Vi två är saknade till havs

2010-12-31 @ 12:48:00


två lite mer rättvisa bilder på tröjan + jeansen som köptes i onsdags. två riktigt prisvärda & bekväma fynd.

A bit of it

2010-12-30 @ 11:46:00


har inte haft tid att visa det innan, men detta fick jag av tilda & nina i julklapp. vinge-ringen & karamellerna fick jag av nina och de två andra ringarna av tilda. tack, ni är världens bästa!

Pyssel

2010-12-29 @ 22:59:06
God kväll!
För en timme sedan gick tilda hem efter att ha pysslat här en lång stund. Riktigt mysigt, och vi fick till några riktigt fina smycken. Toppen!
Nu hörs vi inte mer på riktigt förän det nya året är invigt. Gott nytt år och ta hand om er!

New in today

2010-12-29 @ 17:33:13



detta blev inhandlat idag. ett par svarta jeans, en tröja, ett rosa & ett genomskinligt nagellack. förstår inte varför tröjan ser ut som en uppspikad gris på bild, den är inte fullt så rosa i verkligheten. mera beige/gammaldags rosa.

Hejsan!
Jag & tilda åkte in till stan vid elva idag och gick sedan runt där i cirkus fyra timmar. Det kändes som de flesta plagg var emot mig idag, hittade inte mycket. Fick i alla fall med mig ett par svarta jeans från cubus som jag gått in och fingrat på ett x antal gånger innan jul. Mina Crocker Pep fick en stor, oundviklig stearin fläck som inte gick bort, så det var behövligt. En tröja från monki som kom med för endast 150 :- efter 50% rea + två nagellack från depend. Nu ska vi sätta på en film eller annat mys. Hörs!

Mina julklappar

2010-12-29 @ 17:00:56


varmchoklad kopp
fet kameraväska
presentkort på valfri dvd film
pengar - 2000 riksdaler
skiva - daniel adams-ray
böcker - törst & vampire diaries del 3 & 4
fleecefilt
presentkort på akademibokhandeln
vantar
läppglans
tvåfingersring - korsring
mönstrade tights
svart stickad kofta
enärmad svart tröja
stor vit tisha

tror det var allt som låg i mina paket detta året. supernöjd är jag i alla fall! tacktacktack!

JAG ORKAR INTE

2010-12-28 @ 22:27:09
NU hittar jag inte min datorsladd, alltså laddningssladden och jag har 12% batteri kvar. Grattis. Jag har letat överallt. H-e-l-v-e-t-e.

p.s. jag ska visa mina presenter, antagligen imorgon, måste bara packa upp och fota dem först..

Home sweet home

2010-12-28 @ 21:54:19
hallojtjenahejsanheyhallå!
Bara min hals kärvar lite nu, jag är på bättringsvägen. Inte nog med det, I'm home again! Men snart bär det iväg igen..! På torsdag ska jag + familjen + sanna + hennes familj åka till danskarnas land. Yes, that's right! Så där kommer det nya året skålas in för mig. Kommer blir toppen!
Nu ska jag bara ta det lugnt och kanske sätta på lite te. Ciao!



två julbilder, jag plockar fram fler imorgon.

Jag är avundsjuk..

2010-12-27 @ 16:21:04
..på alla som är hemma i göteborg, friska & krya. för jag vill också åka in till stan och gå på mellandagsrean, fika och hänga runt med fina vänner. och jag som skulle spelat fotbollscup i veckan också. damn! jag missar så mycket. jag tycker allt jag är värd ett "krya på dig"..





ph 1: saralinneea.blogg.se
ph 2: google.se
ph 3: old picture

Ledsen för det här med bildlöst

2010-12-27 @ 15:18:23
Hejsan!
Åh, min jul har varit så himla bra! Julen måste nog vara min absolut bästa stund på året. FAST det har hänt lite tråkigt också, start från igår. Jag skulle åkt hem från mormor igår för att hinna spela cup, men självklart - som alltid, blir jag sjuk. Så jag åker hem imorgon som det var tänkt från allra första början. Innan vi visste att jag skulle hinna hem till cupen. Men i vilket fall..nu sitter jag och har grymt tråkigt fast mormor pysslar om mig ordentligt. Ni kommer nog få höra en del från mig idag. Antagligen. Puss och kram.

Fint.

2010-12-26 @ 10:39:00

Vila huvudet mot en bröstkorg och enbart höra hjärtslag studsa i ett svagt vilande eko. En ocean av känslor samlade i ett för trångt utrymme. En kärna som snart kommer explodera i en fångande ström. En ström omgiven av samlat lugn. Allt står så tydligt för mig. "Här vill jag vara".

Din famn, min famn.

 

Skrivet av Lisa. Helt sjukt fint.

GOD JUL

2010-12-24 @ 14:58:00
Just nu sitter jag antagligen bänkad framför mormors tv i väntan på att kalle anska & hans vänner ska börja. Eller antagligen och antagligen, det gör jag garanterat. Förmodligen röjer mormor nere i köket och förbereder julmaten. Och så ligger det säkert massor med paket under granen. JAG ÄLSKAR JULAFTON!

God jul på er alla fina läsare!

Dagen före den stora dagen

2010-12-23 @ 18:25:22
Hejsan!
Lånar just nu mormors dator för att bara slänga in en hälsning. Idag har jag klätt granen, julhandlat, läst, ätit god mat, rimmat på paket, hjälpt mormor med julskinkan osv osv. För en timme sedan kom farfar över med lite julklappar vilket betyder påfyllning under granen! Jag har redan gått och klämt på alla som är till mig, höhö. Skulle försöka lägga in bilderna från kameran till datorn, men något fel är det, eftersom det inte funkar. Så ja, det får bli tre bilder på snygga sara istället. Puss & kram




It may be winter outside..

2010-12-23 @ 13:37:00


kavaj - monki
jeans - cheap monday/weekday
väska - zara
ringar - cocoo.se
t-shirt alt. linne - weekday/monki
palladiumboots

Oh santa, I've been really, really, really good this year

2010-12-22 @ 13:04:48
J-U-L-L-O-V. Ä-N-T-L-I-G-E-N.
Yeeess, det är så det ligger till. Jag sitter och slår in julklappar och kollar ut genom fönstret minst fem gånger i minuten för att se om brevbäraren kommer med ett paket. Och han/hon kommer aldrig. Innan vi åker idag vid fyra-tiden så ska jag hinna klä granen, älskar det! Men vi hörs nog inte mycket mer idag..
Så ni får ha en riktigt himla toppen-jul! Vi hörs när jag kommer hem igen men nmågra tidsinställda kommer dyka upp fram tills dess. Puss & kram och ta hand om er!

Scared of the moon

2010-12-21 @ 22:21:27


Kom nyss hem från en awsome träning om jag får säga det själv. Direkt när jag kom hem slänge jag i mig lite mackor och sedan for jag ut och fotade fullmånen som står på himlen inatt. Lite magiskt sådär.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan sova. Imorgon ska jag, tilda & nina byta julklappar innan skolavslutningen (!kan knappt fatta att om 14 timmar är det jullov!). Sedan måste jag packa och slå in de sista julklapparna eftersom jag drar till mormor imorgon. Wiho!

It's a hard winters day, I dream away

2010-12-21 @ 18:08:39
hallihallå!
har hållit till i kyrkan hela eftermiddagen så det har inte blivit någon bloggning. och nu är det dags att träna. inte särskilt pepp på det faktiskt, hade hellre gått och lagt mig eller övat inför imorgon. är dödstrött och klockan är bara sex, hallå eller?! men sån är jag vissa dagar. jaja, vi hörs kanske ikväll, annars imorgon, puss.

Helt okej snygga för mig liksom

2010-12-21 @ 13:05:46



Åh! Underbara tisdag! Gick i skolan 9-11 idag och fytusan vad härligt. Vi städade ut skåpen, hade julklappsspel och åt oss feta på kakor. Om en timme ska jag, ellen, tilda, nina, molly, hilda & edith befinna oss i kyrkan och öva inför skolavslutningen imorgon. Jag ska sjunga och jag kommer vara så nervös att jag skiter på mig. Eller liknande. Men det är ju bara att köra, right?

Told me that my hair was red

2010-12-21 @ 12:02:23




såå sugen på att färga håret. trixade bara lite på picnik när jag hade tråkigt, jätte slarvigt, men ja. de två understa är ganska frestande, den översta är för mörk. man vet ju aldrig hur det ser ut i verkligheten men är sugen på lite rödare ton. vad tycker ni?

Systra mi

2010-12-20 @ 19:04:26





I fredags kom systern min hem med denna überballa sminkningen. Så visst var jag tvungen att fota?!

Kom nyss hem från stan, fick handlar det absolut sista inför jul. KAN INTE FATTA ATT DET ÄR FYRA DAGAR KVAR TILL JULAFTON?! Jag menar, fyra dagar, det är ju ingenting! Och om två dagar är det skolavslutning och på eftermiddagen då så ska vi åka bort från göteborg upp till mormor och fira julen där. Då blir det ingen bloggning, julen SKA vara datorfri, eller vad tycker ni?

Picture this

2010-12-20 @ 16:36:23
Hallå!
Kom hem för cirkus en timme sedan efter att ha varit på five-a-side träning, och på den timmen har jag hunnit med att äta & duscha. Det var väl ingen riktigt tändning för min del idag - skavsår & ont i magen. Men så blir det ibland. Nu ska jag & tilda in till stan och köpa små presenter till julklappsspelet imorgon i skolan. Sedan ska jag baka något gott till imorgon det med. Hör senare!



Sunday/two pics from december

2010-12-19 @ 22:56:13
God kväll finingar!
Jag hade skrivit ett långt jäkla inlägg och så försvinner allt. h-e-l-v-e-t-e. Men min dag kortfattat. Datorfri söndag, längskidor (ont i rompen efter ett tiotal fall), bakat julgodis, hämtat ut ett paket, slagit in julklappar, gjort klart pyttelite plugg, lagat en tröja, läst ut en bok. Fin söndag enligt mig i alla fall. imorgon ska man vara uppe med tuppen igen, får bara ta sikte mot onsdag då vi slutar skolan..!

FÖRRESTEN, så vann jag en tävling hos bymalin, ett presentkort på 300:- hos solentro.se, första gången jag vinner en bloggtävling av slumpen så att säga. THANKS TO YOU!

Godnatt!



Som jag fastnat för och fäller tårar till

2010-12-18 @ 23:47:04
Jay smith - dreaming people


..och därmed säger jag godnatt!

Sommaren 2010

2010-12-18 @ 15:51:47
Hejsan!
Jag håller på att julstäda mitt rum just nu. Grymt segt, jag som trodde det skulle vara roligare..! Så istället sitter jag här och längtar mig tillbaka till havsbad, glass, brunbrända ben, sena kvällar och sköna brudar. JAg snackar om sommaren 2010. Så himla fin!



spenderades lite här med åtta sköna bruttor..




..och lite här med mina två finaste.


det gjordes feta glassdrinkar..


..och det gicks på festivaler.




jag var med tilda en vecka där..


..och en vecka med familjen här.


bästa sommaren.

Friday I'm in love

2010-12-17 @ 14:23:02
Hallihallå!
Idag är en riktigt bra dag, eller vad säger ni? Med en vecka kvar till julafton, slutade en timme tidigare i skolan + att det är fredag. Det kan bara inte gå snett! Så himla härligt att det bara är två skoldagar till innan vi slutar för terminen. Strax ska jag käka lite mellis och sedan träffa tilda. Ha det fint!









ur insp. mappen.

Magic thursday. or not.

2010-12-16 @ 16:40:25
Hejsan!
Idag är det torsdag = slappdag. Slutade tidigare för att franskan var inställd, så himla skönt! Så jag kom hem för cirkus två timmar sedan. Just nu ligger jag och tilda som två hösäckar på hennes säng och strax ska vi fota lite + gå iväg med en del återvinning. Miljöhjältar är vi! Puss o kram.


tilda by me.

Jag känner mig ung & sånt,

2010-12-15 @ 22:17:20
Idag har det varit ganska fullt ös hela kvällen. Jag & tilda har rensat igenom min garderob och röjt ut massa skit, även om det är en del kvar, och lyssnat på ös-låtar som får lite go i en. Som jag sagt så har jag INGA LÄXOR denna vecka, vilket gör att dagarna rinner iväg bäst de vill. Nu ska jag läsa, läsa, läsa ur en bra bok jag lånat på bibblan. Sedan blir det till att sova.

FÖRRESTEN SÅ BLEV JAG EN AV VINNARNA i "veckans blogg" hos Ellen. Och av 78 tävlande så blev JUST JAG vald. Är lite smått chockad. Men glad! Tack så himla mycket!

Två favoriter. Lyssna.

Låna pengar -


The time -

Dude looks like a lady

2010-12-15 @ 19:23:56



t-shirt från h&m herr, dr martens, bomberjacket från monki, cheap monday jeans från weekday, ringar från cocoo.se & väska från nelly.

En liten tävling jag är med i

2010-12-15 @ 07:52:17


Jag är med i en tävling hos www.bymalin.webblogg.se om att vinna ett presentkort hos www.solentro.se för 300:- och ALLA som är med och tävlar får ett presentkort på 150:-. perfekt, visst? Tävla du med. Tävlingen pågår tom 18 december! Tävla HÄR.

Julgodis/3 enkla recept

2010-12-14 @ 21:00:49
Tänkte visa lite recept på enkelt julgodis, det är ju SÅ gott! Om ni har några goda/enkla recept får ni gärna kommentera dem nedan, jag blir glad för allt!

Apelsin/kakao tryfflar.
Ingridienser: en apelsin, kakao, apelsinjuice & mandelmassa.

Bröja med att smula sönder mandelmassan ner i en skål.
Skölj sedan en apelsin ordentligt och riv en bit av skalet i små-små bitar.
Häll i lite apelsinjuice + det rivna skalet i skålen och mosa ihop med händerna.
"Smeten" ska blir blöt och kladdig, för när man har gojsat ihop den så rullar man det till små bollar som sedan rullas i kakao (om smeten då inte är kladdig så fastnar inte kakaon).
Låt sedan stelna en stund, MUMS!

Toppade kvadrater.
Ingridienser: nougat, mandelmassa, blockchoklad & topping (ex. hackade mandlar, silverkulor osv.)

Gör ett lagom tjockt madelmasse-lager och dela på mitten.
Skär en bit av nougaten och lägg den emellan de två lagren av mandelmassa.
Forma/skär till kvadrater.
Smält blockchokladen och doppa kvadraterna där i, så att hela täcks med choklad, och toppa sedan innan chokladen stelnat.
Topping kan bestå av t.ex. hackade mandlar, några silverkulor eller lite rivet apelsinskal som du strör på toppen.
Supergott!

Mandelkulor.
Ingridienser: mandelmassa, mandlar & blockchoklad.

Rulla mandelmassan till bollar.
Tryck in en halv mandel i varje boll och smält blockchokladen.
Rulla bollarna i chokladen och låt stelna.
Så enkelt men så gott!

Tänk på att julgodis är ganska mättande och att det ska vara smått & fint. Så gör inte för stora kvadrater/bollar/trianglar och allt vad det kan vara! Nu är det bara för er att börja improvisera precis som jag!



från i fredags.

Cocoo.se

2010-12-14 @ 16:53:59






HAR NI SETT vilka underbart fina bilder? Från Cocoo! NI KANSKE OCKSÅ HAR SETT den lilla bannern som nu ligger i min meny? Jag tycker i vilket fall ni kan klicka er in där eftersom den ligger där av en anledning..! FÖRRESTEN FÅR NI INTE MISSA att nina just nu lottar ut en ring från just cocoo.se på sin blogg just nu! Mycket cocoo-snack blev det nu.

Without a friend, what good is life?

2010-12-14 @ 16:15:38
Hallihallå!
Kom hem för cirkus en timme sedan efter att ha övat i musiksalen inför skolavslutningen i en och en halvtimme utan att komma NÅGONSTANS. Så blir det väl vissa dagar, I guess. Ska alldeles strax springa över till tilda och göra jag-vet-inte-vad. Inga läxor denna veckan i alla fall. Grymt säger jag bara!



13/12 - lucia

2010-12-13 @ 21:48:16


Gokväll på er!
Inne på stan idag blev den sista julklappen inhandlad. SKÖNT säger jag bara. På vägen hem tittade jag & tilda in hos lena en stund, och väl hemma blev det lite soppa + ung & bortskämd. INGA läxor denna veckan och bara 11 dagar till JULAFTON! Hittade btw ett par riktigt bekväma jeans idag inne cubus idag för bara 199:-, en perfekt julklapp. Nu ska jag strax gå och lägga mig, trött som jag är. Hörs imorgon!

I don't care if monday's blue

2010-12-13 @ 13:51:53







| signe | lollohsmelody | style crush | fashiontoast |

Grymt fina bilder (!!!)
Sitter just nu på såkallad engelska-lektion, dock har vi vikarie (våran cafévärd). Eller dock & dock, det är riktigt härligt faktiskt. Efter skolan åker jag till stan för att inhandla min sista julklapp, himla skönt att det blir gjort! Hatar att ha stress inför jul, men nu kan jag känna mig lugn. Ingen träning i eftermiddag heller, SÅ VI HÖRS SENARE!

3 FINA SAKER

2010-12-13 @ 10:22:07


1. GINATRICOT
2. MONKI
3. WEEKDAY

Snabb kvällsuppdatering

2010-12-12 @ 21:17:44


De två luciakonserterna gick bra. tack och lov så svimmade jag inte.

Är trött som tusan men vill inte gå och lägga mig.

Lite sorgligt att kören är över för detta året. vi har superbra körledare.

Till middag idag åt jag pizza vilket var grymt gott.

Imorgon blir en himla bra skoldag. vi börjar tjugo över nio med luciafirande. sen blir det film.

Krya på dig nina!

12/12

2010-12-12 @ 12:38:54


jag kommer dö idag. eller liknande.

Zara collection - by me

2010-12-11 @ 15:29:00



the best of -

Snygg tjej

2010-12-11 @ 14:20:28

tilda by me.

Hallå!
Jag kom hem för cirkus en timme sedan och har bara degat här, framför datorn, sedan dess. Väntar på att tilda ska komma hem från stan och att hon ska slå mig en signal. Fram tills dess måste jag stoppa i mig lite mat och kanske dra ett strå i stacken genom att städa något här hemma. xoxo

Once bitten and twice shy

2010-12-11 @ 09:41:33


God morgon!
Kom hem från tilda igår vid halv tolv och somnade då bums. Och om en timme ska jag befinna mig i kyrkan inför lucia repet idag. Så därmed har jag ingen tid att ligga kvar här i sängen, time for frulle. Hörs i eftermiddag!

Två inspo-bilder

2010-12-10 @ 22:19:55
Heey!
Jag har en så bra kväll att jag inte orkar spendera tiden vid datorn. Fotar just nu med tilda & tova och lyssnar på pepp-musik, teckno och allt sånt, you know? Hoppas ni har en bra fredag, för kickasss att jag har! Puss & kram



Julgodis/bakat/mätt som tusan

2010-12-10 @ 19:02:45



shot and edit by me.

Hejsan!
Jag och tilda har stått i köket och bakat knäck och julgodis fram tills nu. Har inte ätit en ända färdig godis, men man stoppar ju i sig en del mandelmassa/nougat/choklad/smet/mandlar under tiden. Och så ska man nu äta hembakad pizza, man tackar, man tackar! Ikväll blir det myskväll framför någon film eller idol-finalen (som jag inte är ett dug intresserad av), men nu blir det som sagt pizza. Tjing!

Strax kryper jag till kojs & imorgon är det fredag

2010-12-09 @ 22:36:37


dagens två inspo-bilder från DENNA satans snygga tjejen.

Åh! Vilken toppen eftermiddag och kväll det har varit! Vi bakade inte knäck och jag hann inte träffa tilda någonting. MEN gud vad jag har skrattat idag. Visst är det härligt med sådana dagar? Jag har så sjuka vänner som inte kan hålla käften i fem sekunder, men sånt är härligt! Massa tjejsnack och kärlekstjöt blev det inpå kvällen i alla fall. UNDERBARA TORSDAG! Och imorgon är det redan fredag. Veckorna bara rinner iväg..! Men hur skönt är inte det på en skala?

Vrålfika

2010-12-09 @ 16:07:23
Hallihallå!
Min torsdag har varit lång & seg. Men eftermiddagen/kvällen blir nog bra! Ska spenderas med nina och öva inför lucia. Sen kanske tilda kommer över och så blir det till att baka knäck! och ikväll kommer mina tjejor över hit och så ska vi kolla vampire diaries. Så ja, eftermiddagen/kvällen blir nog bra. Men nu ska jag släpa mig och lite kassar bort till återvinningen, hörs!


Rubriken säger allt eller inget

2010-12-08 @ 22:21:26
Jag ligger/sitter just nu i sängen och klurar på saker till en kort önskelista som ska skickas till farfar. VAD kan man önska sig av sin farfar?! Det tar liksom stopp i min hjärna, har just nu fyra saker på listan. Pengar är det enklaste..jag blir ju alltid glad för pengar, och vem blir inte egentligen? Men något mer ska jag väl kunna lista ut..! Får fortsätta imorgon, för nu ska jag sova. godnattis!

Bambi Northwood Blyth

2010-12-08 @ 21:31:32




hon har det.

Julshopping

2010-12-08 @ 21:01:14
Hejsan!
Hela min eftermiddag har spenderats i affärer med nina & tilda. Det är så himla härlig julstämning inne i stan med ljusslingor, stora julskyltar och goda dofter. Mysigt! Har i alla fall fått inhandlat en del julklappar och annat idag. Verkligen skönt att vara ute i god tid med det. Just nu sitter jag & tilda och lyssnar på julmusik, det var egentligen tänkt att vi skulle plugga franska nu men icke. Hörs med roligare uppd. strax!

tack för peppningskommentaren nina, haha!

Det är som det är

2010-12-07 @ 15:28:28
Hejsan alla fina!
Jag sitter just nu hos tilda och äter ischoklad. Bloggen ligger lågt just nu eftersom jag verkligen, verkligen inte orkar blogga. Men det kommer bättre tider med roligare inlägg, så håll ut! Jag är tillbaka imorgon eller i övermorgon, bamsekram på er!

Jag är förresten med och tävlar om lucka sju HÄR. 1000 :- på SF bio överallt i sverige (!!!)

Shoe love

2010-12-06 @ 20:36:15




1. ANGELICABLICK.SE
2. SARALINNEEA.BLOGG.SE
3. MELISSABLOGG.SE

you can also click the pictures.

Snabb update

2010-12-06 @ 16:00:12
hejhallåtjenare!
ska bara skicka en liten hälsning eftersom jag strax ska iväg på träning. Min dag har sugit rakt igenom och blogglusten står på noll (0). bara så att ni vet. fun update, huh? menmen..vi hörs när vi hörs!

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU

2010-12-05 @ 17:35:31
Hejsan alla fina!
Alltså shiit vilken himla bra dag det har varit! Vi har julpysslat, pyntat, gjort blomsteruppsättningar, lyssnat på julmusik, druckit glögg, ätit glass med varma hallon, och jag är nog riktigt snäll nu så mycket pepparkakor jag åt. Toppensöndag, världens bästa humör liksom. OCH jag känner mig till och med lite pepp/redo för skolan imorgon. Det är för övrigt hur mycket snö som helst ute. Vitt, vitt & åter vitt!







Genom eld

2010-12-05 @ 09:40:45
Morning morning!
Vaknade för en timme sedan och kunde inte somna, även om det hade behövts. Kom hem från tilda strax innan tolv och somnade inte förän en timme senare. MEN jag känner mig hyfsat pigg i alla fall och det är det viktigaste. För idag kommer mormor hit, och sedan ska vi ha vårat årliga julpyssel hos några kompisar till familjen. Jag tycker det är så himlans kul att fixa med julblommor & julpynt. Mysigt blir det allt! Så vi hörs senare i eftermiddag, ha en fin söndag!


var bara tvungen att visa er denna outfit från blommigt.devote.se. så enkel men så snygg.

Kvällsbilder + kvällsplaner

2010-12-04 @ 18:40:49









lite inspirationsbilder såhär på kvällstimmen.

Nu ska jag ta en dusch, byta från pyjamas & mjukisbyxor till "riktiga kläder" (som jag förövrigt inte använt på tre dagar) och sedan ska jag ut på en promenad med tilda & tova. På vägen hem blir det till beställa lite thaimat och sedan kolla film eller så mycket bättre. Ha en fin kväll allihopa!

En fika

2010-12-04 @ 18:18:30
Hejsan!
Förlåt för så tråkig uppdatering under dagen, har bara inte haft lusten. Har ju i alla fall fått tjänat lite pengar, städat mitt rum och varit ute och fotat. Nyss fikade jag med la famille, och sedan ringde tilda. Resten av familjen ska iväg på middag och jag tycker det suger att sitta hemma ensam en lördag kväll. SÅ jag tog tempen och det visade sig att febern var vips, borta! Ikväll kommer alltså kvällen spenderas här hemma MED TILDA & TOVA ♥



ni har ju sett liknande bild förut, med denna gången (OBS, OBS!) ligger det snö på taken. 2 pics från dagen.

Ännu en tävling - hos jewelsbyjosefin

2010-12-04 @ 16:11:23


är med i ännu en tävling, hos jewels by josefin, om ett valfritt smycke ur hennes kollektion. Om jag vann skulle jag lätt välja ringen ovan. Grymt snygg! Tävla HÄR.

Fototävling - kyla

2010-12-04 @ 15:34:38

Jag är med i NINNIS fototävling med temat kyla, där man kan vinna ett valfritt fototillbehör hos TVSPELSWEB.SE. Om jag vinner skulle jag välja denna FJÄRRUTLÖSARE. Var med du också och tävla HÄR. Wish me luck! ♥

Städmusik

2010-12-04 @ 13:59:51
mando diao - dance with somebody


september - mikrofonkåt


cee lo green - fuck you


Inser nu att jag (tyvärr) måste städa även mitt eget rum. Man kan liksom inte missa alla gråa dammtussar som gömmer sig längs hörnen, hehe. Men först ska jag käka lite lunch och kanske ta en promenad, samla energi liksom. puss & kram

Avundsjuk, sladdar & skit, på bättringsvägen.

2010-12-04 @ 13:25:02
Hejsan!
Jag blir så avundsjuk när jag läser på alla bloggar att DE SKA IVÄG OCH KÖPA JULKLAPPAR, SHOPPA eller TRÄFFA KOMPISAR. Och själv ligger man hemma och hostar. Inte rättvist. MEN jag har liksom ändå kommit ett steg närmare julklappsinköpen. Jag hade nämligen bestämt mig här i veckan för att på lördag så skulle jag tjäna ihop pengar och städa hela jävla huset. Och nu att jag blev sjuk var det bara en av alla saker jag skulle missa. Men jag fick ett ryck och kände att jag lika gärna städa huset istället för att bara ligga och klaga. Så, så blev det.

också väldigt stolt över att jag fick ihop högtalarna med datorn så att musiken kunde speeda upp mig! Go me!

Jewels by Josefin

2010-12-03 @ 18:24:56
Åh, det var så skönt att komma ut en liten stund. Man dör lite varje minut när man ligger inne hela dagen. Men nu är jag tillbaka här i soffan och kollar på reprisen av vampire diaries. Har precis ätit lite pizza och förut kom tilda över med lite pepparkakor och två skumtomtar. Fin vän man har ♥



vill tipsa om jewelsbyjosefin, en tjej som gör superfina & billiga smycken. Jag menar titta ovan!

Promenad

2010-12-03 @ 16:12:57
Hey!
Idag har jag fixat med en liten surprise till tilda större delen av dagen. Nämligen en ny design till henne! and you know what? Inte vilken design som helst, utan till hennes NYA BLOGG! Jag känner på mig att det kommer bli awsome, så kika in! Känner också att jag behöver lite frisk luft i lungorna nu, så jag drar ut på en kort promenad, hörs senare.


klicka på bilden för att komma till hennes nya blogg -

Let your fantasy flow

2010-12-03 @ 11:38:50


zara collection -

Learn to sing along to the music

2010-12-03 @ 09:56:20
God morgon!
Eller ja, god och god förresten, ligger fortfarande som en säck potatis i sängen och hostar, snorar och allt vad det kan vara. Ska strax pallra mig ner mot köket och käka frukost, sedan blir det nog till att slänga mig på soffan och slå på någon bra rulle. Eller O.C. maybe? I vilket fall hörs vi senare!


Huvudet dunkar och halsen bränner

2010-12-02 @ 19:57:49
Har spenderat hela eftermiddagen i sängen. Har kollat på K&T show, läst en bok, lyssnat på musik, hämtat inspiration, vilat osv osv. Sånt som man gör när man är sjuk helt enkelt. Nu ska jag förflytta mig till soffan och kolla på vampire diaries och sedan blir det sleep time. Kommer antagligen inte till skolan imorgon..sånt här suger.


gammal bild..blir så jäkla sugen bara.

Du är bäst, ni är bäst!

2010-12-02 @ 17:41:51
Tacktacktack!
För alla fina kommentarer som ramlat in under dagen/gårdagen.
För besöksrekordet igår.
För de helt oväntade länkarna hos SARA och ALEXANDRA.
För alla "krya på dig" meddelanden.
För att ni är världens bästa läsare, credit to you!


I'm fancy

2010-12-02 @ 16:27:11





drar till med ännu ett bloggtips, en blogg jag hittade igår via lookbook. ni hittar den HÄR.

Sick people

2010-12-02 @ 14:40:43
Fick sluta lite tidigare idag eftersom jag sitter elevrådet och vi hade någon dag när vi gick igenom en massa. Tur var väl det, för när jag kom hem och tog tempen så visade den feber. Skitjävlagrej det där med att vara sjuk. JAG HAR VARKEN TID eller orken att vara sjuk, tråkigt är det också. Men nu har jag gjort iordning mackor, frukt & te att kurera mig med och så ligger jag nerbäddad i sängen. Ska kolla på de två sista avsnitten av kenza & tyra show, sedan försöka sova en stund. puss på er!

Våra brister gör oss till människor

2010-12-01 @ 20:18:26
Min hals bränner så in i helvete, så jag ska göra mig en fet kopp te och sedan lägga mig och plugga so. Fun huh..? I vilket fall behövs sådana kvällar ibland också. Lite mysigt är det ju. Ledsen för att jag inte håller mig på samma uppdateringsnivå som vanligt men just nu är det fullt upp. xoxo


schleten brud med halsont.

Tretton minusgrader

2010-12-01 @ 18:33:13
IT'S FREAKING COLD OUTSIDE! Både läppar och händer är torra som grus just nu. Jag sitter insvept i en varm filt och lyssnar på julmusik medans jag väntar på att maten ska blir färdig. Blev inget bloggande efter skolan, hade panikstress. Kom hem strax efter halv fyra och skulle tvingas hinna duscha, äta, byta om och springa till kören på 45 minuter. FÖRTIOFEM MINUTER! Hann i alla fall hyfsat och nu är jag hemma igen. Bjussar på lite inspirationsbilder såhär en onsdag!








Onsdag första december

2010-12-01 @ 07:47:00
Ja, då var det december. Känns helt sjukt vad tiden går fort! Har planerat nästan alla mina julklappar för i år vilket känns bra, men nu måste jag bara köpa dem också, hoho. Tomten här kommer jag!
Igår gick jag och tilda en promenad i kvällskylan och då hittade vi en liten anka! Hur hade den kommit HIT?! Den har nog inte överlevt över natten..! Sedan pluggade vi engelska ett bra tag. Nu ska jag ligga kvar här i min säng en stund till, sovmorgon tills nio. xoxo