Hejråå Sverige!

2013-05-29 @ 05:30:00
 
 

For my hair

2013-05-28 @ 20:37:00
 
Igår investerade jag i två nya lyxigheter för mitt hår! En svinborste (som alla tipsat så mycket om) och ett bra silverschampo för att mina slingor förhoppningsvis ska hålla liite bättre. Nu återstår att se om det fungerar helt enkelt!

26 maj

2013-05-26 @ 22:32:27
 
Hejhej!
Har haft så mycket den här helgen så har inte hunnit uppdatera alls bra, men det har i alla fall varit en så himla bra helg! BK:s konfirmander konfirmerade sig idag och ååh det var så fiiint, alla var så fina och stiliga, blev så stolt, haha, när de stod där allesammans längst fram i kyrkan!
I fredags kväll firade vi kristin som hade fyllt år och vi åt vääärldens godaste chokladtårta som hon hade köpt på american bakery, och så var det massor med trevliga människor där, och igår kväll var det festkväll i kyrkan med alla ledare, konfakompisar och konfirmander med deras familjer. Det var underhållning och sång och trevligt sällskap och mat som bjöds, och väl hemma sedan var jag så himla trött eftersom det skett lite äventyr under dagen också, typ som att vi var utelåsta i ett trapphus i en och en halv timme. Men det är okej (if u know it u know it). Nu är jag också så otroligt trött, gick upp sju imorse för att vi skulle vara i kyrkan 8.40 för fotografering och innan dess gjorde jag frukost på sängen till min mor, sedan var det konfirmationsgudstjänst, fika, en snabb runda på stan med Maria och när jag kom hem vid fyra satte jag igång och städade huset. Så ja, det är okej att vara trött! 
Imorgon måste vi lämna in våra skoldatorer (buhuhu, alla andras suger men min är jättebra så vill inte lämna den), och om 3 dagar flyr jag landet för att få träffa min syster efter tio måndar, längtar så sjukt mycket och kan inte fatta att dagen snart är hääär! Men i alla fall, uppdateringen kommer ju inte vara på topp då, men ska försöka höra av mig igen innan jag åker! Pussokraaam
ps. bjuder på töntbilden

Summer chic

2013-05-25 @ 22:03:16
 
 

Before // After

2013-05-24 @ 16:39:00
 
I onsdags klippte Mathilda mig och idag bar det iväg till frisören för att slinga håret! Hade inte varit hos frisören på nästan 4 år så hade verkligen glömt hur skönt det ääär, asså ååh hon (min frisör) bara pillade mig i håret och masserade och tog schampo och balsam typ tre gånger och hade i massa produkter och blåste håret jättefint och borstade det och alltså det var såå skönt! Höll dock på att svettas ihjäl när jag hade tre plasthättor på huvudet och hon satte mitt huvud i den där värmefläkten och det blev bara varmare och varmare, men man vågar ju aldrig säga något så man sitter där och tänker "andas, andas" tills det är över haha. 
Skillnaden blev inte jättestor (fast det syns ändå mer i verkligheten än på bild) men är ändå jäättenöjd för det ser naturligt ut och det är ljusare än förut, sedan är det ju gött om utväxten inte syns hur tydligt som helst heller, och med lite naturlig solblekning plus lite solbränna till detta kommer det nog bli så bra så! Nu ska jag återgå till att kolla mig i spegeln, kan seriöst typ inte sluta nu när det är så nytt hahah...

The final countdown

2013-05-22 @ 09:46:22

Äckligaste i år

2013-05-21 @ 21:59:00
 
Alltsååå, idag provade jag den nya frappinon på espresso house, och den var verkligen sjukt äcklig. Alltså verkligen. De har tagit bort isen, och med "det nya, godare receptet" smakar det typ mjölk, fett, socker och konstgjord vanilj, bara så vidrigt! Haha okej nej men ville bara upplysa er om detta, don't taste it!
Annars dåå, jag har köpt ett nytt objektiv till min kamera (wehåå) så att jag ska kunna ta lite fina bilder i Chicago och i sommar såklart, har levt med mitt kit-objektiv i tre år nu så kände att det var dags för en uppdatering! Idag har jag bara ätit massa onyttigt (som vanligt då), tilda var här och åt våfflor efter skolan, sedan drack jag den äckliga frappinon (drack dock bara en fjärdedel) och sen fick vi glass på konfan, bra jobbat med matvanor och träningsdisciplin jaa...!

Livet är bra nu

2013-05-19 @ 21:33:50
 
Ååh denna helgen har varit så bra! Eller hela veckan förresten faktiskt, värmen som kom i torsdags tackade man ju inte nej till förstås, även om det just nu regnar ute...Men i alla fall, en försmak på sommaren, och det utnyttjade jag till max! Har varit ute massor, solat, spelat kubb, gått barbent, ätit årets första färska jordgubbar (fast mina var inge goda då de var besprutade och fraktade långa vägar), och i fredags hade vi grillkväll hos Klara vilket var sååå bra! Vi grillade (nähä?) och åt massor med god mat och efterrätten ska vi inte tala om...sedan satt vi uppe seent och lyssnade på musik och pratade och när det blev mörkt tände vi ljus och svepte in oss i filtar och åt godis, bästi var det. 
Just nu sitter jag och kollar på finalen i hockey-VM, KOM IGEN NU SVERIGEEE!!! Imorgon är det måndag och bajs. Godnatt vänner

Kvällsmys

2013-05-17 @ 23:40:50

Torsdagsinspo

2013-05-16 @ 15:51:00
 
Sitter just nu på altanen och äter chips och solar mig lite. Det har varit jättevarmt hela dagen idag, så himla sköönt! Blir dock lite besviken på att solen kommer och går lite som den vill, hade ju varit gött om den kom för att stanna. Behöver plugga cp-mycket idag och känner verkligen inte alls för deeet, vill bara träffa kompisar och vara ute juu. Och ikväll ska jag baka cheesecake för imorgon ska vi ha grillkväll och fira Klara som fyllde år i lördags, och om vädret blir som lovat lär det bli en micket bra kväll. Haha, alltid detta väder!
Jaja, nu ska jag försöka beta av en del av läxhögen, see you lateeer

Bake it 'til you make it

2013-05-14 @ 15:48:00
 
Hejhej! Igår bakade jag typ hela eftermiddagen efter skolan↑, hade namnsdag wehåå (tar varje chans jag får till att baka haha)! Sedan skulle jag plugga lite var det tänkt, men fick verkligen inte någonting gjort...så jag gick ut på en promenad med Amanda istället, och när jag kom hem hade familjen gjort iordning lite presenter! Fick lite småsaker så som underkläder, en bok, lite pengar av mormor, ett armband och en bukett rosor, alltså jag älskar namnsdagar haha, så mysigt fast man bara mini-firar lite.
En annan bra sak som hände förra veckan - jag fick sommarjobb!! På ett dagis, alltså typ drömmen, är jätteglad för det verkligen, skulle typ gå pank hela sommaren annars heheh..! Nu ska jag strax dra iväg till kyrkan och ikväll ska jag agera babysitter, blir nog bra! Puss och kram

Tipssss

2013-05-13 @ 16:00:21
 

Jag faller

2013-05-12 @ 18:27:14
 
Hemma igen! Alltså jag är seriöst med i den bästa kyrkan i världen för detta lägret var verkligen så himla, himla bra! Har ätit massa (standard haha), badat, lekt, inte sovit så mycket, haft andakter, legat uppe och pratat hela kvällarna och jag kan inte vara annat än tacksam för att jag hade världens bästa room-mates och kompisar. Avlider lite för att jag måste komma hem till livet igen, bläää. Har precis duschat och nu ligger jag och lyssnar på Veronica Maggio och längtar till sommaren så stört mycket, fast ändå vill jag inte att den ska komma än för jag vill inte att den ska ta sluuut, snyft! Meeen om två och en halv vecka åker jag till USA och det längtar vi till weeej, måste dock ta in massa plugg tills dess: starting now! Sedan måste jag hinna träffa Tilda som precis har kommit hem från London ikväll också. Hejdå rörigt inlägg!

Kvällsmys

2013-05-08 @ 23:38:04
 
Mini-lov! I alla fall fyra dagar ledigt, ska bli såå skönt, och inledde första kvällen med fruktsallad, glass och film direkt efter träningen. Såg Safe Heaven och den var jättebra (samma som har producerat the notebook bland andra) haha älskar sådana filmer alltså ååh, ni kan se trailern här om ni vill (tycker jag att ni ska). Just nu väger jag mellan att se ett vampire diaries-avsnitt eller att sova, ska på läger över helgen och då lär det ju bli sådär lagom mycket sömn...! Aja, får se hur jag gör, godnatt på er i vilket fall!

SUmmer

2013-05-06 @ 20:09:18
 
 
Längtar helt okej mycket tills man kan gå klädd så här alltså...

Study time

2013-05-06 @ 17:30:18
 
Har precis kommit in efter mer än två timmars balkonghäng med tilda, idag bjuder Göteborg på sol och värme så det måste man ju utnyttja! Vi åt gott mellanmål som vaanligt (för det mesta i alla fall) och pluggade lite engelska, men nu sitter vi inne mätta på all sol och jag ligger typ 5 sidor efter i mitt so-arbete så idag måste jag verkligen försöka jobba ikapp!! Annars då, jo det är ju bara två skoldagar kvar den här veckan, och över kristi himmelfärd åker jag på läger med le kyrka, kommer bli så himla braaa. Men nu som sagt, back to studying...ha en bra kväll!

Nytt och vitt

2013-05-05 @ 18:06:00
 
ÄÄÄntligen är den min! Och äntligen har jag fått shoppa lite haha, har hållt i pengarna så länge nu i och med att jag sparat både till ett nytt objektiv och usa-resan, kommer knappt ihåg senast jag köpte något! Men nu är i vilket fall mitt shopping-behov stillat för ett litet tag. Och jag är nöjd, nöjd, nöjd - brukar annars bara köpa kläder i mörka färger men nu när våren är på väg känner jag att min garderob är i behov av lite ljusa plagg också, så nu för vi bara hoppas att den håller sig vit så länge som möjligt! Köpte också en vit tröja 2hand för 30:- som var fiiien, dock hade den en fläck upptäckte jag när jag kom hem...men det går väl bort i tvätten förhoppningsvis!
Just nu ligger jag och redigerar bilder och lyssnar på Macklemore & Ryan Lewis, snart är det middag och efter det måste jag antagligen plugga, ooorkar inte..aja, that's life. Hej sålänge!

Finaa skor

2013-05-04 @ 20:39:24
 
 

Fjärde maj

2013-05-04 @ 14:42:36
Heej vänner! Sitter just nu och väntar på att min pizza ska bli varm för jag är såå himla hungrig! Sorry att det har varit så tomt här denna veckan, men har verkligen inte haft någon tid över för att blogga, jag har pluggat massor, suttit barnvakt åt sötaste lilltjejen, kollat på amerikansk fotboll, lagat en tand (och nu ilar det i den jääättemycket varje gång jag äter), varit på stan, ätit årets första ben & jerry (cp att årets första är i maj?!) och träffat kompisar. Valborg var också bra, jobbade som sagt med laget och sedan stannade vi en liten stund vid brasan innan vi åkte hem till mathilda och kollade på The dark knight tills vi somnade. 
I skrivande stund sitter jag som sagt och väntar på min pizzabit, har varit och simmat med Ebba på förmiddagen och vi körde Wet Vest som var joobbigt, men det var kul! Och nuuu spillde jag vatten på min dator så måste ta hand om det..hejsvejs!