Busy life!

2013-06-30 @ 18:37:30
Hejhejhej vänner!
SORRY för att det gått så lång tid sedan vi hördes sist, men har helt enkelt inte haft tid - eller snarare inte velat lägga tiden på att hänga vid vår väldigt sega dator, men nu har det skett en uppdatering! I torsdags åkte jag och mamma iväg och köpte mig en ny dator, weey!! Så förhoppningsvis slipper det gå tre veckor mellan inläggen hehe. Meen har inte haft tid heller för den delen, mitt sommarlov har inte riktigt börjat än då jag sommarjobbar i tre veckor på ett dagis, och det är inte bara gulligt utan också rätt slitigt så på eftermiddagarna (som bara bjuder på regn och gråa moln) orkar jag knappt socialisera mig alls, haha. 
Annat som har hänt sedan sist då, jag har gått ut nian och gråtit gaanska så mycket, haft bal, kommit in på mitt förstahandsval på gymnasiet, firat midsommar på koster med Tilda & Nina, tagit första havsdoppet, varit en heldag på Liseberg (haha alltså, the place where you turn into a kid again) i spöregn, suttit barnvakt (svar jaaa, jag är trött på barn nu), tränat och klagat på vädret. Men på fredag har jag jobbat klart mina tre veckor och på lördag åker jag till Hönö och tältar med mina kompisar och då får väl vädret vara som det är, tänker ändå bara ha det bra och njuta av ledighet, längtaaar! 
Vet inte hur mycket bloggande det kommer bli nu i sommar, det märker vi, but for now ska jag sätta på ett till avsnitt av one tree hill och fortsätta på den där önskelistan som måste bli klar idag (mammas krav). Eller sa jag fortsätta? Menar börja på den. Börja på önskelistan ska jag göra...
Kommentarer
Postat av: Frida

Älskar din nya presentationsbild! Gorgeus!! =)

2013-07-01 @ 23:16:03
URL: http://www.nattstad.se/fridamichelles
Postat av: Sofia

Vilket gymnasium och program?:)

2013-07-04 @ 15:11:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackRSS 2.0