄ orkar inte det idag!
Förresten är jag så himla glad för det ska bli 22 grader och en STOR sol på måndag såg jag i tidningen. Hoppas, hoppas, hoppas! Now: back to study.

For a good cause

2012-04-25 @ 08:13:25

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.
Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten under kampanjen så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj (kampanjen gäller 16 april-13 maj eller upp till 5000 blogginlägg)


© UNICEF/Asselin

potatoes gonna potate

2012-04-24 @ 09:32:48



Om ni har riktigt tråkigt, vill ha lite natthumor eller bara vill öka er dagliga skrattdos kan ni kolla in på min kära vän kristins tumblr. DÖR för den är så underbar.

just a normal summerday

2012-04-22 @ 17:54:41


Virkade shorts, linne, keps, munkjacka, solglasögon, sandaler och ljust nagellack. Hade varit helt okej att gå runt så här just nu!

senaste nytt

2012-04-22 @ 16:13:45



Mina senaste inköp! Dock var det ett tag sedan nu...men i vilket fall. Shortsen & tygkassen kommer från beyond retro, det stickade linnet är från h&m och t-shirten (som går ner så fint i ryggen) kommer från ginatricot. Vill bara poängtera att t-shirten är illrosa och inte sådär tönt-rosa som det ser ut på bilden. Fast tönt-rosa kan också vara fint. Velade lite mellan den och en likadant fast i grönt, men till slut blev det den rosa! Det är verkligen något med mig och den färgen...

mitt i prick

2012-04-21 @ 15:30:00


Typ exakt en sådan här kjol håller jag på med i slöjden just nu, men jag vet liksom inte hur jag ska få till det där fram, så att allt tyg inte åker fram och förstör hela grejen...får fortsätta klura lite på det helt enkelt.
Annars så klockrent! Kjolen, tröjan, väskan och högklackat till det. Jag njuter lite!

mina fina

2012-04-21 @ 10:57:17


Hej kompisar!
Igår hade jag bästa kvällen, det är stört vilka bra vänner jag har! Och Klara the muffinman hade (som alltid) bakat sjukt goda muffins som jag typ åt väldigt många av...
Nu ska jag iväg och jobba på ica i tre timmar, så himla tråkigt. Men vad gör man inte för ett fotbollslag som man inte ens spelar i längre? Okej nej nog med negativitet. Ikväll ska jag antagligen sova hos Mathilda och vi ska bara kolla på massa film och äta massor av onyttigt. Bästa!

Everyone seems to have somewhere to go, I dream of going with them but I don't

2012-04-19 @ 22:00:11


Lite grejs från ginatricot som jag otroligt sugen på att köpa! Dock har jag verkligen inte råd med allt (med betoning på verkligen) och när man tänker på alla människor som sitter och syr dessa och bara får typ några ören per plagg mår man nästan dåligt. Men något plagg får man väl unna sig, eller? Förresten håller jag på med en kjol i slöjden, och mitt kontrollfreak till slöjdlärare har äntligen gett mig lite "fria tyglar" till detta arbetet, underbart eller vad?! Fast om jag inte lyckas med kjolen så kommer jag antagligen dö lite. Men i alla fall.

pizza och sånt

2012-04-19 @ 20:55:17
Ibland kan det vara så bra att vara ensam hemma en kväll och få köpa vilken hämtmat man vill. Typ som idag. Känslan av att gå hem med en varm kebabpizza i händerna ger ett litet lyckorus. Haha okej nog med pizza-lyckrus. Kom precis hem från två timmars jobb, nu ska jag plugga och sedan kolla på något avsnitt av New Girl innan jag somnar! Och imorgon är det fredag! Awesome. Vi höörs!

New Girl

2012-04-18 @ 21:23:57
Mads Langer - Riding Elevators.



så kan det också se ut efter att man har sprungit...

Alla mina dagar är extremt vanliga och tråkiga. Men för en gång skull var inte denna dagen likadan som alla andra, wehåå! Hade sovmorgon till tolv, blev klar med både min svenska-inlämning och mitt SO-arbete (nöjd tjej), och jag och nina gjorde en deal att denna eftermiddagen skulle bli "helig" (vilket alltså betyder att man inte får plugga någonting, inte ens öva på en endaste glosa, för då är man skyldig den andre 20 kronor. Och herrejösses vad skönt det är att bara glömma skolan en eftermiddag). Så vi gick ut och sprang 8 otroligt sega kilometer, i varje fall för min del, och bättre blev det inte för att jag hade en sten som låg och skavde in i hälen i 6 kilometer. De 6 kilometrarna kändes som de längsta kilometrarna i mitt liv. Sedan åt jag lite pasta och sås och gick ut på en timmes promenad med Amanda. Och efter det tog jag en varm dusch och kröp ner i sängen för att kolla på lite New Girl (världens roligaste serie, ni måste se den!) och det har jag tänkt fortsätta med ett tag framöver. Lite onödig fakta om min otroligt speciella dag som visst inte var så speciell i alla fall. Men aja. Puss!

en sån där måndag igen

2012-04-16 @ 18:56:58










x jag är så himla skoltrött. önskar att jag bara kunde skita i allt, gå och lägga mig, och vakna någon gång om en månad igen.
x står inför ett av de jobbigaste och svåraste besluten i mitt liv. ångesten kommer över mig varje dag.
x mamma har bestämt sig för att vi inte ska köpa någon katt till slut. jag vill bara gråta, jag älskar katter!
x jag har en så bra, fin och underbar konfagrupp. ni är BÄST!
x just nu vill jag bara krypa ner under täcket och kolla på någon bra tv-serie hela kvällen.
x om ni har lite tid över tycker jag att ni kan lyssna på denna låten.
x jag längtar så otroligt mycket till sommaren! bara ben, sena kvällar, veronica maggio som spelas i högtalarna, vänner, heldagar vid havet..

going camping, oh yeah life is good

2012-04-12 @ 12:18:47


Om en stund åker jag iväg på konfirmationsläger med världens bästa konfagrupp och blir borta resten av lovet, haD!

världens finaste film

2012-04-10 @ 23:57:33








Var på Titanic på bio idag med klara, sofia, ebba och tilda. Grät minst halva filmen. Titanic är så himla himla himla fin. Börjar nästan gråta av att bara se trailern. Och det är galet vilka underbara vänner jag har.

ett alldeles för käckt inlägg

2012-04-08 @ 19:59:27

 

Vem är redo för en joggingtur? JAG ÄR.

Nu tar jag med mig lite go musik ut på en springtur, behöver röra lite på mig efter denna helgen om man säger så. Och till er som inte har orkat träna något alls denna helg, ingen panik! Ni ska bara veta hur mycket sötsaker jag har tryckt i mig på dessa tre dagar, herre säger jag bara. Men är det påsk så är det! Och nu har jag påsklov i en vecka frammåt också, underbart! xx

youth in revolt

2012-04-01 @ 20:40:26