Paint it black

2010-11-30 @ 18:13:16




alltså det är sjukt vad bra tilda målar. borde bli tatuerare, konstnär eller liknande. hon har målat både ankaret på mig och fjädern på sig själv. de första bilderna också, men fjädern fångade mig mest. grymt bra!

Bloggtips

2010-11-30 @ 16:21:05







Hittade denna blogg genom att hon skickade mig en liten kommentar, och märkte att den var GRYM. Sjukt fina foton, snygga modecollage och inspiration. alexandradr.se hittar ni HÄR.

Och över stad och land ikväll

2010-11-30 @ 15:18:20
Hallo finingar!
Nu sitter jag hos tilda och vi lyssnar på julmusik och dricker te. Imorse var det tio minusgrader, INTE OKEJ. Men snön är mysig tycker jag allt. Ska strax plugga engelska, men först kolla bloglovin och annat. Sedan ska det bli lite roligt bloggande efter den dåliga uppd. i helgen. Puss på er!




tilda by me.

Shadow

2010-11-30 @ 09:32:03
God morgon!
Himla skönt att kunna gå upp klockan halv nio och slöa runt med gott samvete en tisdagsmorgon. Sovmorgon för min del tills tio. Helt okej för mig liksom. Idag är det en del jag ska hinna med på eftermiddagen, ska bl.a. försöka få tag i den som köpt en kalender av mig som ALDRIG ÄR DÄR när jag kommer för att lämna den. Och lite annat. Men vi hörs i eftermiddag!


I'm fallin' to pieces

2010-11-29 @ 21:10:19
Hejsan!
Kom hem från träningen för cirkus två timmar sedan och precis kollat på Ung & Bortskämd. Nu ska jag och systra mi göra iordning varsin kopp te och sedan ska jag försöka komma i säng i tid ikväll. Ha en fin kväll!


En såkallad ful-dag

2010-11-29 @ 16:17:45
Idag hade/har jag en ful-dag. När man vaknar och håret ser ut som höstack, ögonen som två små svullna bollar och hela ansiktet ser helt förvrängt ut. Okej, så illa är det nog inte. Men i vilket fall så ser man inte ut som vanligt. Usch! Förresten är det FÖR kallt ute ust nu. Snö överallt och termometern visar minus åtta. Man går med axlarna uppdragna till huvudet för att inte frysa och fingrarna är två stela pinnar. Fula måndag.

Bjussar på lite adventsbilder.



Inspiration/inredning

2010-11-29 @ 11:33:50







PH 1: TINKERBELLA.BLOGG.SE
PH 2&4: 365DAYS.DEVOTE.SE
PH 3: VIA GOOGLE
PH 5: LOWE.METROMODE.SE
PH 6: VIA SARALINNEEA.BLOGG.SE


December är fullsmäckat

2010-11-28 @ 21:02:17
God kväll på er!
Har haft en väldigt fin kväll än så länge. Adventskonsert vid sex och sedan när jag kom hem så åt vi tomtegröt och pepparkakor. Har även, som alla andra, tänt första ljuset idag + satt upp julstjärnor och ljusstakar. Och så snöar det som in i helskotta. Får se hur det går imorgon när jag ska till doktorn för kontroll av ryggen, får nog gå upp himla tidigt och hoppas på att bussar och spårvagnar är i full gång som vanligt. Nu ska jag kolla bloglovin och sedan gå och lägga mig. Sov bara sju timmar inatt..!


Jag tror att jag kommer bli sjuk

2010-11-28 @ 13:39:47
Hur kan man vara så trött och hungrig? Direkt när jag kom hem snodde jag ihop lite pasta och köttbullar och lade mig sedan direkt här på sängen. Magen skriker inte efter mat längre och mina ben ska få sin vila innan konserten ikväll. Så nu blir det kenza&tyra show för min del. Ha en fin söndag!



Min kalender visar första advent

2010-11-28 @ 00:48:32
Är helt utmattad, kom hem från lagfesten för en timme sedan. Jag och ellen dansade sönder skorna och jag har ont i fötter, ben, leder och allt man nu har i kroppen. Efter förra lagfesten hade jag lika rysligt ont i magen som nu, och då kräktes jag mitt i natten (pga så mycket gott & sött). Hoppas inte att det blir en repris på den. I vilket fall ska jag sova nu och bara ladda inför matchen mot partille imorgon som jag så tänker gå på även om det skulle visa sig att jag har 40 graders feber. Godnatt!


Vad får en att vissla i mörkret?

2010-11-27 @ 12:19:49


Världens finaste katt som just nu ligger och sover i mitt knä.

Hejsan alla goa!
Imorse vid tio gick jag och tilda ut för att fota lite, det var riktigt mysigt fast ändå, kallt. Dock inte allt för bra bilder. Idag kommer jag hålla till med laget hela dagen, vi ska nämligen ordna en lagfest för föräldrarna med god mat, underhållning, drinkar m.m. Därav ingen uppdatering på hela dagen. Sorry guys!
Nu ska jag städa och pynta mitt rum, om jag hinner, innan ellen kommer hit. Ha en bra lördag!


Jag är en vinnare

2010-11-27 @ 09:16:13
Jag vann Idas fototävling, och det är tack vare er! Och kul att du höll i tävlingen Ida! OCH jag har ju lovat er länkar alla ni som röstat på mig, tack så mycket, så here it comes:

http://maatildisens.blogg.se/
http://emmisenz.blogg.se/
http://eendelavmig.blogg.se/
http://kyssss.blogg.se/
http://mondoblog.se/mariaevelina
http://sospop.blogg.se/
http://mmatii.blogg.se/
http://klaracecilia.blogg.se/
http://thiisiisme.blogg.se/

Och tack alla ni andra som röstade också!

Om mig och mitt namn.

2010-11-26 @ 17:17:58


Så alltså, jag kom av en slump in på denna hemsidan. Eiracare är ett skönhetsprodukt-företag och det står enmassa om namnet Eira, och detta hittade jag på kategorin "Who is Eira?".

Det finns tyvärr bara på engelska så jag körde snabbt på google-translate.

Enligt hundraåriga gamla legender, var det gamla Eira Den germanska gudinnan healing. Detta mytomspunna Goddess inte bara läka sjukdom, hon delade hennes visdom och unika talang för helande att hjälpa dödliga och gudar lika, som alla gjort en pilgrimsfärd till henne i hopp om att finna hälsa, kunskap, fred-of-mind och naturlig skönhet.

Eiras resenärer välkomnades in i hennes hem och delade hennes rika KM för hälsa, Healing, Skönhet med alla sina gäster. Pilgrimer lämnade känslan föryngrad och alltid full av nya insikter om sig själva och deras värld.

Eftersom hon visste vad som var sant och rätt, och delade med sig var Eira verkligen en klok kvinna.


Blir som det blir med texten, lite roligt i alla fall! Ska se om det går att klicka hem varor, skulle ju vara himla kul att ge produkterna ett försök!

From mybrandnewobsession

2010-11-26 @ 15:13:00


1. ARMBAND FRÅN HTTP://SHOP.NOTJUSTALABEL.COM.
2. BOOTS FRÅN HTTP://FARFETCH.COM.
3. BRUN ÖGONSKUGGA FRÅN HTTP://ULTA.COM.
4. JULIEN MACDONALD TRÖJA FRÅN HTTP://LAGARCONNE.COM.


Taget från mybrandnewobsession. Tröjan är lite to die for. Och bootsen var ju inte heller helt fel..

Bara för att det är en helt vanlig fredag

2010-11-26 @ 14:29:41
Hejsan!
Slutade tio över ett idag och sedan dess har jag suttit här hos tilda och käkat pepparkakor. Snart ska vi nog käka något mer mellanmålsmatcrunchymüsliaktigt. (ord påhittat av mig själv..OBS!). Okey, idag i skolan får man då veta att man ska ha en engelskaläxa med upp mot 50 glosor och en svår text tills nästa vecka. Shiit! + So-prov. Jag tror jag tar första bästa flyg till thailand och stannar där för gott..






fifan vad jag är bra..

När man har dåliga dagar..

2010-11-25 @ 22:06:08
..så köper man sig antingen en fet godispåse, eller så låser man in sig på sitt rum i hopp om att få vara ifred. Jag har gjort det båda idag. Så imorgon, fredag, så skulle jag önska att jag vaknar på helt rätt sida. Och det ser ganska ljust ut. Än. För vi kollar på film på franskan (igen, inte klagar jag, inte) och har ingen NO så vi slutar tidigare. Finfint. Nu SKA jag sova. Godnatt!


googlade på "Eira" och då kom det fram ett skönhetsprodukt-företag med namnet Eira. Stod en massa på den sidan, lovar att visa er imorgon/under veckan!

Ovan molnen

2010-11-25 @ 21:38:02
Vart på kasst humör efter maten, alla blir väl lite pisst på sin mor någon gång? Men när jag kom till klara, ebba, nina & linnea så kände jag bara värme. Jag har nog de finaste kompisarna på jorden, KÄRLEK TILL ER! ♥ Uppdateringen blir som den blir vissa dagar, idag lite sämre. Men så är det, bara att ta. Nu ska jag kolla bloglovin och sedan gå och lägga mig. Fredag imorgon ju! Puss





från tyskland. shoted and edited by me.

Det skulle inte vara fel att ha..

2010-11-25 @ 16:27:53

Angelicas hår.


Melissas hårfärg.


Rumis byxdress.


Mys bränna.


Saras fejkpäls.


Lisas väska.


och Sannas läppar.

En helt vanlig dag

2010-11-25 @ 12:32:10
Yeah I'm sorry, I can't afford a ferrari, but that don't mean I can't get you there. I guess he's an xbox and I'm more atari, but the way you play your game ain't fair.

Sitter just nu i klassrummet i väntan på att hälsan ska börja. Denna veckan har gått fort, snart helg igen! Inte mig emot om man säger så. Matteprovet kändes bra faktiskt, inte överdrivet svårt. JAja, vi hörs senare!


|lookbook.nu|

Godnatt!

2010-11-24 @ 21:38:18
Kom nyss ut ur en varm dusch. Väldigt, väldigt skönt. Innan dess var nina här och vi bakade riktigt smarriga muffins, recept hittar ni HÄR. Nu ska jag hoppa i säng och tagga inför morgondagen, först prov i skolan och sedan v.d. med dem bästa på kvällen! xoxo


bilder och recept tagna från tinkerbella.blogg.se

Tea is the shit

2010-11-24 @ 19:00:09
Kom hem från kören för tre kvart sedan, och det första jag gjorde var att plocka fram matteboken och börja plugga. Nej det var verkligen inte det första jag gjorde. Har inte gjort det än heller. Jag bryggde lite te och slog mig ner här vid datorn. Prov imorgon och allt. Go me liksom. Men NU ska jag plugga de sista tio minuterna innan nina kommer hit.




den sista var för snygg för att lämna ute, med mina raka tänder och allt..

Outfits by Rumi

2010-11-24 @ 18:27:24




klockrent.

JAG VILL ÅKA UTOMLANDS

2010-11-24 @ 16:49:00








photos from google.

Jag vill åka iväg från denna hålan när jag ser dessa bilder. Thailand, new york, spanien, grekland..ja, vart som helst där det är varmt egentligen. Just nu är kylan ingen hit. Man går runt om fryser fingrarna av sig hela dagarna. Snö må vara härligt. IBLAND.

I found the light in the tunel at the end

2010-11-24 @ 15:54:59
Hejsan!
Kom hem från skolan för cirkus en timme sedan och sitter just nu och äter mellis. Ska strax sticka iväg på kören och repa som tusan inför söndag. Kan inte många adventslåtar..vem gör egentligen? Efter kören blir det till att baka med nina & plugga matte inför morgondagens prov. Taggaa! Känner liite press, fick sämst sist..
Aja, inget mer tjöt här nu, hörs senare!



två bokeh bilder tagna under veckan.

ÖNSKELISTA JULEN 2010

2010-11-24 @ 13:41:16


EN MÅNAD! OM EN MÅNAD ÄR DET JULAFTON!
Och den kommande månaden kommer vara underbar! Fylld av glögg, pepparkakor, lussebullar, julmusik, bakande, tända ljus, julpynt, julstjärnor, marknader och allt mys man kan tänka sig!
På min lista i år står det mest kläder. Eller inprincip bara kläder. Mina favoriter är nog sametstightsen, den stora svarta tishan, kameraväskan, palladiumskorna och cheap-monday jeansen. + tröjorna från weekday. MUMS!

Så kan det bli

2010-11-23 @ 20:28:06
Okey guys!
Såhär ligger det till. Statistiken står på noll, vilket också gör att blogglusten står på noll. Vilket leder till kass uppdatering. So, you'll here from me tomorrow. Hoppas lite fler tittar in då. BAMSKRAM PÅ ER.


Den kommer aldrig brinna så igen

2010-11-23 @ 15:49:21
Hejsan alla goa!
Det har snöat nonstop ett dygn mer eller mindre. Härligt! Jag sitter just nu och fixar med en önskelista på datorn, planerar julklappar som jag ska köpa till andra osv osv. Jag och tilda ska snart ut och åka pulka i snön, man vet ju inte hur länge den stannar, right? Gick förresten och lade mig kvart över nio igår! Så jag har sovit ordentligt i alla fall, även om magen fortfarande krampar. Glöm inte att rösta på mig HÄR. Pussis!

Tjugoandra november

2010-11-22 @ 20:45:52
Hejsan!
Jag och tilda åkte in en snabbis till le pain francais förut idag för en fika och för att plugga. Mys var det allt. Dock var jag ganska trött och nu ligger jag utslagen på soffan. Ska lindra min huvudverk med en kopp te och ung & bortskämd. Ha en bra kväll!



Skip it

2010-11-22 @ 16:47:41
Har smått ont i både huvudet och magen + att jag fryser något så in i bomben. Tror det beror på sömnbristen denna helg. Sov inte mycket lördag-söndag heller. Men i vilket fall så skippar jag träningen nu ikväll. Ska träffa tilda en snabbis, plugga matte, kolla på ung & bortskämd och sedan gå och lägga mig tidigt. Kanske hinner bjuda på något kul inlägg under kvällen, om min kropp/mitt huvud tillåter. Pussis!


shot and edit by me

Vaken om natten och drömmer på dagen

2010-11-22 @ 15:22:00
Hej alla goa!
Faktiskt en riktigt bra måndag idag ju! Länge sedan en sådan dök upp. Dock så sov jag illa inatt. Först låg jag uppe och redigerade bilder till alldeles för länge, ögonen sved och mamma sov tillochmed. Sedan var jag fortfarande klarvaken, så jag läste i en halvtimme för att varva ner. Försökte somna, men kände plötsligt att jag var hungrig, så jag gick ner och drack mjölk och åt en banan. Efter det kunde jag inte somna ändå så jag låg och läste en halvtimme till. Efter det tog det en himla lång tid innan jag kunde slappna av, jag tror klockan tickade mot halv två..

Bjussar på favoriter ut inspirationsmappen så här på eftermiddagen. Hype!










Det är så vackert där, nästan som en tavla åh.

2010-11-21 @ 22:11:56
Hejsan alla fina!
Har precis druckit upp min sista te-skvätt och ligger just nu nerbäddad i sängen i mitt nystädade rum. Idag har varit en förvånansvärt BRA söndag.

Ida har föresten startat sin fototävling nu, så det skulle vara supersnällt av er att lägga en röst på MIG NUMMER 7, HÄR! Sätter upp länkar till alla er som röstar, promise! Kommentera bara nedan.
Pussgodnatt på er!


KUDDKRIG

2010-11-21 @ 20:32:36
Blogg.se har hackat hela dagen så jag har inte kunnat klicka upp varken min egen eller kompisars bloggar. Men nu är jag här i alla fall! Idag har jag hunnit med en massa. I förmiddags så städade jag rummet, sedan drog jag med mig tilda ut på skogspromenad med varmchoklad och bullar. Vi satte oss uppe på favoritplatsen med utsikt. På vägen hem hade vi snöbollskrig. Nu på kvällen åt vi äppelpaj och badade bubbelbad. Har även fått några mattetal gjorda. Lång och händelserik söndag! Är lite tagg inför skolan imorgon faktiskt. Nu ska vi fota och plugga lite till. Hugs!




Godis på morgonen

2010-11-21 @ 10:38:36
God morgon!
Vaknade nyss och sitter nu och äter chips & godis. Godis på morgonen är det bästa som finns. Typ. Strax ska vi käka frukost och sedan TA TAG I DENNA SÖNDAGEN!!! Ha en fin sista helgdag!

Fototävling

2010-11-21 @ 10:24:00


Är med i en fototävling hos THENAMEISIDAH, med bilden ovan. Älskar färgerna! Var med och tävla du också!

00.57

2010-11-21 @ 00:57:01
Hej finingar!
Det har varit en bra lördag. Eller ja, en normal, en vanlig lördag. Vinst mot pixbo, gött tjejor! Tilda sover här inatt, förut så åt godis & chips, kollade film och hade kuddkrig. MIN GOA TJEJ! Förövrigt så står på listan imorgon att PLUGGA, STÄDA och annat KUL. strax blir det väl till att sova..


MUSIK JAG INTE KAN SLUTA LYSSNA PÅ

2010-11-20 @ 15:33:26
oskar linnros - 25


veronica maggio - stopp

Hjärtat brinner jag springer, stannar när du märker att jag förföljer dig.

2010-11-20 @ 15:24:40






I förmiddags gick jag och tilda på en promenad bland snödrivorna, sedan gjorde vi varm choklad med vispgrädde. mysigt.

Livet är fult du är fager

2010-11-20 @ 11:09:28
God morgon!
När jag vaknade för en timme sedan och tittade ut genom fönstret såg jag något underbart! SNÖ, SNÖ OCH ÅTER SNÖ! Inte sådär fjuttigt som förra gången, utan snö på riktigt. Ett tjock vitt täcke har lagt sig längs gatorna. Så mysigt! Idag måste jag hämta min kamera hos ellen, jag MÅSTE. But next up, göra mig iordning och ringa nina & tilda. Kramisar.


ni är två fina ♥

En gammal sång som spelar på min gramofon

2010-11-19 @ 23:26:54


Förut gick jag och tilda en lång promenad.

Sedan träffade vi tova. Vi fotade och sjöng högt till "last christmas".

När jag kom hem gjorde jag iordning te och började kolla på en hemsk film med familjen.

Nu ligger jag nedbäddad i sängen med en stor limegrön UngiKör-tröja på mig. Storlek XL.

Min spotifylista med "svenska låtar" rullar på.

Det snöar ofattbart mycket ute just nu. Jag hoppas det gör det hela natten.

Jag kommer förmodligen krossa ett hjärta imorgon.

Godnatt.

Be creative

2010-11-19 @ 18:28:27

|saralinneea|
när jag ser toppen på bilden får jag bara lust att go wild med saxen och vara helt kreativ. fixa till en sliten tröja med nål, tråd, rosett, sidenband och allt vad det kan vara! so, be creative guys!

Torsdagskväll

2010-11-18 @ 22:05:58



Tre bilder från kvällen, fotade av nina. den sista fotad av klara. redigerade av mig.

Himla skön kväll med mina galna tjejor! Men är man som vi är, så är man..inget att göra åt! Älskar er, ni är bara för underbara! ♥
Nu ska jag läsa igenom franskan en sista gång och sedan hoppa i säng. Hugs!

Favvosar

2010-11-18 @ 18:04:53
Har precis kollat på Ung & Bortskämd med tilda. Alltså man kan ju undra om de ungdomarna har något där inne..! Nu ska jag hem och laga mat till familjen, och sedan blir det till att träffa kompisar. Ha en fin torsdag!


mina favoritjeans som jag bar idag. fick ingen bra helbild.

MONKI COLLECTION

2010-11-18 @ 16:37:02


Några favoriter från monki.

Franska

2010-11-18 @ 14:55:46
Sitter på franskalektionen och hänger inte med ett skit. När jag kommer hem så måste jag plugga franska + att vi fått i läxa att kolla på "ung och bortskämd" i svenskan och skriva kommentarer om det. Sedan bli det bästa kvällen med fina vänner! Jag, klara, ebba, nina & linnéa ska köpa kakor och sitta bäkade framför vd. Torsdag är veckans höjdpunkt!

Falling inlove with your favorite song

2010-11-17 @ 15:58:31
Tiden rinner iväg! Nu (och då menar jag verkligen NU) så ska jag iväg på kör och ikväll står det landskamp på schemat. Är det förresten bara min/mitt facebook som inte funkar? Aja, inget mer tjöt här för min del idag! Ha en fin onsdag!



Kommer roligare/nyare bilder när min kamera är tillbaks..

Gorgeous

2010-11-17 @ 13:53:00




Sovmorgon

2010-11-17 @ 08:38:41
Alltså, jag är helt slut efter gårdagen. Ont i fötter, ben och rygg. Skönt med sovmorgon en extra timme i alla fall. Men kvällen var hyfsat rolig, vi höll till i aulan och ett liveband (inte alltför hippt..) spelade massa låtar. Tilda sa att hon hört musiken ända hem, haha. Glömde dock kameran hos Ellen..! Det känns som att det bara blir fler och fler sena kvällar denna vecka. I måndags var jag inte heller hemma förän vid tio. och ikväll blir det landskamp på g. NO-prov imorgon. helvete.


Dance with somebody, dance with somebody

2010-11-16 @ 15:50:00
Hallå på er!
Tisdag har alltid varit min lugnaste dag, då jag har tid för allt möjligt. Men inte idag. Varje år på våran skola ordnas det en dansdag/kväll för niorna, och i år inträffar den idag. Det fattas en hel hög med tjejor i ibland niorna, så då fick bl.a. jag & några andra från klassen hoppa in. Så vi har dansat hela eftermiddagen, jag har ont i både rygg och fötter. Nu ska jag få gjort både NO och engelska innan jag ska iväg och dansa igen vid sju-halv tio. Go me.


Forgot

2010-11-16 @ 12:13:00


inhandlades i helgen.
Militärgrön halvlång asgo t-shirt från bikbok med dragkedja därbak. Jag kunde inte bestämma mig för om jag ville ha den eller inte, så det hela slutade i att jag och tilda köpte den tillsammans. jaja, så kan det bli. Den var i vilket fall himla billig, på rea.

Tävling x2

2010-11-16 @ 09:01:17
LÄS ALLA, TVÅ TÄVLINGAR!

DENNIS M håller i två tävlingar som jag är med i.
Den första är 2000 kr på h&m, så ni som är intresserade hittar den HÄR.

Den andra är en OnePiece! Så jäkla bra! Ni hittar den HÄR.
Lycka till alla fina!

Onödigt

2010-11-15 @ 20:00:58
Nu när jag har en minut över kan jag blogga. Men jag vill inte..

Nobody said it was easy, no-one ever said it would be so hard.

2010-11-15 @ 16:12:08
Det har hänt så mycket för en av mina bästa vänner, och inte heller jag känner mig riktigt som mig själv. Så ikväll efter träningen så ska jag hem till henne och trösta som tusan. Varav uppd. inte kommer bli den bästa dessa dagar. Jag vet att ni är förstående, ni är världsbäst ska ni veta! Fick också nytt besöksrekord igår, det får man tacka för!
Många pussar&kramar på er.

Tårar rinner redan och jag lyssnar på världens sorgligaste musik. Fan vad jag är dålig på sånt här.


Green

2010-11-14 @ 21:38:06
Eftermiddagen/kvällen spenderades med tilda & tova. Vi kan ju alla vara lite galna, men detta var nog värsta dagen, hehe. Tova skulle iväg senare, så då gick jag och tilda ut och fotade en stund. Till middag blev det fisk- & skaldjurssoppa. Min personliga favorit. Nu sitter jag och lyssnar på världsbra musik och dreglar över en grymt snygg kille. Eller man kanske är rätta ordet. Ni som känner mig kan ju bara gissa..




I've been in every corner of this city

2010-11-14 @ 21:15:46
Hejsan finingar!
Idag har varit en helt jävla underbar dag! Jag och tilda åkte iväg till stan för att kolla i lite affärer men kände snabbt att vi tröttnade på det så vi åkte bort till järntorget och gick runt vid masthugget, fortsatte in på smågator i linné och hamnade efter någon timme i slottskogen. Där gick vi i timmar och det var ett speciellt ställe jag fastnade för..fin utsikt och frisk luft. Sedan slängde vi oss på en spårvagn som tog oss på en omväg hem. Jag älskar göteborg.




tre bilder från maten igår.

Ring me

2010-11-14 @ 15:44:00

guldkorset från sylebytyra, silverkorset från jc, nitringen från modekungen. skulle gärna låta någon av dessa pryda mina fingrar.

Smile with your eyes, smile like a baby.

2010-11-14 @ 11:15:33
God morgon!
Igår kväll hade vi gäster hela kvällen/natten, jag hann somna innan folket gått hem, hehe. Tilda kom hit lite senare och vi bläddrade mellan alla filmer som gick på tv och åt tårta. Helgen har gått så snabbt, tiden bara rinner iväg, så jag känner att jag måste ta tag i denna dagen. Mitt rum ser ut som ett bombnedalg men jag orkar inte städa. Ska hinna göra lite plugg idag också. Men nu ska jag göra mig iordning och ringa tilda. Hörs!




You just give me that smile I can't take off.

2010-11-13 @ 18:14:04
Hemma. Så skönt att vara just här, hemma. Har varit en dag både under och över förväntningarna. I stan sög det verkligen, men på världskulturmuseet var det en sån feeling och massa folk så att man blev glad i hela kroppen. Just nu står musiken på högsta volym och mamma pillar nere i köket. Doften av nybakt bröd är toppen!

Klädcollage number seven

2010-11-13 @ 15:47:00

Brallor & jacka från monki, t-shirt & örhängen från ginatricot, hatt från h&m, ring från lindex och palladiumskor.
Blev lite acneinspirerat denna gången. i alla fall vad det gäller byxorna och t-shirten. Enjoy!

Erin Wasson

2010-11-13 @ 12:59:00


Hur klockren outfit?! Låt inspirationen tala för sig självt.

GRATTIS MAMMA

2010-11-13 @ 10:04:25
God morgon!
Tilda sov här inatt och imorse gik vi upp för att fira min mamma som fyller år. Grattis bästa mamsen!
Jag hinner inte blogga något under dagen, dels ska jag vara med i ett engagemang under dagen där vi ska sjunga i stan och dels fyller min mamma år. Har tidsinställt två inlägg under dagen men vi hörs igen ikväll alt. imorgon. Ha en bra lördag!


shot by me.

Hurtiga tjejer

2010-11-12 @ 21:20:37
Go'kväll finingar!
Jag och tilda satt vid datorerna hela eftermiddagen och kände oss helt jävla stela. SÅ vi bestämde oss för en springtur. Ovanligt för en fredag eller vad? Men skönt var det. att höra skorna träffa gruset i takt, få pulsen att slå riktigt hårt och känna den kyliga kvällslufen fylla lungorna. Just nu sitter vi i tildas vardagsrum och tv:n står på tv4 - idol.


Shoted by tilda.

VAMPIRE DIARIES MARATON

2010-11-12 @ 15:30:22
Himla bra skoldag. Himla bra program. Himla bra FREDAG!
Nu ska jag och tilda har vampire diaries maraton här hemma hos henne. Damon vs Stefan. Åh herregud, vem håller jag på egentligen?! Är i vilket fall helt fast i vampire diaries. Och det ska jag få tilda att bli också. Kram på er och ha en fin fredag!


sjukt jävla snygga. och nej, det är inget misstag att damons bara överkropp hamnade i mitten..

She is just..FAB.

2010-11-12 @ 11:16:23




Photographed and edited by me.
Fabolous pics on tilda.

Friiday

2010-11-12 @ 07:57:07
God morgon!
Idag är det fredag! Ja tack gärna liksom. Igår satt jag uppe alldeles för länge och redigerade bilder, så inte mycket sömn har jag i mig..inte bra. Hungrig är jag också. Det blir frukost nästa. Får se hur det blir med bloggandet idag, ska antagligen ut och springa och sedan basta. Mys!

Schleten brud

2010-11-11 @ 21:47:28


..som ni ser på bilderna. Har varit en fin eftermiddag/kväll. Spenderades med tilda, knäppte lite bilder, sedan lagade jag mat & grönsaksdipp till la famille. Det var så skönt att sedan vid strax innan åtta bara dra på sig kängor & jacka, springa över till nina, sitta med en kopp varm choklad i hennes soffa och kolla på vampire diaries. Underbart!
Dock ingen blogglust varken idag eller igår. Har faktiskt varit skönt att slippa tänka på bloggen dessa två kvällar. Jaja, det tar vi igen så fort inspirationen är tillbaka! Tack för att ni är så grymma läsare ♥ Hugs!

Teenage crime

2010-11-11 @ 16:23:14
Oj, nu sitter jag här framför datorn och bloggen igen. Känns som ett tag sedan? Igår var det kör, träning, kyla, räksallad, het dusch, grey's anatomy och plugg som fyllde min eftermiddag/kväll. Lång skoldag idag. Eller seg kanske är rätta ordet. På franskan, sista lektionen, kollade vi film vilket var ganska väldigt skönt. Nu sitter jag hos tilda.


teenage crime- ardian lux. radio edit.

Mary-Kate and Ashley -

2010-11-10 @ 17:54:00


låt mig dö. inspiration till tusen.

|tidsinställt inlägg|

Onsdag

2010-11-10 @ 15:42:43
Hejsan!
Idag på sista lektionen, slöjd, så bjöds det på saft & bulle. Välbvehövligt om man säger. På bilden så gjorde jag äntligen klart mitt power point program, och sedan satt jag mest och letade upp inspirationsbilder ur min mapp på ashley & mary-kate. Väl hemma, alltså nu, sitter jag och äter mellis. Måste skynda iväg till kören om 20 min. Väldigt tråkigt inlägg blev detta. Men whatever, läs om ni vill. Hörs!


Har stått i regnet så länge att jag börjat krympa

2010-11-10 @ 08:15:24
God morgon!
Jag ligger just nu nerbäddad i sängen och lyssnar på Håkan. Mitt hjärta liksom. Funderar på att ligga kvar här hela dagen. Eller jag funderar inte på det egentligen. Bara en tanke som flög förbi. Lång dag i skolan och stress på eftermiddagen, så det skulle vara väldigt, VÄLDIGT SKÖNT. Igår var jag duktig som inte satt vi datorn alls mycket. Jag och tilda bakade, bryggde te och slog oss ner framför DH. När hon gått hem fick jag även lite matte gjord. Nej, nu skriker min mage. Hörs!



When you walk through a storm, hold your head up high

2010-11-09 @ 19:16:13
Hej finingar!
Jag sitter just nu och väntar på att tilda ska komma hit igen med sin kamera. Vi ska ut och fota lite snö. Himla mysig kväll har det varit än så länge, som spenderades med näsan i engelskaböckerna, varsin fet kopp te i handen och snön vräkandes ner utanför. Kan också passa på att berätta att det ska komma något nytt som ska "pryda" min mun. En tandställning. Fick lite av en chock när jag fick veta det. Har alltid trott att det inte skulle behövas något sånt. Som tur är så bli det en som sitter på insidan av tänderna. Avtagbar. Fräscht va..?


Outfits by Melissa

2010-11-09 @ 17:36:00



|melissablogg.se|

Power to the people

2010-11-09 @ 16:24:33
Hejsan!
Det har snöat hela dagen, vilket det fortfarande gör, men allt smälter snabbt. Endast ett tunt lager kvar längs gatorna. Tilda är här, vi ska strax käka lite mellis. Sedan blir det plugg. Ska försöka uppdatera lite bra idag också. Ha en fin tisdag!


liten tjuvkik på dagens.

Den första snön föll inatt

2010-11-09 @ 07:11:19
..och den håller redan på att smälta bort. Känner lite hatkärlek till snö som kommer så här tidigt i november. Snön är härlig, innan den kommer in i kängorna och smälter och så klampar man runt med en sjö i skorna. Så känner jag just nu. Hur som helst, idag ska vi på teater med skolan vilket också gör att vi slutar senare än vanligt. känner ingen stor lust för det liksom. nu blir det frukost och sedan skola. Hugs!


|ebbasfoton|

Vi går ut och brinner upp i natten

2010-11-08 @ 21:53:19
Hejsan alla fina!
Det har varit en toppenkväll som slut på en kass måndag. Spenderades hemma hos nina fastlimmade vid vampire diaries, dock fick vi ingen matte gjord. Är det inte lite typiskt? Fast vampire diaries är så jäkla bra att man kan döö. Stefan & Elena ska det ju vara, det ska det. Men Damon är ju bara så JÄKLA SNYGG.
Aja, nu ska jag inte sitta och tjöta här längre. En stor läxhög ligger på skrivbordet som måste bli gjord. Bara att börja beta ner den. Sen blir det äppelpaj och glass. Hörs imorgon!




|rodeo.net/signe|
Åh! Man kan ju bara inte låta bli att älska dessa bilder.

Mix and match

2010-11-08 @ 16:58:17



Fick en fråga om hur jag kommer matcha dessa, eller hur man matchar haremsbyxor överhuvudtaget. Syggast till lite pösiga byxor tycker jag är ett svart linne alt. en vit t-shirt, svart skinnjacka, uppsnörade kängor alt. svarta converse, mycket smycken & guld/siver-ringar.
Sedan blir ju bästa kombinationen om man mixar och matchar precis som man själv vill!

Vita kristaller täcker marken

2010-11-08 @ 16:41:08
Slutade en aning tidigare idag, och när jag kom hem smet jag upp på mitt rum med en tallrik mjölk & flingor. Försökte dra ut på det för att slippa alla jobbiga saker som tyvärr måste göras. Men tillslut så fick jag ett ryck tvingade jag mig själv till att städa rummet. Skönt när sånt är gjort! Klockan 18.00 exakt är det dags för utvecklingssamtal. Efter det ska jag hem till nina och kolla ikapp det vampaire diaries avsnitt jag missade under veckan + plugga matte. Kvällen blir nog fin.

SkitDag

2010-11-07 @ 21:56:07
Hej skitmåndag.
Idag har det inte varit någon bra dag. Allt i skolan går bara neråt med massa stress & läxor, och det gör även mitt humör. Mitt roliga i november är över, så det är bara att tugga i sig resten av denna kalla månad utan något roligt planerat. Men man får hålla ut. Om tre veckor är det december och då tänder man adväntsljus, öppnar choklad-kalendrar och sätter upp julstjärnor. Orkar bara inte vänta tre veckor på sånt härligt. Jag vill ha jul nu. NU.



Åh. VILL HA.

MYSIGT

2010-11-07 @ 21:55:17





Det har varit en väldigt bra sista lov-dag. Jag och tilda fick en inpuls, drog på oss kängor och jacka och gick ut i kylan på en lång kvällspromenad. Efter det blev det till att tända vanilj-ljus och fixa varm choklad med vispgrädde framför tv:n. Himla mysigt! Något som inte är lika mysigt - skola imorgon. BLÄ. Jag känner för att bara gå och lägga mig nu ikväll och sova bort hela måndagen. Men i vilket fall så ska jag sova NU. Och imorgon blir det tandläkare och utvecklings-samtal. Usch för båda. Vill som sagt sov bort hela skit-dagen.

Walkincloset - want

2010-11-07 @ 17:38:00


Fanfanfan vad jag vill ha en walk-in-closet. Blir så sugen på att bara stor-renovera hela mitt rum när jag ser dessa bilder från melissas blogg. Men jag har bestämt mig för att göra om min inbyggda garderob. Den kommer aldrig bli som på bilderna ovan, men lite trevligare ska man väl allt kunna fixa den!

It will catch all my nightmares and trow 'em away

2010-11-07 @ 15:35:38



Någon frågade om jag hade shoppat något i tyskland och nej, det blev inte mycket att ta med sig hem. Inte så att det inte fanns någon möjlighet till att köpa saker, tvärtom - det fanns marknader och shoppinggator överallt. MEN denna fina drömfångaren fick jag med mig hem! Kommer pryda min vägg när jag får tid att sätta upp den..

Gjorde en ny kategori igår som heter New in. Har sorterat inlägg till den kategorien, och jag tror ni själva förstår vilka inlägg som hamnar där..!

Jag går längs en gata utan slut.

2010-11-07 @ 15:05:44










Nikon D60 18-55mm
Photographed by me and my brother, edited by Me.

Jag älskar denna stad med mysiga gator & torg, marknader & fik. Varken för stor eller för liten, underbar helt enkelt.

Nytt & Fräsch

2010-11-07 @ 15:00:39
Hejsan alla mina fina!
Nu är det ny design här på bloggen! Känns bra med en liten ny uppstart och nu kan jag även lägga upp bilder i 700px.
Satt ute i kylan förut utan nycklar och ingen var hemma - inte toppen precis..! Nu ska jag fixa EN SISTA GREJ i designen. Hoppas det funkar i alla webbläsare? Annars är det ju bara att hojta till. Nå, vad tycker ni? :)

Inspiration - bloggtips

2010-11-07 @ 14:28:12










HETT. Om ni inte redan kikat in på deras blogg, gör det nu. 365days.devote.se. NU.

7/11

2010-11-07 @ 08:49:39
God morgon!
Idag hade jag tänkt mig en slapp-söndag, men det visade sig visst vara nog med såna..det blir match som står på schemat. Fick reda på det igår när jag kollade mailen..inte kul. Är inte på det humöret, hade helst legat kvar i sängen några tusen timmar till, men jag få se till att bli! Hörs senare!


Så mycket bättre

2010-11-06 @ 19:39:02
Har precis käkat lite risotto och sitter just nu och finslipar på designen. Den kommer antagligen upp under morgondagen, hinner tyvärr inte nu. Sorry att jag skjuter på det så mycket, det bara blir så..men imorgon mina vänner! Om tjugo minuter ska jag iväg till tilda för att spendera tid med henne och tova. Vi ska kolla på det underbara programmet så mycket bättre. Mys med mina tjejor på en kylig lördag. Hörs&Ses.


Fika i Freiburg - en av tusen goda.

6/11/10

2010-11-06 @ 18:20:38
Hey ni underbaraa!
Nu är jag hemma igen, så ni kommer få dras med mig ett tag till..! HAhA. Inte kul att komma hem till en sådan här kyla att man måste dra på sig dunjacka, vantar & mössa för att sticka bort till affären. Vi har haft underbart väder borta i Frieburg, upp mot 20 grader med solen framtittande då och då. Det har varit en toppenvecka fylld med caféer, god mat, promenader, fin utsikt, sömn och en massa härligt. Dock bodde vi sådär lagom mysigt..men sånt får man väl ta?
Kommer bilder senare, nu ska jag sätta in min nya enkla & stilrena design. Just how i want it. Huugs!




Underbara bilder från beatasbilder -

Favorites

2010-11-06 @ 10:25:00





Några favoriter på tröj-hyllan.

Den första är egentligen en klänning, men den brukar jag använda som lite både och. På bilden fäste jag en bit med nålar där baka lite snabbt. Cheap monday, köpt på weekday.

Den andra är gammal, köpt på någon skivaffär någon gång i tiden.

Nummer tre är köpt på ginatricot, en stor favorit hos mig. Den jag gillar mest av alla dessa tror jag..

Fjärde är en body, inhandlad på monki. Älskar rosetterna i ryggen. Snygg, snygg, SNYGG.

Och den femte och sista är min systers som jag brukar norpa åt mig då och då. Köpt i underbara London förra sommaren - men jag vet att det finns (fanns i alla fall) liknande på h&m.

Lookbook

2010-11-05 @ 10:48:00








Hype on lookbook.nu. Insp.

Via bloglovin

2010-11-04 @ 13:58:00
angelicablick
linafoto
myblomquist
hannamw
365days
photobyninaa
ebbasfoton
blommigt
lillavitsippa
fridagrahn
michaelaa
ellenclaesson
thiisiisme
annnaiz
melissablogg
saralinneea
annastranne
intriguemenow
lisaplace
sannaknows
beatasbilder
loweo
eendelavmig
tovvas
karinbylund
awidescreendream
tinkerbella


Dessa bloggar följer jag via bloglovin, kanske hittar du en ny favorit?

Klädcollage number six - black and white

2010-11-03 @ 12:49:00

En enkel men snygg outfit är att bära svart och vitt. Matchar ju till det mesa.
Tights från bikbok, tisha från monki, poncho från weekday, ring från forever21, halsband från bikbok och palladiumskor. Ho does it sounds? SNyggt i mina öron.

Hejdå Sverige, Hej Tyskland!

2010-11-02 @ 12:08:27
Nu åker jag, ha ett toppenlov där hemma och käka er feta på chips & cola, haha!
puss & kram

Nyinhandlade

2010-11-02 @ 11:57:30


Så här ser mina nya bralls ut på. 200pix på ginatricot.

Vi två är saknade te havs

2010-11-02 @ 11:40:36
Hejsan!
Allt blev precis packat och klart och nu har jag lite tid för datorn & bloggen. Hörrni, om lite 24h sitter jag på något mysigt fik tyskland. Spännande! Kommer försöka fota mycket, mycket men man måste ju också bara leva i nuet. De mesta minnena får man ju faktiskt inte på bild, de finns inom en. Blir ca. 1 tidsinställt inlägg varje dag under veckan, kommer hem någon gång under lördagen men det är tvek om jag orkar blogga då..! Hörs strax.


Två snygga plagg från zara. 559kr & 279kr. Kvalitén blir ju som den blir med mobilen..

Godnatt!

2010-11-01 @ 22:35:52
Go'kväll alla goa läsare!
Har precis varit hos nina och kollat film. Vi såg pojken i randig pyjamas, så hemsk film, och en bit inpå sex and the city. Nu måste jag plocka iordning lite i mitt kråkbo till rum, och sedan ska jag sova. Åker imorgon, men inte förän vid ett, så hinner slänga in ett inlägg på morgonen. Ska åka natttåg - kommer bli riktigt mysigt!

och för er som missat saralinneeas feta bloppis kan ni hitta den här!

Ego

2010-11-01 @ 19:04:25
Hejsan!
Alldeles strax, vilken minut som helst, kommer nina hit och då ska vi hämta upp tilda och sedan blir det film-mys med mina bästa! Ni får ha en bra kväll, första lov-kvällen, och passa på att inte bry er ett skit om vad mycket onyttigt ni stoppar i er. För det är lov, bara så att ni vet.

Fattigare men ändå - rikare.

2010-11-01 @ 16:25:27
Tjo alla fina!
Vi har trampat runt på stan omkring fem timmar nu. Blev lunch på donken, skulle inte haft ork till andra halvan av affärerna annars. Själv fick jag endast med mig ett par byxor och lite underkläder. Men, en toppen-dag har det varit med mina tjejor! Nu ska jag få i mig lite mellanmål sedan vet jag inte vad som dyker upp. xoxo



Mycket snyggare på, ska visa er någon dag. übersköna - spring och köp!

City

2010-11-01 @ 10:43:41
Nu ska jag, nina & tilda in till stan. Har inte varit där på lite av en evighet så det ska bli toppen! Har spanat in ett par brallor på ginatricot, men jag kommer ju oftast inte hem med det jag tänkt, så vi får se hur det blir. Men i vilket fall hörs vi senare. Hugs!


Blir ännu en snyggisch bild - här på saralund.

Bloggtips - Karin Bylund

2010-11-01 @ 09:46:00



Nyfunnen blogg via modette.se. Skriver om mode & tar mycket fina bilder - giver massa insperation. CHECK IT OUT!
karinbylund.se

1 november

2010-11-01 @ 08:21:58
Morning sunshines!
Ni vet, när man vet att man borde gå och lägga sig, så fastnar man vid datorn, framför tv:n, med en god bok..you name it! Det hände mig igår, så jag kröp inte till kojs förän vid elva. Anledningen till varför jag är uppe så här tidigt? Ingen speciell. Vaknade och kunde inte somna om. Så jag borde väl gå ner och äta frukost och göra morgonrutinerna..men nej! Det är lov så jag kan göra vad jag vill. LYX!

Jag vet att ni inte gillar bildlöst, men så får det bli..