Dr martens

2012-11-30 @ 13:47:39

Mina nya älsklingar levererades i onsdags! Kommer bo i dessa ett tag nu...

Heart theme

2012-11-22 @ 17:31:20
Ny kofta och mysmellanmål 
 
Gick till skolan imorse, en dag för tidigt märkte jag, för nu ligger jag här hemma igen med näsdukar och halstabletter och försöker kurera mig. Ååh, kan inte denna eviga förkylning bara ta slut! Min kropp är helt matt och inatt sov jag jättedåligt, vaknade flera gånger och drömde mardrömmar. Så jag försöker ladda med te i liter och nässpray till maxdos, och så försöker jag undvika att att kolla klart på desperate housewives, är på åttonde säsongen nu och det finns ju seriöst ingen bättre serie! (Kaanske OC då, men bara kanske...)
Men ni får ju alltid tipsa om någon bra serie! Och några bra grejor som hjälper mot förkylning. 
 
 

20 november

2012-11-20 @ 14:30:43
 
Det bästa med att vara sjuk är att man får äta i princip hur mycket glass som helst. Och att man (utan att behöva ursäkta sig) kan ligga inne en hel dag och kolla på avsnitt efter avsnitt av desperate housewives. Å andra sidan är det nog det enda som är bra med att vara sjuk, har bara varit hemma en och en halv dag och kan inte komma på något tråkigare än att vara inomhus utan sällskap en hel dag till...
Så, till alla er friska själar där ute som önskar att ni bara hade lite, lite feber och lite, lite huvudverk så att ni kunde få vara hemma från skolan en dag eller två, tänk om! Läxorna måste ju ändå göras, och proven måste det pluggas till...

Breaking dawn part 2

2012-11-14 @ 20:51:50
 
Ååh, igår!!! Så cp-stört bra och underbart var det!! (svar ja, jag måste sluta leva mitt liv på love-stories från filmer och tv-serier). Ååh Bella och Edward är så fina och allt är så bra nu, lyckaaaa. Dör och sånt. Och sörjer för att det är det sista av det sista som någonsin kommer komma från twilight-serien som jag följt sedan jag var en lite skit på tio år. Men ändå, igår var bäst bäst bäst!!!
Back to reality: vi har då svenskainlämning till imorgon och det enda jag kan göra just nu är lyssna på denna fina låten och längta tills breaking dawn part 2 kommer ut på dvd. Och jag är inte klar med inlämningen kan jag ju tillägga. Kul liv!

13 November

2012-11-13 @ 10:08:57
Jeans: dr denim, tröja: weekday, skor: dr martens, mössa & halsband: bikbok.
 
Tjena mittbena! Veckorna bara rullar förbi, höstlovet försvann lika fort som det kom och nu är det vanliga igång igen: träningar, plugg, mat och sömn. Ungefär ser väl mina veckor ut just nu. Men idag är jag glad ändå, för jag, klara, ebba, nina, tilda och mathilda ska gå på twinight!!! (Så tänker ni säkert "lol tiwlight" men........det är värt.)  De två sista filmerna i rad med start 21.15, och vi ska ladda upp med läsk och godis och annat som gör att man lägger på sig lite (one does not simpely say no to candy on a tuesday) för att hålla oss vakna. Och så fyller mina kära mor år idag också! Uppvaktade henne helt själv imorse för att ingen annan var hemma, och jag hade bakat fudge som inte var god för den smakade bara socker...men hon blev glad ändå! 
Just nu sitter jag i skolan och "övar på franskan". Ha det fint och bra och må bra så ska jag försöka höra av mig snart igen - ingen mer två-veckor-mellan-inläggen-bloggning. Hoppas jag.