Det finns mitt i skogen en oväntad glänta, som bara kan hittas av den som gått vilse

2012-09-30 @ 20:55:00
Hejhej alla fina människor out there! 
Jag har lovat mig själv att inte bli en av dem som överger systemkameran helt och bara lägger upp iphonebilder på bloggen (tycker det har blivit alldeles för många sådana i bloggvärlden), men eftersom att jag bara haft min nya telefon i två veckor kanske det är okej med ett undantag..? Tänkte bara visa lite vad jag har gjort de två senaste veckorna!
 
 
Har sovit över med bästis och ätit massor av godis.
 
 
Har skaffat mig nya favoritmellanmål, till exempel ostamackor med tomat, muums!
 
 
Har gått på stan med älsklingstova och bland annat köpt en jättegosig mössa (passar inte i nåågra mössor så blev typ överlycklig när jag hittade den inne på ginatricot) och ätit bästa thaimaten.
 
 
Haft myskvällar med tända ljus, och så har jag bakat chokladrutorn (tack för receptet Lena!) och tagit med till kyrkan (insåg nu att jag äter väldigt mycket, men...mat är livet!). 
 
 
Varit på bokmässan och fått med mig några visdomsord hem + världens finaste bok. Ååh, dör lite alltså.
 
Nu ska jag krypa ner i sängen med lite äppelpaj och en kopp te och slå på någon fin film, har velat göra det hela veckan. Tagga en ny skolvecka ska man göra också, wohoo!! Nej men seriöst nu så går helgerna alldeles för fort, förstår inte var de tar vägen (?!) och veckorna går för himlans segt..bara att hålla ut till höstlovet helt enkelt. Godnatt! 

Jag var där jag ville vara och den jag ville vara

2012-09-27 @ 15:55:08
 
 
 
 
Är så himla avis på Nina som ligger hemma och är sjuk. Vill ocksåå. Vill bara krypa ner i sängen med mitt citronte och slå på Love and other drugs, för det är ungefär så fin en film kan bli på en skala och för att lägenheten där är så otroligt mysig och för att Jake Gyllenhaal är så himla snygg. Men mest för att filmen är så fin. Men istället måste jag plugga in typ hundratusenmiljarder fakta om första världskriget och träna innebandy. Har sagt det förut men jag säger det igen. JAG. ORKAR. INTE.

Jag höll en hand då, mot din varma hud

2012-09-23 @ 21:48:00
 
Söndagskvällarna i sin glans! Hade en bästi gårkväll och dag med nina, mental medicin den tjejen alltså! Sov över där igår och idag gick vi bland annat (annat=ligga inne och vara halvdöda fram till klockan två) en jättelång och mysig promenad på två och en halv timme, och ååh det var så fint. Västra långvattnet på hösten är svårslaget alltså, och jag hann prata av mig massor vilket behövdes, lär bli fler såna här fina (freddiga) helger! Nu ska jag krypa ner i mina nytvättade lakan i mitt nystädade rum och dricka gott te med smak av citron (och antagligen lyssna på lite Kent innan jag somnar, åhå de är så bra, spotify i mobilen + urbanears är livet).
Laddar inför en ny vecka, och känner mig faktiskt redo! Imorgon kommer jag säkert vara död igen men det tar vi då...kramis

Spelar inte längre någon roll, jag orkar inte slåss. Det är bortom min kontroll. Du lämnade mig ensam.

2012-09-20 @ 16:07:00
 
Höstdepressionen. Den som alltid verkar komma tillsammans med regnet och de tunga molnen och den iskalla vinden som går rakt igenom kroppen. Precis som lyckan, som kommer med sommaren. Flyr bort från hemma för att det inte riktigt känns som hemma. Vill vara överallt men inte där. Mornarna är grå och eftermiddagarna fyllda med krav och måsten. Och det märks så tydligt, från att ha suttit i skolbänken med lyckan brevid mig, till att sedan komma innanför dörren och inte orka mer. Vart jag än går känns det alltid som att någon fattas. Som att det är någon jag saknar. Och när jag sätter på de finaste låtarna, kryper ner under täcket och håller för munnen för att ingen ska höra att jag gråter, tänker jag att jag inte orkar vara duktig och ambitiös längre. Jag vill strunta i allt, bara slippa gå upp på morgonen. Om det bara vore så enkelt.
 

Söndagsupdate

2012-09-16 @ 17:29:00
Äter jobbigt mycket godis, spelar jobbigt mycket Hay Day (beroendeframkallande iphone-spel) och lyssnar jobbigt mycket på musiken ur Chess (var på operan igår och såg den, BÄSTA musikalen! Ååh, åh, ÅH den var så himla himla bra! Och huvudrollen, Philip Jalmelid, var jobbigt snygg).
Ungefär vad jag gör just nu. Vad jag borde göra: fixa klart min engelska-redovisning. Men...nej. Godis, Hay Day och musik. 

Och så var man frälst...

2012-09-15 @ 12:35:48

I höst vill jag..

2012-09-13 @ 18:52:00
 
..framkalla massor med bilder att sätta upp på väggen och sätta in i mitt kära fotoalbum som jag sitter och pysslar med lite varje dag.
 


..dricka mängder med te och äta massor av mysiga frukostar.
 


..läsa massor av fina, gamla böcker innehållandes stora klänningar och perfekta gentlemän. Ååh alltså, böcker är det bästa!
 


..gå klädd i stora stickade tröjor.
 


..lära mig att spela gitarr. på riktigt denna gången.
 


..gå långa promenader tidigt tidigt på morgonen när solen håller på att gå upp, träden skimrar i tusen olika nyanser och dimman fortfarande ligger på vattnet. ååh, det finaste verkligen.
 


..baka cupcakes en hel dag och dekorera med topping och fint strössel i olika färger, så himlans gott det där alltså.
 


..ha många pluggfikor inne i vasastan innan konfan på tisdagarna - en varm mochalatte när vinden viner utanför är ju det bästa. har en känsla av att jag kommer slösa en del pengar på det nu i höst..
 


..ligga inne bland filtar och duntäcken och kuddar och kolla på tv-serier medans regnet smattrar mot fönstret.
 


..gå på bio tusen gånger om och se alla de där filmerna jag vill se.
 


..flytta upp på vinden och göra det till mitt sovrum. måla och inreda tills sent in på natten, fynda fina grejer på loppis och marknader och bara göra rummet där helt perfekt. ååhå alltså, vill det så himlans mycket!
 

Vaknar med värmen fast jag är iskall

2012-09-11 @ 18:57:00
 
Ett par mörkgråa jeans från h&m och drömskärpet från gina, fick med mig precis vad jag ville idag från stan!
Annars då, skolan rullar på som vanligt, träningarna rullar på som vanligt, livet rullar på som vanligt helt enkelt. Blev förövrigt helt lycklig när jag hittade skärpet ovan inne på ginatricot idag, letade i hela stan efter det, åh så värt! Nu ska jag äta lite lazanga, kolla på ett PLL-avsnitt (min bättre hälft säger åt mig att plugga, men...) och sedan blir det sen kvällsträning. Ha det bääst!

Måndagsinspo

2012-09-10 @ 12:44:25
 
 

Nitat

2012-09-08 @ 22:38:00
 
Lite klippklipp med saxen och på med några nitar - vips så blev min oversizade jeansjacka till en jeansväst!

Q/A - Bättre sent än aldrig

2012-09-04 @ 15:53:54
Dina tre favoritplagg i garderoben?
Svar: Just nu skulle jag nog säga mina svarta dr denim-jeans, min gråa v-ringade stickade tröja och min spetsbandeau!
 
I ett inlägg för ganska länge sedan, sa du att du skulle göra ditt livs viktigaste beslut eller något sånt, kan du berätta va det va? :) Älskar din blogg!!!!!!
Svar: Hehe kommer inte riktigt ihåg vad det var, men kanske var det om jag skulle sluta i fotbollen eller inte? Nu efteråt kanske det låter jättelöjligt, men då hade jag världens beslutsångest, har ju spelat fotboll i nästan tio år av mitt liv, så det var jobbigt när jag skulle bestämma mig. Men nu känns det jätteskönt att jag slutade, det var rätt beslut helt enkelt! Och taack så mycket, du är också jättebra kan jag lova!
 
Chips/godis? Svar: Sanna detta var inte snällt...hur väljer man mellan livets största njutningar liksom?? Måste nog ändå säga godis...
Favorit- film, bok, låt? Svar: Ååh det finns så många bra filmer, böcker och låtar! Men det blir nog ändå Vampire Hunter som bästa film, Vampire Academy som bästa bok(serie) och bästa låten är nog Nu kan du få mig så lätt med Håkan Hellström.
Sämsta köpet? Svar: Ett jättefult lila linne som jag köpte på bikbok förra året och som jag har använt en gång..
Sämsta vanan? Svar: Bita på naglarna..den vanan suger verkligen.
 
 
Bästa pepplåten när du är ute och springer/tränar? Svar: Tyyp alla Swedish house maffias låtar!
Vilka färger kommer du klä dig i i höst? Svar: Ååh vad svårt..antagligen mycket vitt, svart och grått tråkig som jag är..
Något köp du ångrar? Svar: Det där fula linnet..
Godaste målet under dagen? Svar: Frukost eller mellanmål! Så himla amazing vad gott det är.
Favorittimmen på veckan? Svar: Hehe så tråkigt, men känslan när man kommer hem från skolan på fredagen och vet att man har heela helgen framför sig är ganska oslagbar..
Favoritserie (förutom OC och desperate housewives Hehe)? Svar: You just named them! Haha nej men förutom dem har jag kärat ner mig lite Pretty Little Liars (till din förtjusning Nina) på sistonde, och annars är mina favoriter nog Vampire Diaries och Family Guy!
 
Favoritämne? Bästa resan du gjort? Favorit outfit?
 
Svar: I skolan? I så fall blir det nog engelska, SO och slöjd. Har gjort många bra resor, men om jag måste välja en blir det när vi var i London med hela familjen. Enkelt och bekvämt, typ jeans, en stickad tröja och boots!
 
Om du var tvungen och välja ett nytt namn vad skulle det vara? Svar: Vet inte riktigt faktiskt...lätt att säga att man inte är nöjd med sitt namn, men sedan inte ha en aning om vad man skulle vilja heta!
Sommar/vinter? Svar: Sommar!
Höst/vår? Svar: Höst alla gånger!
Läsk/glass? Svar: Glass hehe..
Om du fick välja en kändis, en maträtt, ett djur och en möbel och ta med dig till en öde ö vad skulle du välja då? 
Jätte mobbade/random frågar haha <3 älskar din blogg! Svar: Skulle nog välja Paul Wesley så att han kunde värma mig lite med sina otroligt snygga armar, maträtt skulle bli thaimat - kycklingspett med jordnötsås - djur skulle vara en stor gossig hund och möbel skulle vara en jättestor säng! Haha nej verkligen inte! Tack så mycket, vad gullig du är!
 
Ditt bästa minne? Svar: Ååh, har för många bra alltså! Men när du tildisen, jag och nina var på mitt land (för ni är alltid så mysiga), eller när jag var på Gotland med familjen förra året, eller när vi var på Burger King med laget och jag & mathilda tävlade om vem som kunde få in mest dricka i sugröret och det slutade med att jag spillde fanta exotic över hela mig och vi skrattade hur mycket som helst, eller när jag och nina kollade på vampire diaries tillsammans för allra första gången, eller när jag var på Håkan Hellström första gången...Kan rabbla upp hur många som helst!
Din favorit blogg? Svar: Har kommit ifrån det där med att läsa bloggar lite, de enda bloggar jag just nu följer slaviskt är min systers och mina kompisars bloggar faktiskt..(Länkar nedan↓)
Favoritsyssla? Svar: Om det regnar älskar jag att ligga inne och kolla på någon bra tv-serie, eller kanske baka något jättejättegott!
Vad kommer du heta på insta (haha)? Svar: Typ något tråkigt som 'eiralinnea'...kommer inte på något roligare faktiskt..!
Favvo affär? Svar: Ginatricot måste det nog bli ändå..även om vissa kläder är groteska!
 
Vilken är din favorit film? Svar: ↑
Dina tre favorit låtar? Svar: Gaah, finns så himla mycket bra musik så att det är jobbigt..men just nu är det nog Nu kan du få mig så lätt med Håkan Hellström, Land of hope and dreams med Bruce Springsteen och hela Kents senaste album!
Julafton/födelsedag? Svar: Julafton, lätt!
 
Favorit outfit av dina kläder? Svar: Svarta jeans, dr martens, en vitt linne med dragkedja fram och min stickade grå tröja.
Bästa serien? Svar: Om jag måste välja en..så går det inte. OC och Desperate Housewives får dela på förstaplatsen!
Om du fick välja en tv kanal som var den ända du skulle få titta på, vilken skulle det vara? Svar: Tror det skulle bli TV6 i så fall...(nyheter får man se i tidningen istället!)
Bästa presenten du någonsin fått? Svar: Oooj vilken svår en, men nog mina urbanears för dom är bääst!
Morgonmänniska/kvällsmänniska? Svar: Alltså jag är nog båda, men i så fall kvällsmänniska.
Kan du länka all bloggar du läser? Svar: Yesbox, här kommer dem:
 
Photobyninaa
Tildaholm
Agnesjorunn
Eendelavmig
Klarasss
Klaracw
Linneafredriksson
500waysofmoi
Coffeeworld
Tinkerbella
Saralinneea
Victoriatornegren
Hedvighedvig

Släck inte ljuset

2012-09-03 @ 18:06:10
 
Måste inhandlas genast↑ synd bara att denna månad skulle bli en sparmånad för mig, och den har precis börjat..
 
Slår på lite Kent och radar upp läxbäckerna i en hög på skrivbordet, någonstans måste man ju börja? Och jag lovar lovar lovar att svaren på frågestunden kommer upp ikväll! Next up: hemkunskapsläxa..